Υπόθεση-βιτριόλι: Η Ιωάννα «λιώνει» στο Θριάσιο και η γυναίκα-«δηλητήριο» το παίζει… αρχηγός κι έπιασε δουλειά στις φυλακές της Θήβας!

Κοινοποίηση:
1

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμπεριφορά στις φυλακές της Θήβας της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, είναι σχεδόν… αρχηγική.


Η γυναίκα δείχνει ήρεμη, σκεπτόμενη και χειριστική ως προς τις άλλες κρατούμενες. Τα λόγια της είναι λίγα και προσεκτικά διατυπωμένα ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το αίτημά της να εργαστεί έγινε δεκτό. Κάτι που συνεπάγεται μείωση ποινής εφόσον φυσικά καταδικαστεί.

Την ίδια ώρα, η Ιωάννα συνεχίζει να ανεβαίνει στο Θριάσιο τον δικό της Γολγοθά.

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αποδέχτηκε την ενοχή της, και μέσα σε ένα μήνα επέλεξε εργασία για μείωση της παραμονής της. Αυτό είναι προς τιμή της. Επίσης η δικαιοσύνη πρέπει να λάβει υπόψη της όλο το κακό που έκανε και τις μελλοντικές του συνέπειες, ώστε να πάρει μια σοβαρή απόφαση. Πιστεύω ότι ο εισαγγελέας έχει πολύ δουλειά για να πετύχει αυτό. Η κατηγορούμενη άρχισε να τιμωρείται από μόνη της αλλά το ερώτημα είναι γιατί βιάζεται να βγει? Και όταν θα βγει θα πρέπει να δουλεύει και δεύτερη δουλειά για να δίνει αποζημιώσεις στην Ιωάννα, η οποία λογικά θα την στραβώσει στις μηνύσεις.

  2. Σιγά μην τη βγάλει καθαρή.
    Η δικαιοσύνη θα την χαϊδέψει, ως συνήθως, αλλά πρέπει να πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα.

Comments are closed.