Υπόθεση βιασμού 24χρονης στην Θεσσαλονίκη – Τι αναφέρει για πρώτη φορά ο εργοδότης της: «Θα τη στηρίξουμε σε ότι χρειαστεί»

Κοινοποίηση:
Γεωργία Μπίκα

Είναι ο άνθρωπος που η Γεωργία διάλεξε για να κάνει την αρχική της εξομολόγηση. Εκείνος που την είδε λίγες ώρες μετά τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, όταν η 24χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού, σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη…

Ο εργοδότης της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, που έχει ήδη καταθέσει για την υπόθεση, μιλάει για πρώτη φορά στην κάμερα και εκφράζει την πλήρη στήριξη στην υπάλληλό του. Τη Γεωργία Μπίκα, που δηλώνει αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους, ώστε εκείνοι που ευθύνονται για το μαρτύριο που καταγγέλλει να τιμωρηθούν. Εκείνοι που οργάνωσαν την πιο εφιαλτική νύχτα της ζωής της, που κατέληξε όπως υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή, στον βιασμό της.

Ο εργοδότης της 24χρονης Γεωργίας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Γεωργία. Ο κ. Καραθανάσης εξέφρασε τη πλήρη στήριξή του στην 24χρονη κοπέλα. Όπως είπε βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της και το ίδιο θα κάνει οποιονδήποτε άλλο εργαζόμενό του, τον χρειαστεί.

“Η Γεωργία προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις της. Πιστεύω ότι θα βρει τα πατήματά της” είπε. “Εμείς θα είμαστε δίπλα της. Θα τη στηρίξουμε σε ό,τι χρειαστεί”, τόνισε ο κ. Καραθανάσης στο epiloges.tv.

 Υπενθυμίζεται πως ο εργοδότης της Γεωργίας κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλές την επομένη του πάρτι: «Στις 2 Ιανουαρίου, την επομένη δηλαδή ημέρα του πάρτι, ένας εκ των ιδιοκτητών του γνωστού καταστήματος εστίασης, ήρθε στο σπίτι μου και μου είπε «τι πας να κάνεις, θα τα βάλεις με τους billionaires; Δέχομαι απειλές». Ο εργοδότης της 24χρονης περιέγραψε ακόμη την τραγική ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρήκε την κοπέλα όταν τον ενημέρωσε τηλεφωνικά για τη «νύχτα φρίκης» που πέρασε στη σουίτα του ξενοδοχείου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ένα πουτανάκι που τα πήρε χοντρά και μάλλον ήθελε περισσότερα.

  2. Έλα νταξει… Έφαγε π@υτσα και δε το θυμόταν;;;;;Για να μη το θυμόταν πρέπει να την είχε ισα με 7εκατοστα το πλουσιόπαιδο.

  3. Να τελειωνουμε παρακαλω μ αυτη την ιστορια! Την εψαχνε και τη βρηκε! Καταδικαστεα ειναι η συμπεριφορα της…. ΕΛΙΤ των…. πλουσιοπαιδων που της κανανε τα χειροτερα!

  4. Εμένα γενικα μου μυρίζει υποψια με την συγκεκριμένη. Και γιατί στον εργοδότη της και οχι σε συγγενή της.;;;

  5. Πάντως σε αυτή τη φωτογραφία μοιάζει με κούκλα. Δεν εννοώ από άποψη ομορφιάς αλλά σαν κούκλα παιδική ή κούκλα ρομπότ, άψυχη!

  6. Και για πιο λόγο τηλεφώνησε σε αυτόν::::: Ο τύπος φαινεται σαλονικιός γαμπρός….. Οσο για αυτήν, χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει! Πάντως, καμία απο αυτές που γνωρίζω εγώ δεν την έχει βιάσει κανένας σε καμία σουίτα κανενός ξενοδοχείου αλλά ούτε και στο σπίτι του. Πολύ πιο ωραίες απο την Αλβανέζα και ψάχνουν και για σπόνσορα! Συμπέρασμα, όταν μπλέκεσαι με τα πίτουρα, σε τρώνε πάντα οι κότες……

  7. Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά κάτι δεν μού αρέσει στα μούτρα της.

Comments are closed.