Υπόθεση Πισπιρίγκου: Ποιοι μπαίνουν στο “κάδρο” για σύλληψη – Τις επόμενες ώρες ένα άτομο θα προσαχθεί στο «Ανθρωποκτονιών»

Κοινοποίηση:
λκη

Όλα δείχνουν ότι έρχονται κι άλλες συλλήψεις στην υπόθεση των δύο θανάτων και της μίας δολοφονίας των κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ώρες ένα άτομο θα προσαχθεί στο «Ανθρωποκτονιών» της Αθήνας και ενδέχεται  μετά την κατάθεσή του να γίνει και σύλληψη.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι πληροφορίες για ακόμη περισσότερες συλλήψεις, όχι κατ’ ανάγκην ατόμων που είναι «φυσικοί αυτουργοί» στον ενδεχόμενο φόνο, αλλά ανθρώπων που με κάποιους τρόπους συνετέλεσαν ή είχαν εμπλοκή στην πράξη, ακόμη και αν δεν κατανοούσαν εκείνη την εποχή… τι θα μπορούσε να συμβεί.

Είναι βέβαιο ότι οι δύο τελευταίοι θάνατοι είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας με τον πρώτο από τους δύο, αυτόν της Ιριδας, να αποδίδεται πλέον και με βάση δύο ευρήματα της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα σε ασφυκτικό θάνατο. Απομένει να «συνδεθεί» και η ιστορία με την Μαλένα που «έφυγε» τον Απρίλιο 2019.

Η λύση του μυστηρίου ίσως βρίσκεται στο γεγονός ότι οι γιατροί είχαν συστήσει στο ζευγάρι να μείνει κάποιος με την Μαλένα στην Αθήνα (μετά την ίασή της από την λευχαιμία) για κάποιους μήνες ώστε το παιδί να εξετάζεται από γιατρούς. Η απόφαση του Μάνου να φύγει αναγκαστικά για Πάτρα προκειμένου να εργάζεται και να αφήσει μόνη την Ρούλα με το παιδί… ίσως να «εκνεύρισε» την 33χρονη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Έτσι κι αλλιώς τα παιδιά σε τέτοια οικογένεια ήταν ξεγραμμένα.
    Με την τραβεστί ιατροδικαστή που ή τα κάλυπτε ή ζαμάν φου, και τις “αρχές” να κοιμούνται…..
    Αλλά και με τέτοιο τρομερό DNA…..
    Πάντως, πολλά ακούγονται για σατανιστικές τελετές το Σαββατόβραδο.

Comments are closed.