Υπόθεση Πάτρας: Βρήκαν φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο

Κοινοποίηση:
patra-pispirigkou-4

Νέα στοιχεία για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, καθώς νέο βιολογικό υλικό της Τζωρτζίνας φέρεται να βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. Πρόκειται για αίμα το οποίο είχε ληφθεί πριν από την πρώτη ανακοπή που υπέστη η Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με τον ALPHA, βρέθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας. Όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να δώσει πληροφορίες για ουσίες που έλαβε το κορίτσι.

Όπως είπε είναι πολύ πιθανό το αίμα να έχει συντηρηθεί σωστά και άρα οι τοξικολόγοι να μπορέσουν να ερευνήσουν τυχόν νέα δεδομένα που θα προκύψουν. Ωστόσο, προκύπτει το ερώτημα πως είναι δυνατόν μετά τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα και την έρευνα που είναι ανοιχτή όλο αυτό το διάστημα, να εντοπίζεται τώρα το εν λόγω φιαλίδιο.

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος εφημερίδας «Πελοπόννησος», σημείωσε ότι ο πατριός της 33χρονης ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να αναλάβει την υπόθεση.

Ο γνωστός δικηγόρος ωστόσο ζήτησε πρώτα να μελετήσει τη δικογραφία και έπειτα θα δώσει την απάντησή του.

Στο θέμα των χρεών της σπιτονοικοκυράς, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», σημείωσε πως αυτά δημιουργήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια όπου ο Μάνος Δασκαλάκης είχε το πληρεξούσιο, με την έρευνα να συνεχίζεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αποπροσανατολισμος απο τους εισαγγελατους.Εδω εχουμε κυριαρχα εθνικα θεματα , ο κοσμος ειναι στα καγκελλα και μεις ασχολουμαστε με τη καθε ρουλιτσα και τον αγαπητικο της.Φυγανε τα παιδακια αδικα αυτο ειναι γεγονος.Απο κει και περα το παρατραβανε για τους παραπανω λογους

  2. Με το λεφτά θα πληρώσουν τον Κούγια; Μας δουλεύουν; Αυτές πουλούσαν το σπίτι τους και δεν ανέβαιναν Αθήνα να την δουν για τα έξοδα. Κτ βρωμάει

  3. Γιατί άραγε να ζήτησε το σκουπίδι να αναλάβει την υπόθεση ο ”περίεργος” Κούγιας…:::::: Μήπως δεν της βγαίνουν τα κουκιά της Ρουλάρας….:::: Μήπως της μύρισε δις ισόβια….::; Μήπως:

Comments are closed.