Υπόθεση Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις – «Το παιδί είναι νεκρό», λέει η αστυνομία

Κοινοποίηση:
madelaine

Το μυστήριο της εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν συνεχίζει να συγκλονίζει 14 χρόνια μετά, με τη γερμανική αστυνομία να δηλώνει επίσημα πως το παιδί έχει δολοφονηθεί.

Η Μαντλίν εξαφανίστηκε το 2007 από το θέρετρο Prai da Luz του Αλγκάρβε στην Πορτογαλία και από εκείνη τη στιγμή δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να οδηγεί στο τι συνέβη.

Ο νούμερο ένα ύποπτος για την εξαφάνισή της, Κρίστιαν Μπρίκνερ, παραμένει στη φυλακή ωστόσο κανένα στοιχείο δεν έχει εμφανιστεί που να τον «δένει» με την υπόθεση.

Ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση, ο Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, δήλωσε στον γερμανικό Τύπο πως οι πιθανότητες να ζει η Μαντλίν είναι απειροελάχιστες και αν έχει δολοφονηθεί αυτό έχει συμβεί λίγες ώρες μετά την απαγωγή της.

Ο Βόλτερς τόνισε πως υπάρχουν αποδείξεις πως η μικρή Μαντλίν δολοφονήθηκε από τον Μπρίκνερ, ωστόσο μέχρι στιγμής καμία δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα.

Μάλιστα, ο Βόλτερς ήταν τόσο κυνικός που όταν ρωτήθηκε που σκοτώθηκε το παιδί είπε «Στην Πορτογαλία. Είμαι αισιόδοξος πως θα λυθεί η υπόθεση».

Να σημειωθεί πως ο Βόλτερς βρίσκεται στη φυλακή για εμπορία ναρκωτικών και σε λίγους μήνες ολοκληρώνεται η ποινή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: