Υπόθεση Λιγνάδη: Στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας δύο καταγγελίες από αυτές που κατέθεσε ο Τσαρούχας

Κοινοποίηση:
6952085

Βαρύτητα σε συγκεκριμένες καταγγελίες από αυτές που προσκόμισε στην Δικαιοσύνη ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας, αναμένεται να δώσουν οι εισαγγελείς που ερευνούν περιστατικά σεξουαλικής βίας στον χώρο του θεάτρου.

Το υλικό που παρέδωσε στην Εισαγγελία, ο κ. Τσαρούχας κρίνεται σημαντικό καθώς πιθανολογείται ότι θα δώσει στοιχεία για την διεύρυνση της έρευνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο ή τρεις από τις υποθέσεις που προσκομίστηκαν φαίνεται να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των Εισαγγελέων καθώς αφορούν το κακούργημα του βιασμού. Έτσι εκτιμάται πως θα είναι αυτές που θα τεθούν πρώτες στο μικροσκόπιο, ανεξαρτήτως αν έχει ή όχι παραγραφεί η πράξη. Οι επίμαχες καταγγελίες σύμφωνα με πληροφορίες στρέφονται κατά τουλάχιστον δύο προσώπων.

Ο ηθοποιός φέρεται να παρέδωσε στους εισαγγελείς διψήφιο αριθμό καταγγελιών για αδικήματα που σχετίζονται με την προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Από την πρώτη εκτίμηση του υλικού φαίνεται πως οι καταγγελλόμενες πράξεις φέρεται να αφορούν στην πλειονότητα τους πράξεις πλημμελημματικού βαθμού με σημαντικό αριθμό εξ αυτών να έχουν παραγραφεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. NBC News reported that Hillary Clinton “covered up elite pedophile ring at state department.”..μαλιστα! δηλ οι Αμερικανοι εβγαλαν στη φορα το παιδοφιλικο δακτυλιδι ή στα ελληνικα μεταφρασμενο κυκλωμα παιδικης σωματεμποριας ! αλλα οι Ελληνες θα το συγκαλυψουμε στο ονομα του Εφοπλιστη στο ονομα της Εξαψης στο ονομα του Ποινικολογου των εφοπλιστων και στο ονομα της βλακειας που μας δερνει. Ο Στεφανος Χιος ιδιαιτερα την τελευταια χρονια με την αποπειρα δολοφονιας εναντιων του και τους συνεχομενους προφυλακισμους του εγινε πλεον και επισημα Τζουλιαν Ασανζ.Το ποταμι δεν γυριζει πισω και πλεον περιμενουμε να βγει στη φορα το Ελληνικο Παιδοφιλικο σκανδαλο. Μπορει οπως στη περιπτωση της Χιλαρις να μην υπαρξουν νομικες κυρωσεις αλλα το οτι εχασε τις εκλογες απο τον Τραμπ εξαιτιας αυτου του σκανδαλου και των μαιλ για το Ιραν σιγουρα ηταν κατι ΤΕΡΑΣΤΙΟ! ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ο ΑΣΑΝΖ ΕΡΙΞΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. για αυτο ολος ο κοσμος αυτη την στιγμη διαδηλωνει για τιν Ασανζ και την αθωωση -για την ελευθερη δημοσιογραφια και την μη φιμωση της αληθειας! Ολοι εκτος απο την Ελλαδα φυσικα που ακομη και την υποθεση Τζουλιαν Ασανζ την κρυβουν η δεν την προβαλλουν οσο πρεπει. Απο τον Στεφανο πλεον οι αναγνωστες του δεν περιμενουμε τιποτα λιγοτερο. Για μας ειναι Εθνικος Σωτηρας και εκπροσωπος της αληθινης δημοσιογραφιας που δεν φιλωνεται απο συμφεροντα και εφοπλιστες! Δεν επριμενουμε τον Τσαρουχα να βγαλει την αληθεια ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Comments are closed.