Υπόθεση Λιγνάδη: Εκμεταλλευόταν την ανεργία του κόσμου για να αποπλανεί τα θύματά του [BINTEO – ΣΟΚ]

Κοινοποίηση:
202102241001582875-1

Ο δικηγόρος των φερόμενων ως θυμάτων στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή T-Live και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μέθοδο που ακολουθούσε ο σκηνοθέτης για να αποπλανεί τα θύματά του.

O Ιωάννης Βλάχος εκπροσωπεί δύο από τους μηνυτές του Δημήτρη Λιγνάδη και στις νέες δηλώσεις του, λίγο καιρό μετά τα ευρήματα της αστυνομίας στο σπίτι του σκηνοθέτη, αναφέρθηκε στις κινήσεις του για να έρθει σε επαφή με τα θύματά του.

Η μέθοδος του Δημήτρη Λιγνάδη

Ο κ. Βλάχος είπε χαρακτηριστικά: «Αποδεικνύεται από αυτό το υλικό που ήρθε δημοσιογραφικά στο φως της δημοσιότητας ότι καρμπόν δεν ήταν οι μηνύσεις, αλλά η μέθοδος προσέγγισης, η οποία σε σειρά πολλών ετών είναι σχεδόν πανομοιότυπη.

Δηλαδή ακολουθείται μία μεθοδολογία, είναι η προσέγγιση, η παραπλάνηση, η αποπλάνηση. Η προσέγγιση, ειδικά στα θύματα, που γινόταν σε δημόσιο χώρο, όπως στις περιπτώσεις που εκπροσωπώ εγώ ο ίδιος ήταν δημόσια, μετά ακολουθούσε η παραπλανητική υπόσχεση και μετά η αποπλάνηση που ήταν η ολοκλήρωση της πρόθεσης. Αποδείχτηκε λοιπόν ότι οι δικαστές γνώριζαν και πολύ ορθώς αποφάσισαν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σίγουρα τα αλλοδαπά τα χαρτζηλίκωνε κιόλας. Πατούσε στις αδυναμίες, στις ανασφάλειες, στις προβληματικές ενδοοικογενειακές σχέσεις των θυμάτων του. Ήξερε ποιους θα πλησιάσει, καταλάβαινε ποιοι θα δεχτούν να παίξουν το ρόλο το θύματος, ήξερε ποιους θα προσεγγίσει, λόγω επαγγέλματος ανίχνευε την ψυχολογία τους απο πριν.

Comments are closed.