Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Ξέσπασμα του μεσίτη για την απόφαση: «Αθώοι μπαίνουν φυλακή»

Κοινοποίηση:
ΔΙΚΗ

«Χώνουν αθώους στη φυλακή», ακούγεται να λέει ο μεσίτης που καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη, μαζί με τον κοσμηματοπώλη, κατά την έξοδό τους από το δικαστήριο μετά το πέρας της δίκης για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας.

Οι καταδικασθέντες για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου οδηγήθηκαν εκτός της δικαστικής αίθουσας μετά το πέρας της δίκης και την απόφαση του δικαστηρίου. Ο μεσίτης, ο οποίος οδηγήθηκε στη φυλακή καθώς ο κοσμηματοπώλης θα εκτίσει την ποινή του κατ’ οίκον (λόγω ηλικίας), ακούγεται να λέει ότι είναι «η απόλυτη αδικία».
«Άδικο και στημένο, η απόλυτη αδικία, χώνουν αθώους στη φυλακή, ντροπή τους», ακούγεται ο μεσίτης, την ώρα που τον συνοδεύουν οι αστυνομικοί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δέν τό γνωρίζατε ότι οί Gay στήν Ελλάδα είναι ταμπού;.Είναι υπό τήν προσωπική προστασία τής Κούλας,διότι ό δάσκαλός του ό γκούρου του ό Γερμανοεβραίος Κάρλ Σβάμπ είναι επισης Gay τιγκιταγκας.Δηλώσεις τού οικονομικού σύμβουλου τής κυβέρνησης Αλέξη Πατέλη συζευγμένο μέ ανήρ.”Είμαστε ήδη τρείς Gay ανώτερα στελέχη στήν κυβέρνηση”.Γρηγόρης Δημητριάδης καί Νικόλας Γιατρομανωλάκης.”Οι ομοφυλόφιλοι είναι παιδιά τού Θεού”όπως είπε ό άγιος γεφυροποιός από τό Βατικανό.
    Γιάννης Λάκων

  2. Αντε να του στησουμε και άγαλμα ,να δωσουμε και το όνομα του σε δρόμο, να βολεψουμε και τον πατερα του στην Ευρωβουλή όπως τον πατερα του Φυσσα και το κυριότερο να τον ανακυρηξουμε και εθνικό ήρωα όπως κάτι άλλους. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ.

  3. Άμα ληστέψουν τα κατά τα άλλα αδέκαστα όργανα της ελληνικής δικαιοσύνης την ίδια απόφαση θα βγάλει το συναφι τους;

  4. Μια δικαιοσυνη της πλακας, που βγαζει αποφασεις καθοδηγουμενη απο τις φωνασκιες αργοσχολων και χασομερηδων που μαζευονται εξω απο τα δικαστηρια και φωνασκουν!!!!!!! Καταδικασθηκαν δυο ανθρωποι επειδη ενα πρεζονι πεθανε απο παθολογικα αιτια λογω χρησης ναρκωτικων!!!!!!Δεν φθανει που πηγε να κλεψει το μαγαζι του ανθρωπου και του κατεστρεψε την επιχειρηση, πανε οι ανθρωποι φυλακη χωρις να τον αγκιξουν, διοτι αν δει κανεις το βιντεο με τις κλωτσιες, καμια δεν τον χτυπαει!!!!! Τις κλωτσιες τις …..τρωει ο αερας και μετα οταν βγηκε με ενα κοματι γιαλι στο χερι, ετρεξε και επεσε πανω σ’ ενα τραπεζι και μετα κατω μπρουμητα και του εβαλαν οι αστυνομικοι χειροπεδες και βρηκαν και αυτοι τον μπελα τους, ευτυχως αθοωθηκαν!!!!!!!! Οσο για την Κα Φυσσα που ειναι πανταχου παρουσα δεν την βαζουν απο τωρα στην Βουλη να τελειωνουμε;;;;;; Αρκετα με τα σοου αυτης της Κυριας!!!!!!!!!

Comments are closed.