Υπόθεση Γιακουμάκη: Διεκόπη για την Δευτέρα η δίκη

Κοινοποίηση:
giakoumaki

Για την Δευτέρα διεκόπη, μετά την εξέταση τριών μαρτύρων του κατηγορητηρίου, η δίκη για τον θάνατο του σπουδαστή στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, ο οποίος μετά την εξαφάνισή του βρέθηκε νεκρός.

Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Ιουνίου 2019 το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων είχε κρίνει ένοχους τους 8 Κρητικούς για περιστατικά βίας εις βάρος του αδικοχαμένου σπουδαστή.

Η δίκη που ξεκίνησε την Τετάρτη συνεχίστηκε σήμερα  με τα μέλη της οικογένειας Γιακουμάκη να επιζητούν  δικαίωση για τη δολοφονία του παιδιού τους, ο οποίος βρέθηκε νεκρός έναν μήνα μετά την εξαφάνισή του από τη Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων

Την αρχή έκανε η μητέρα του Βαγγέλη ενώ στη συνέχεια κατέθεσε ο πατέρας του, Ανδρέας Γιακουμάκης.

Ωστόσο, ο κ. Γιακουμάκης ήταν έντονα φορτισμένος με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μην αισθάνεται καλά και το δικαστήριο να διακόψει την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη σήμερα συνέχισε την κατάθεσή του στο δικαστήριο των Ιωαννίνων.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης κατά τη διάρκεια της εξέτασης ενός βασικού μάρτυρα, υπήρξε μία νέα διάσταση καθώς ο εν λόγω σπουδαστής της Σχολής, διαφοροποιήθηκε σε σχέση με το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, λέγοντας ότι όσα πράγματα είχε πει, δεν προέρχονταν από τα λεγόμενα του Βαγγέλη αλλά από τρίτα πρόσωπα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δεν είναι χρυσαυγήτες, δεν πρόκειται να τιμωρηθούν πέρα απο μια μικρή ποινή για τα μάτια του κόσμου. Ας το πάρουμε όλοι απόφαση.

  2. Οχι μονο δεν δικαιωνετε την ψυχη αυτου του παιδιου, σερνετε και ταλαιπωρειτε αυτους τους ανθρωπους τοσα χρονια! Ντρεπομαι για λογαριασμο ολων αυτων…πρωτα Ανθρωποι, ρε!

  3. Τα μαυρα χαλια της Ελληνικης δικαιοσυνης, αναβολη στην αναβολη, χρονια ατελειωτα για να τελειωσει μια δικη!!!!!!! Κε Γιακουμακη παρε την καραμπινα και τακτοποιησε τα θρασυδειλα παλιοτομαρα που βασανιζαν το παληκαρι σου, αλα Παπασισιφο!!!!!! Διαφορετικα η ….φιλεσπλαχνη Ελληνικη δικαιοσυνη θα τους ριξει στα μαλακα!!!!!!!!

  4. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΧΙΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

Comments are closed.