Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Τελευταία ημέρα της προθεσμίας για τους άνω των 60 ετών – Από Δευτέρα βεβαιώνονται τα πρόστιμα

Κοινοποίηση:
emboliastiko_kentro

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για χιλιάδες μη εμβολιασμένους άνω των 60 ετών, οι οποίο με βάση την απόφαση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό θα πρέπει να κλείσουν μέσα στην ημέρα ραντεβού για να γλυτώσουν το πρόστιμο των 100 ευρώ (για τον Ιανουάριο θα είναι 50 ευρώ).

Το πρόστιμο θα βεβαιώνεται μέσω της ΑΑΔΕ σε όλους τους πολίτες άνω των 60 ετών και για κάθε μήνα που παραμένουν μη ανεμβολίαστοι, ενώ τα έσοδα αυτά θα πηγαίνουν σε ειδικό ταμείο για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 17/1 ξεκινάει η διαδικασία τελικών διασταυρώσεων μεταξύ ΓΓΠΣ, ΗΔΙΚΑ και ΑΑΔΕ των ΑΜΚΑ και των ΑΦΜ των ανεμβολιάστων πολιτών άνω των 60 ετών, ώστε να συνταχθεί ο οριστικός κατάλογος, και ως το τέλος του μήνα να γίνουν οι βεβαιώσεις προστίμων (50 ευρώ για τον Ιανουάριο – μισός μήνας – και 100 ευρώ από τον Φεβρουάριο).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΔΗΛΩΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ”” ΟΙ ΛΟΑΤΚΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ””ΕΓΩ Ο ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 60 Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΥΤΟΥΣ Κ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ,Ε ΟΧΙ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΘΑ ΣΕ ΠΑΛΕΨΩ ΝΟΜΙΜΑ ΟΣΟ ΒΑΣΤΑΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΥΧΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ

  2. Τελικά η ζωή είναι πολύ ακριβή στο Κουλιστάν…Άλλοι πρέπει να πληρώνουν στο Μητσοτακέϊκο για να ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ και άλλοι να τρυπιώνται εσαεί….ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ…το τέλος σου σίγουραααααααα!

Comments are closed.