Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Ετοιμάζονται να ξεχειλώσουν την τιμωρητική μέθοδο

Κοινοποίηση:
86a31fec-0412-497d-80ab-6df208342601

«Έτοιμη για όλα δηλώνει» η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να… σώσει τους πολίτες από τον ιό. Τα «παράθυρα» επέκτασης της υποχρεωτικότητας ήδη έχουν ανοίξει, με την κυβέρνηση να δείχνει ότι αφενός «ευλογεί τα γένια της» για τις αποφάσεις που έλαβε για την ηλικιακή ομάδα άνω των 60 ετών, και αφετέρου σκέφτεται να κάνει και ένα βήμα επιπλέον αναφορικά με άλλες ηλικίες.

Τα σενάρια που ακούγονται είναι πολλά. Ωστόσο, δεν είμαστε πολύ μακριά από τις αποφάσεις και από τις ανακοινώσεις τους. Την ίδια ώρα, όχι μόνο κατέχουμε άλλη μία θλιβερή… πρωτιά, καθώς η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που εφήρμοσε το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αλλά και ο εφιάλτης της πανδημίας είναι ασταμάτητος με τους θανάτους να αυξάνονται.
Εντωμεταξύ, κοινή απόφαση αναμένεται να διαμορφωθεί από τους «27» στα μέσα του μήνα, τη στιγμή που ακόμα και η Γερμανία σχεδιάζει να προχωρήσει στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, από τον Φεβρουάριο!

«Παράθυρο» επέκτασης υποχρεωτικότητας από Οικονόμου
«Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, ό,τι χρειάζεται να κάνουμε για την πανδημία, να το κάνουμε», δήλωσε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ερωτηθείς αν εξετάζει η κυβέρνηση επέκταση της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού και σε άλλες ομάδες του πληθυσμού.

Ο Πλεύρης μιλά για… «λεπτή ισορροπία»!
Από την πλευρά του, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης μίλησε για μια «λεπτή ισορροπία», ενώ εκτίμησε ότι η εφαρμογή του μέτρου στους άνω των 60 ετών «είναι αρκετή να προστατεύσει όσους κινδυνεύουν και να φτάσουμε σε ικανοποιητικό αριθμό εμβολιασμών».

Τα μέτρα που έρχονται
αναμένεται η επέκταση της υποχρεωτικότητας σε συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες που έρχονται σε επαφή με κόσμο, όπως Σώματα Ασφαλείας, Δημοσίους υπαλλήλους
άμεση προτεραιότητα της κυβέρνησης η ηλικιακή ομάδα των 50 και άνω

Στο τετράμηνο η τρίτη δόση
Εκτός απροόπτου, σήμερα, η Επιτροπή Εμβολιασμού, αναμένεται να δώσει το «πράσινο φως» ώστε να συντμηθεί στους 4 από τους 6 μήνες, το χρονικό διάστημα ανάμεσα στην δεύτερη και την τρίτη, ενισχυτική δόση. Παράλληλα αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα και ο περιορισμός της ισχύος του Πιστοποιητικού Νόσησης το πολύ στους 5 μήνες, από 6 που ισχύει σήμερα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Πρεπει να σκεφτουμε σοβαρα τι θα κανουμε αν οι κοπριτες επιβαλουν τον υποχρεωτικο εμβολιασμο σε ολους μας.

  2. οτι χρειζετε να κανουμε για την πανδημια θα το κανουμε τα δε εφη οικονομου . αυτο που χρειαζετε ειναι να τους σκοτωσουμε ολους αυτο χρειαζετε πειτε το να το καταλαβουν αυτοι που κοιμουνται ακομη .αφου αυτο θελετε οσοι δεν το εχετε καταλαβει ακομη οτι θελουν ολους να μας ξεκανουν ολους ειστε εγκεφαλικα νεκροι ισως εσας σας αφησουν στο τελος

  3. ΟΥΤΕ ΞΥΛΟ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΡΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ… ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΜΟΛΥΘΕΙ ΤΟ… ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ…. ΕΡΗΜΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ… ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΗΜΩΝΟΥΝ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…. ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΖΑ ΨΥΧΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥ….. ΠΑΝΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΙ ΕΡΗΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ… ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ? ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ…ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΡΕΝΑ ΕΡΗΜΙΑ ΝΕΚΡΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΟ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΖΟ…. Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΕΣΙΜΕΡΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ… ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…. ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ… CAPPITO?

  4. ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  5. ερχεται η ωρα των εκτελεσεων των νεοταξιτων προδοτων
    Εχουμε σχοινι για ολους.

  6. Τι έλεγε ο Κούλης συνέχεια; Ότι δεν θα επιβάλλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Τι έγραφε το σχέδιο; Υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για όλους. Τι άλλο έγραφε το οποίο επίσης διέψευδε ο Κούλης; Το QR Code Green Pass. Τι άλλο σχεδιάζεται; Να περάσει πάνω στο σώμα το πιστοποιητικό. Είμαστε στο προθάλαμο του χαράγματος του θηρίου; Πολύ πιθανόν. Απαιτείται εγρήγορση.

  7. Ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός, ώστε η οικογένεια von der Leyen να εμπλουτιστεί περισότερο. Ο σύζυγος της Ursula Von de Leyen, Heiko Echter von der Leyen, από τον Δεκέμβριο του 2020, είναι ιατρικός διευθυντής της αμερικανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας Orgenesis, η οποία ειδικεύεται στις κυτταρικές και γονιδιακές θεραπείες. Η Orgenesis Inc. είναι μια πρωτοποριακή παγκόσμια εταιρεία βιοτεχνολογίας που έχει δεσμευτεί να επιταχύνει την εμπορική αξιοποίηση και να μετασχηματίσει την παροχή κυτταρικών και γονιδιακών θεραπειών (CGT) μειώνοντας παράλληλα το κόστος. Η Orgenesis διαθέτει μια πλατφόρμα κυτταρικών εμβολίων που στοχεύουν το Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο-Κορονοϊός 2 (SARS-CoV-2), τον ιό που προκαλεί το COVID-19, καθώς και σε άλλες ιογενείς ασθένειες όπως ο Ζίκα, ο ιός του Δυτικού Νείλου, ο κίτρινος πυρετός, ο πυρετός του δάγκειου πυρετού, ο MERS, ο HCV και η λοίμωξη από τον κυτταρομεγαλοϊό (CMV).

Comments are closed.