Υποκρισία και κοροϊδία Άδωνι με τη διαγραφή των προστίμων της πανδημίας για τα εμβόλια – Τα περισσότερα πληρώθηκαν μέσω εφορίας!

Κοινοποίηση:
.κξγηλκξηκ

Επιστροφή στον «τόπο του εγκλήματος» για το κυβερνητικό επιτελείο που ασχολείται με τη δημόσια Υγεία, με άλλα πρόσωπα μεν, αλλά με την ίδια επικοινωνιακή λογική και σαφέστατα την ίδια προκλητική και αλαζονική στάση.

Στη συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο Υγείας, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ και Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας Χρήστος Χατζηχριστοδούλου και η Καθηγήτρια Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ, Αναστασία Κοτανίδου, ενημέρωσαν σχετικά με την πορεία του κορωνοϊού και των άλλων αναπνευστικών ιών στη χώρα μας.

Το μέγιστο δούλεμα ήταν από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα σβήσει τα πρόστιμα της πανδημίας για τα εμβόλια, τα οποία όμως ο περισσότερος κόσμος τα έχει ήδη πληρώσει αναγκαστικά, αφού καταλογίστηκαν στις εφορίες (όπως βλέπετε παρακάτω σε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα)!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ένα εμβόλιο τόσο σωτήριο που σε απειλούν για να το κάνεις , και ένας ιός τόσο θανατηφόρος που πρέπει να κάνεις 1-2 rapid test για να δεις αν τον έχεις . ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΧΑ το παιχνίδι ήταν στημένο και εξ’ αρχής ξεπουλημένο . Άιντε και καλά νέα τρυπήματα . Ο τηλεβιβλιοπώλης να πα να Γ@Μ183Ι ΤΟ ΝΟΠΑΝΟ , μου τον κάναν υπουργάρα και μου κουνάει το χεράκι .

  2. …Αν χαριστούν σε όσους δεν το πλήρωσαν θα πρέπει να επιστραφούν και σε αυτούς που το πλήρωσαν.

Comments are closed.