Υποθηκοφυλακείο: Ουρές από τις 3 τα ξημερώματα – Δεν γίνονται δεκτές οι πληρωμές με κάρτα

Κοινοποίηση:
ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ

Δοκιμάζεται η υπομονή των πολιτών οι οποίοι προσπαθούν να εξυπηρετηθούν, χωρίς ανταπόκριση, στο Υποθηκοφυλακείο Αθηνών.

Οι πρώτοι πολίτες εμφανίστηκαν έξω από την υπηρεσία στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης, ενώ κατά το άνοιγμα του Υποθηκοφυλακείου είχε δημιουργηθεί ουρά 30 ατόμων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Όσοι αναμένουν στην ουρά δημιουργούν αυτοσχέδιες λίστες, γράφοντας τα ονόματά τους και την ώρα άφιξής τους. Παράλληλα, οι πολίτες καταγγέλλουν ότι οι πληρωμές γίνονται μόνο με μετρητά, καθώς δεν γίνονται οι πληρωμές με κάρτες, σύμφωνα με το Mega.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. καλά σας κάνουν ραγιάδες, ΡΑΟΥΣ βρωμοραγιάδες, ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, @ΑΜΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΓΙΓΑΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

  2. τι θα πει “δεν δέχονται πληρωμές με κάρτες” ; άλλοι Νόμοι ισχύουν για αυτούς ; (!)

  3. Όταν το επιτελικό κράτος δεν μπορεί να βάλει τα τρένα σε αντίθετες ράγες, εσείς παραξενεύεστε που δεν λειτουργεί κανονικά το υποθηκοφυλακείο; Να βγει ο πρωτοσάλτε και να πει ότι πρέπει να ξενυχτήσουν και να θυσιαστούν κάποιοι έξω από το Υποθηκοφυλακείο για να λειτουργήσει σωστά! Πάντως οι πλειστηριασμοί γίνονται ηλεκτρονικά, εκεί υπάρχει ηλεκτρονική τεχνολογία και κανένας δεν ξενυχτάει! Απλά τα πράγματα όπου υπάρχει μίζα!

  4. αν πουμε κράτος μπουρδελο, προσβάλλουμε τς μπουρδελα

  5. Αρχίζει το μάζεμα του χρήματος για να φθάσουμε στο ψηφιακό χρήμα. ΞΥΠΝΉΣΤΕ. Όσοι ψηφίσουν τους Ίδη υπάρχοντες δεν σκέπτονται ούτε μάνα ούτε αδελφή ούτε τα θύματα του χθες και θα είναι υπεύθυνοι για το αύριο. Όλοι μαζί σε ένα ψηφοδέλτιο και ο αρχηγός μετά τις εκλογές.Για την Ελλάδα και όχι την ΚΑΡΈΚΛΑ. Σ’αυτούς πού θέλουν αρχηγία ΜΑΤΘΑΊΟΥ 27:25 είναι η απάντηση.

Comments are closed.