Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή: Νέες συνθήκες, περισσότερες επιλογές!

Κοινοποίηση:
ΕΓΚΥΟΣ

Μια πρωτοβουλία ενημέρωσης του κοινού και των επαγγελματιών υγείας για θέματα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και το νέο Νόμο 4958/22 πρόκειται να λάβει χώρα την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στις 18:00 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Υπουργός Υγείας, κ. Θάνος Πλεύρης, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος, κα Ελένη Τσαγκά.

 

Ανάμεσα στους ομιλητές, θα είναι η κα Έλενα Ράπτη, βουλευτής και εισηγήτρια του νέου Νόμου 4958/22. Επίσης, ο Πρόεδρος Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, κ. Νίκος Βραχνής. Και τέλος, η κα Χριστίνα Μπόμπα, ψηφιακός δημιουργός και επιχειρηματίας. Η είσοδος για την εκδήλωση είναι ελεύθερη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Στο Ελλαδιστάν όλοι όσοι ασχολούνται με αυτόν τον τομέα είναι όλοι στο ίδιο κόλπο για κερδίζουν λεφτά και μόνο λεφτά , αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα και πολλές φορές και επίτηδες αποτυγχάνουν για να πας στα πιο πολλά λεφτά με ξένα ωάρια και με ότι αυτό ακολουθεί….τους έχουμε μάθει τους γελοίους τόσο καλά που τους έχουμε σιχαθεί …!! Οι σωστοί και έμπειροι εμβρυολόγοι είναι λίγοι και δυστυχώς δεν φαίνονται ή τους σκεπάζουν τα δήθεν μεγάλα “κεφάλια” για να παίρνουν τα λεφτά των δυστυχισμένων ζευγαριών. Αυτή είναι η πραγματικότητα και όποιος την έχει ζήσει το ξέρει πολύ καλά…!!

Comments are closed.