Υγειονομική «βόμβα»: Τουλάχιστον 30 παράνομοι μετανάστες θετικοί στον κορωνοϊό στο ΚΥΤ Μυτιλήνης

Κοινοποίηση:
λαθρομεταναστες

Οι συγκεκριμένοι θετικοί στον κορωνοϊό μαζί με τις περίπου 90 στενές επαφές τους βρίσκονται στο χώρο καραντίνας που λειτουργεί μέσα στο ΚΥΤ.Ανησυχία έχει προκαλέσει η έξαρση του κορωνοϊού η οποία παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο ΚΥΤ Μαυροβουνίου Μυτιλήνης.

Έξαρση στα κρούσματα κορωνοϊού παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο «προσωρινό» ΚΥΤ Μαυροβουνίου Μυτιλήνης, κάνοντας τις αρμόδιες Αρχές να ανησυχούν για περαιτέρω διάδοση μέσα στην κοινότητα των προσφύγων – μεταναστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες έχουν εντοπιστεί έπειτα από σχετικούς ελέγχους τουλάχιστον 30 θετικά δείγματα ανάμεσα στους παράνομους μετανάστες που διαμένουν στο προσωρινό ΚΥΤ, ενώ δύο άτομα θετικά στον κορωνοϊό βρίσκονται στη δομή καραντίνας που λειτουργεί στη Δυτική Λέσβο, και συγκεκριμένα στην περιοχή Μεγάλα Θέρμα.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας από τους θετικούς στον κορωνοϊό δε χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, καθώς είτε είναι ασυμπτωματικοί είτε με ήπια συμπτώματα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΚΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΖΟΝΣΟΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΣΤΡΑ ΜΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ PFIZER ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ (ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ).

  2. Για τον πίθηκο που νοσεί με 3 στελέχη του ιού, τακουσατε; Περιοχή Ομονοίας. Και γιατροι το παρακολουθουν. Αλοιμονο μας. Θα μας ζητήσουν να κάνουμε και νέο εμβόλιο οι κοπριτες.

  3. Ειανι ο μονος τροπος να ξεφορτωθουμε τα ισλαμια.

  4. Δέν είναι “παράνομου μεταναστες” αλλά παράνομοι λαθροπίθηκοι πού πρέπει αμέσως να απελαθούν.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.