ΥΠΟΠΤΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ της Ιωάννας δίχως πρόσωπο. ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΟΥΝΕΒΑ , ΥΠΕΡΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΗΛΩΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΣΩΝ με προκλητικές εμφανίσεις. Ταμίας των εράνων , η ξεπεσμένη “φιλάνθρωπη” μοντέλα, Αννίτα Ναθαναήλ. Συμμεριζόμαστε τη φρίκη αλλά…

Κοινοποίηση:
01.indd

teaser29-11

Tεύχος 2064, 6 χρόνια και 10 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ της Δευτέρας 29-11-2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος.

 

24_sport.indd

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

alitheia-aima-banner

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ! 

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Εάν προσπαθήσετε να αφήσετε αρνητικό μήνυμα για αυτήν στην εφημερίδα Το Θέμα δεν σου περάσει ποτέ…. δεν το ανεβαζουν. Τσεκαρετε το. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παιχνίδι έχουν στήσει επάνω της. Το Σάββατο θα είναι ξανά καλεσμένη για να μιλήσει για τα ίδια. Εγώ πάντως της έχω αφήσει δύο-τρία ωραία σχόλια στο προφίλ της μήπως ηρεμήσει λιγάκι γιατί έχει κουράσει. Ελεος.

  2. Ψάξτε το παιδιά και φτάστε το μέχρι τέλους χωρίς οίκτο και “λύπη” γιατί έχει παραγίνει αυτό το πράγμα στην Ελλάδα με τη “λυπησιά” για τα πάντα! Ο κάθε ένας βγαίνει δημόσια και “δακρύβρεχτα” και ζητάει λεφτά από τον κόσμο… έχει κανείς υπόψη πόσα περιστατικά του αστυνομικού δελτίου, χρήζουν κάθε μέρα της προσοχής, της λύπης και της προστασίας μας; Είναι δυνατόν να “βοηθάμε” κάθε ένα θύμα στο αστυνομικό δελτίο; Κι όσο για τη συγκεκριμένη, τα ίδια σκ@τ@ με την άλλη ήταν για αυτό βρέθηκε σε αυτή τη θέση, γνωρίζονταν ανέκαθεν και παιδιώθεν, ας μην την έκανε παρέα και ας μην ανακατευόταν στα προσωπικά της άλλης, ήμαρτον δηλαδή!!!!

  3. Ο/Η Η βαρβαρότητα και η ανθρωποφαγία σε όλο της το μεγαλείο λέει:

    Τρομερή ανθρωποφαγία για την κοπέλα. Δε το λέω για σας που απλά βγάζετε μια είδηση. Και εκμετάλλευση του δράματος της από άλλους. Λυπάμαι για σχόλια όπως αυτά του τρελου κουνελιού. Πολύ σκατοψυχοι και ζηλιαρηδες οι άντρες τελικά.. Δεν είδα από γυναίκες παρόμοιες τοποθετήσεις. Ίσως φυσικά και να υπάρχουν αλλά λιγότερες. Γενικά αν είδατε απέφυγα να γράψω περί αυτού. Ο πόνος που βιώνει η κοπέλα είναι αβάσταχτος. Πάντοτε έκανε τα παντα για να γίνει πλούσια. Το ευχόταν με όλη της την ψυχή. Για αυτό προσπάθησε να τυλίξει με τα θέλγητρα της τον πλούσιο γόνο. Πήρε και την ανταμοιβή με ένα πρόσωπο «διχως πρόσωπο».
    Η ευχή της πραγματοποιήθηκε!!! Να γίνει εύπορη!!!!!
    Που τελικά δεν γνωρίζουμε κι αν έγινε αφού τα δίνει σε πλαστικές επεμβάσεις και επίσης δεν γνωρίζουμε πόσα της μένουν από τους “managers”.
    Όλοι αυτοί που σκυλευουν ένα ζωντανό πτώμα θα ήθελαν ποτέ να είναι στη θέση της;;;;
    Πολύ σιχασμένο το τρελό κουνέλι.
    Έχει εσωτερικό μίσος για τις γυναίκες γιατί ο ίδιος είναι ανίκανος πνευματικά, οικονομικά και σωματικά να βρει μία σύμφωνα με τις απαιτήσεις του οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στα προσόντα του.
    «Γιατί δε μπορεί να εργαστεί στην Ελλάδα; ΟΚ το “αρχαιότερο” επάγγελμα δε μπορεί να το κάνει (κι αυτό παίζεται αφού μια χαρά σώμα έχει)»
    Αυτό και μόνο μου δημιουργεί εμετό!!
    Αυτός θα πλήρωνε για να γαμησει μια γυναίκα η οποία είχε ένα τέτοιο πρόσωπο;;;;
    Είναι χυδαίο!!!!

  4. Τρία σημεία της Ελλάδας χτυπήθηκαν από σεισμό και κανείς σελεμπριτι δεν ενδιαφέρεται……..Δεύτερος χειμώνας σε στρατιωτικές σκηνές………

  5. Ότι και να ήταν η κοπέλα αυτή, εχει τη συμπάθεια μας για αυτό που έγινε. Όμως η εφορία οφείλει να επέμβει άμεσα όπως και σε όλους τους Έλληνες πολίτες και να κάνει έλεγχο.

    1. ΤΑ @@ ΜΑΣ ΕΧΕΙ. ΑΚΟΥ ‘ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ’ .. ΣΩΠΑ ΡΕ ΛΑΡΤΖ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ.

  6. Αφήστε ήσυχη την κοπέλα επιτέλους Αρκετά υποφέρει, ποσο ανθρωποφάγοι είμαστε δεν έκλεψε από κανένα άλλωστε στην Ελλάδα δεν μπορεί να εργαστεί οπότε τα χρήματα της χρειάζονται

    1. Που κολλάει ότι δεν μπορεί να εργαστεί και ειδικά στην Ελλάδα; Μια χαρά στέκεται στα πόδια της και επικοινωνεί, δεν έκανε και καμιά βαριά δουλειά, ίσως η ίδια να μην θέλει να ασχοληθεί με ότι έκανε αλλά με νέους ορίζοντες που της ανοίχτηκαν και ευκαιρίες

    2. Γιατί δε μπορεί να εργαστεί στην Ελλάδα; ΟΚ το “αρχαιότερο” επάγγελμα δε μπορεί να το κάνει (κι αυτό παίζεται αφού μια χαρά σώμα έχει) αλλά όλες τις άλλες δουλειές μια χαρά μπορεί να τις κάνει. Ακόμη και τηλεεργασία. Δηλαδή θα την ζούμε οι φορολογούμενοι επειδή έφαγε βιτριόλι;

  7. Η εξεταστική για τη λίστα Πέτσα θα γίνει χωρίς να καταθεσει ο Πέτσας!!!!!😂😂😂😂😂😂
    Πάντα η χώρα μας πρωτοτυπεί παντού!!!

  8. Φανταστείτε τι έχει να γίνει στο φόρουμ και δε θέλουν θεατές!!! Της ΠΟΠΗς!!!!
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Γ@Μ@Σ@!!!
    Όλο και κάτι θα διαρρεύσει όμως !!!!
    Υπάρχουν πολλοί επίδοξοι καλοθελητες που αγωνιούν να διασπείρουν «fake news».
    Άλλο ζήτημα.
    Ο ΓΑΠ δε συμμετέχει στο debate!!!!🤩🤩🤩
    Γιατί;;;!!!! Ίσως δεν καταλαβαίνει καλά Ελληνικα!! 😀😀😀😂😂 για ν’ απαντάει στον συνομιλητή του!!!!👀👀👀👀😉

  9. Θα κάνει ότι έκανε και η Κουνεβα, μάζεψε τα λεφτά από τις δωρεές, τα έβγαλε στην Βουλγαρία από ότι λένε κάπου 300.000€, και μετά θα την βάλουν υποψήφια για την ευρωβουλή να παίρνει 25000€ το μήνα…εις υγείαν των κοροΐδων.!!!

  10. Μηπως τελικα δεν ηταν τοσο σοβαρα οσο ελεγαν για την υγεια της… και μια χαρα μιλαει και περπαταει… και σε οικους μοδας.. σε συνεντευξεις συνεχεια… δεν κουραζεται ποτέ;…..

  11. Οι ψευτοσελέμπριτις γιατί δεν βοηθάνε και άλλους ανθρώπους με προβλήματα υγείας; Τόσοι άνθρωποι υποφέρουν στη χώρα μας και δεν έχουν καμία βοήθεια. Όλα για τη προβολή.

  12. Νά τήν θυμηθείτε στίς εκλογές ! Εάν δέ εκλεγεί στήν Ευρωβουλη εκεί νά δείτε κονόμα !

Comments are closed.