ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΑΤΗΣ. «ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ»: «ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ… ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ. ΜΕ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ»

Κοινοποίηση:
sel11

Η σύλληψη του προστατευόμενου μάρτυρα στο σκάνδαλο της Novartis, αλλά και η μη προστασία του (με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του) εγείρουν σοβαρά ερωτήματα για τους χειρισμούς της κυβέρνησης που δείχνει ακόμη μία φορά πως γράφει τη Δικαιοσύνη εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Ο εν λόγω μάρτυρας συνελήφθη με το πραγματικό του όνομα, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και αναμένεται να απολογηθεί σχετικά με την μεμπλοκή του σε εγκληματική οργάνωση. Όμως όλο αυτό, φαίνεται πως δημιουργεί «τετελεσμένο» αφαίρεσης της «κουκούλας» αφού ο συλληφθείς δεν καλύπτεται από το καθεστώς προστασίας. Σύμφωνα με τη Νομοθεσία, την αποκάλυψη της ταυτότητάς του μπορεί να ζητήσει ο Εισαγγελέας ή διάδικος ή να διατάξει αυτεπαγγέλτως το δικαστήριο.
Βάζει στο «κάδρο» τον Άδωνι Γεωργιάδη
Το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Novartis και φερόμενος ως ο προστατευόμενος μάρτυρας
«Μάξιμος Σαράφης», επιτίθεται στην κυβέρνηση την οποία αποκαλεί «παρακράτος» μέσω επιστο-
λής του, ενώ παράλληλα, επισημαίνει τη «σχέση του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Αλέξανδρο Μαραβελάκη», «γαλάζιο» στέλεχος της ΟΝΝΕΔ διερωτώμενος «τι ρόλο είχε στην ποινική του παγίδευση». Υπενθυμίζεται ότι ο Μαραβελάκης,φαίνεται πως είχε ενεργή συμμετοχή με τις χρηματοδοτήσεις συσταθείσας -για τον σκοπό αυτό εταιρείας του, ονόματι «Saggita». Ο ίδιος όμως ο συλληφθείς διατεθειμένος πλέον να μιλήσει για όλους και για όλα, κάνει νύξη ότι δεν θεωρεί απίθανο ακόμη και να τον «αυτοκτονήσουν» μέσα στο κελί του…
Αναλυτικά η δήλωση

«Για όσους χλευάζουν την εμπλοκή μου σε υπόθεση απάτης μέσω διαδικασίας χρηματοδότησης/δανειοδότησης επιχειρήσεων από εταιρεία των ΗΑΕ και για όσους με γνωρίζουν και με σέβονται, οφείλω να δηλώσω τα εξής:

1Είμαι 25 χρόνια στην ‘’αγορά’’, είτε ως υψηλόβαθμο στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών είτε ως διαχειριστής εταιρειών επενδύσεων και επικοινωνίας, και η πορεία μου διακρίνεται για τη φερεγγυότητά μου και την αποτελεσματικότητά μου. Ουδείς τόλμησε να αμφισβητήσει την προσωπική μου ηθική και την επαγγελματική μου αξιοσύνη.

2 Η τωρινή μου ποινική εμπλοκή είναι αποτέλεσμα της άθλιας και ρεβανσιστικής στοχοποίησής μου, από το 2018, από συγκεκριμένα πολιτικά  πρόσωπα εξουσίας, που αποκαλύφθηκε το πολιτικό και προσωπικό τους ήθος κατά τη διερεύνηση του σκανδάλου Novartis στην Ελλάδα. Αυτοί, ως πολιτική μαφία, με απειλούσαν δημόσια ότι ‘’θα με γδάρουν’’ και ‘’θα με κλείσουν φυλακή’’.
3‘’Ήγγικεν η ώρα!’’. Αφού οργάνωσαν όλους αυτούς του παρακρατικούς μηχανισμούς, καταλύοντας Νόμους, Θεσμούς και Σύνταγμα, επιστράτευσαν ‘’κολλητούς’’, ‘’παρατρεχάμενους’’ και ‘’πρακτοράκια’’ για να με παγιδεύσουν σε μία δικαστική περιπέτεια, προκειμένου να… εξιλεωθούν στην κοινή γνώμη, απαξιώνοντάς με, κλείνοντάς με φυλακή. Χωρίς στοιχεία, χωρίς έγκυρες διασταυρώσεις εταιρειών και διαδικασιών, παρά μόνο με εικασίες, ανακάλυψαν έγκλημα, δράστη και θύματα. Διεφθαρμένοι αστυνομικοί υπέδειξαν τηλεφωνικά (!) στους συναλλασσόμενους πελάτες μου ότι είναι δήθεν θύματα απάτης!

Κάποιοι ‘’τσίμπησαν’’, κάποιοι όχι.
4 Με λίγα λόγια, η σύλληψή μου είναι έργο του παρακράτους της Ν.Δ. Γνωρίζω ότι ο δρόμος για τη δικαίωσή μου είναι μακρύς και δύσβατος. Δηλώνω, όμως, ότι ΔΕΝ φοβάμαι, ΔΕΝ εκβιάζομαι και ΔΕΝ θα αυτοκτονήσω, όπως επιθυμούν, αλλά θα προσφύγω στους Διεθνείς Οργανισμούς, καταγγέλλοντας όσα, ως αντίποινα, μεθοδεύτηκαν εις βάρος μου.

5 Και ερωτώ τη Ν.Δ. και ειδικότερα τον Άδωνι-Σπυρίδωνα Γεωργιάδη: Γνωρίζει τον Αλέξανδρο Μαραβελάκη; Και αν ναι, τι σχέση έχει μαζί του και ποιος ο ρόλος του στην ποινική μου παγίδευση;

6 Εγώ ξέρω -και έχω και άλλα τέτοια ερωτήματα για περισσότερα πρόσωπα της Νέας Δημοκρατίας-, και θα μιλήσω στη Δικαιοσύνη.
Αρκεί να μην με αυτοκτονήσουν!
Κρατητήρια ΓΑΔΑ».

Όταν προστατευόμενος μάρτυρας απειλούσε να αυτοκτονήσει από το «Χίλτον»,αλλά δεν ήταν ο «Σαράφης»

Την Πρωτοχρονιά του 2017 σήμανε συναγερμός στις Αρχές, όταν ειδοποιήθηκαν ότι ένας άνδρας απει-
λούσε να πέσει στο κενό από το πιο ψηλό σημείο του ξενοδοχείου «Χίλτον», το μπαρ «Galaxy». Είπαν

ο «Μάξιμος Σαράφης», ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και μονολογούσε: «Δεν
θα τα φορτώσουν σε μένα όλα τα κακά της εταιρείας. Δεν θα με πάρουν στον λαιμό τους». Στο σημείο
έφτασε ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας ο οποίος κατάφερε να τον μεταπείσει και τελικά δεν

έπεσε στο κενό… Τελικά όμως δεν ήταν ο «Μάξιμος Σαράφης». Πάντως, μία επιδημία για «αυτοκτονί-
ες», τις έχουν οι μάρτυρες της Νοβάρτις.

Ταξίαρχος Δάβαλος: Ύποπτος αλλά ανέγγιχτος
Ενδιαφέρον θα έχει να κατονομαστούν βέβαια, πέραν των αξιωματούχων και των πολιτικών προσώπων εξουσίας, ποιοι είναι οι «διεφθαρμένοι αστυνομικοί» για τους οποίους κάνει λόγο ο συλληφθείς. Κρίνοντας ότι το «ψάρι βρωμάει από το κεφάλι» και ότι ο ταξίαρχος Δημήτριος Δάβαλος, διευθυντής Ασφάλειας Αττικής, είναι κατηγορούμενος στη δίκη της Greek Mafia, ο οποίος όχι μόνο δεν ετέθη σε διαθεσιμότητα, αλλά ανταμείφθηκε με ένα από τα πιο νευραλγικά πόστα της υπηρεσίας (και παραμένει στην ΕΛ.ΑΣ μετά τις κρίσεις), φαίνεται πως με το νέο σκάνδαλο που αναδύεται τώρα, εξαργυρώνει τη θέση του στο Σώμα. Και κάτι ακόμα, ένα ερώτημα προς τον ταξίαρχο: Γνωρίζετε ίσως ένα κλαμπ στην περιοχή του Παγκρατίου όπου πηγαίνουν μερικά «φιλαράκια» για να εισπράττουν «μεροκάματο»; Συνεχίστε τις δημόσιες εμφανίσεις και τις τηλεοπτικές δηλώσεις διαφημίζοντας τις επιτυχίες σας στην πάταξη του εγκλήματος. Και πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, μέχρι το παρελθόν να σας επισκεφτεί, μία νύχτα, όπως λέει και ο Ερντογάν.

Ρεπορτάζ από τη σημερινή εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΦΤΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ που δεν τους εχωσαν μεσα …….

  2. Γεωργιαδηs:Η αναρτηση του για τουs φιλουs των γονιων του που τον στηριξαν!
    arouraios.gr
    Με απευθειαs αναθεση ο Μηλιωνηs(κατηγορηθηκε για υπαιξερεση,260.000.000)μαζι με την μαμα του Ρια Στεργιοπουλου που εχουν ταξιδιωτικο γραφειο,ανελαβαν το Ραλλυ Ακροπολιs!
    epixirimatias.gr/2021/09/236.000.000.html
    Λαικον επιμυθιον–τα γλυκοφαγια φερνουν πικροχεσιδια τακη…

  3. Ο μπουμπουκος καιγεται για το θεμα ΝΟΒΑΡΤΙΣ και αυτο μονο του λεει πολλα για το το τι εχει συμβει. Για αυτο εχει χοντρυνει ο κοντοστουπης. Απο το πολυ φαι ……
    Αλλα φταινε και οι μαλακες του ΣΥΡΙΖΑ που δεν τους εχωσαν μεσα……

  4. Ξαναψηφίστε τους !! Οσοι όμως έχουν και δάνεια δεν ξέρουν τι τι τους περιμένει.
    Εκεί να δείτε πανηγύρι.
    Τάχα δήθεν ο άλλος πούλησε τη Μακεδονία και εθνικιστικές κορώνες. Γιατί δηλ. ; αυτός τι έκανε; απλά συμφώνησε.
    Και μου πείτε “και τι να ψηφίσω;” γιατί σε κάθε εκλογές κατεβαίνουν 15 κόμματα.
    Μην ψηφίζετε σαν πρόβατα

  5. Στέφανε πρόσεχε και εσύ με αυτούς τούς αλήτες

  6. Θα πέσει με κρότο η συμμορία κυβέρνησης-δικαστων-ΜΜΕ

    Όταν έσκαγε μίζες, Άδωνι, ήταν καλός ο Σαράφης. Αν δεν προλάβουν να τον αυτοκτονησουν

  7. Προσπαθούνε με κάθε τρόπο να εμφανίσουνε το σκάνδαλο novartis οτι το έφτιαξε ο συριζα…
    Βγήκε ένας δικαστής και τους αποκάλυψε με τα τηλεφωνά και το μαξιμου έχει πέσει επάνω του να τον φάει.. τέτοιο μπουλινγκ δεν έχει ξαναδεί αυτός ο τόπος.
    Το κάνουνε και στα ανοιχτά… δεν μπορω να φανταστω!! τι πιεσεις ασκουνε πισω απο της κλειστες πορτες.

  8. Βρε τι είνα αυτά που ζούμε κάθε ημέρα; Η Καμόρα της κάτω Ιταλίας είναι αγγελούδια μπροστά σ,αυτούς τους μαφιόζους.Προβλέπω τον προστατευόμενο μάρτυρα σύντομα κοντά στον Αγιο Πέτρο.Οι κλόουν της Κυβέρνησης προς το παρόν, καλά εφαρμόζουν την Καμόρα, αλλά έως πότε;Σύντομα μπορεί όχι ο λαός, αλλά οπωσδήποτε η συμπαντική αρμονία θα παρέμβει και τότε το ψωφίμι ο Σπυρίδων θα τρέχει να κρύψει τη τρίμετρη κωλάρα του.

  9. Τα παιδια της σχολης καρατζατουμπα εδωσαν και παλι το καλυτερο εαυτο τους…

  10. Σαράφης στα Τρίκαλα, στο Παρίσι, στην Αθήνα και βέβαια στις τσέπες σας.

Comments are closed.