ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΠΑΓΩΝΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
111

Παρενέργεια του εμβολίου, ή κάποιο υποκείμενο νόσημα που δεν είχε εντοπιστεί;


Μεγάλη ανησυχία προκαλεί η είδηση ότι υποδιοικητής μεγάλου νοσοκομείου των Αθηνών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, 24 ώρες μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Pfizer/Biontech κατά του κορονοϊού. Το θέμα ήταν γνωστό εδώ και κάποιες ώρες, αλλά πλέον διέρρευσε σαν είδηση, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη περίπτωση έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία τόσο στους γιατρούς αλλά και σε αρκετούς πολιτικούς.

Ο άτυχος άνδρας παρουσίασε λοίμωξη του αναπνευστικού και πολυοργανική ανεπάρκεια μετά το εμβόλιο. Νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του και για το κατά πόσον πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου ή κάτι άλλο.

Η είδηση αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι νεαρή γιατρός στο Μεξικό παρουσίασε εγκεφαλομυελίτιδα και εκτεταμένη αλλεργία μετά τον εμβολιασμό της. Γεγονός που ούτε αυτό έχει βγει να σχολιάσει η εταιρεία. Αν και για αυτή την περίπτωση, το ιστορικό αλλεργιών αποτελεί απαγορευτικό για τον εμβολιασμό με το συγκεκριμένο εμβόλιο, όπως επίσημα έχει ανακοινώσει η εταιρεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

62 Σχόλια

  1. “Πολυοργανική ανεπάρκεια, συνεπεία καρδιακού επεισοδίου”…Όπως θα λέγαμε ” … ο θάνατος του αστροναύτη προκλήθηκε από ασφυξία μέσα στην στολή του, μετά από την μοιραία πορδή του ιδίου ..” Εύχομαι, ο κυριάκος και η σάπια γριά του, να έχουν εμβολιαστεί με το μεταλλαξιογόνο και να τους καμαρώσουμε χελωνονιντζάκια.

  2. Δημοσκοπησεις ραγιαδων νεοελληνων, νδουλα 35% τσυριζα 20% τα υπολοιπα σε μερες κυραλοιφες κκεδια και κλεφτοπασοκ. Οποιος αμφιβαλλει θα σιγουρευτει στις εκλογες. Και το εμβολιο θα κανουμε και σε καραντινες θα κατσουμε διοτι ειμαστε μονο για κανα τσαμπουκα στο γηπεδο στο σπιτι στο αυτοκινητο μεταξυ μας δηλαδη. Αυτοι ειμαστε…νεοελληνες ραγιαδες χωρις dna Ελληνικο πλεον μεσα μας. Μαγκες και τσαμπουκαδες πισω απο το πληκτρολογιο, μαγκες και τσαμπουκαδες στο σπιτι με την οικογενεια στο αμαξι με το διπλα αυτοκινητο κτλ κτλ. Ειστε ησυχοι ομως γιατι δεν θα σας πουν φασιστες…μπηκε φυλακη ο Ηλιας. Κοιμηθειτε ησυχοι ψευτοτσαμπουκαδες νεοελληνες ραγιαδες της νεοελλαδας και στις εκλογες ψηφιστε τα ιδια δημοκρατικα σας κομματα…

    1. Να σου πω τι γινεται? Αυτα τα ποσοστα ειναι απο το 50% που παει να ψηφισει επειδη οι επαναστατες του πληκτρολογιου δηλαδη το αλλο 50% δεν ασχολουνται με εκλογες και το θεωρει αγγαρεια και τις απαξιωνει με αποτελεσμα να μας κυβερνανε τα ιδια κομματοσκυλα και ολο το ποσοστο να προερχεται απο τους επικινδυνους ανθελληνες.
      ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ Η ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 40 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

      1. Άντε και να πάμε ,τι και ποιον να ψηφίσεις βρε παιδί μου δεν υπάρχει τίποτα ,ποιός τίμιος θα μπλέξει με τα σκ….α

  3. Ρε τέρας ακόμα να ψοφήσεις εσυ πως γίνεται αυτό κάθε φορά να βλέπω εσένα πρωί πρωί;;Άντε ψοφα ρε χαλασμένη σκατογρια τρομάζεις τους ανθρώπους δεν ντρέπεσαι να εμφανίζεσαι έτσι και να λες τις μ@λ@κιες σου κάθε φορά σιχαμενο όρθιο κρέας..

  4. ΜΕΙΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΜΗΤΣΟ-ΚΟΥΛΟ-ΠΟΥΣΤΡΟΣΚΥΛΑ. ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΓΑΜΙΔΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΗΤΣΟΠΟΥΣΤΗ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ.

  5. ΕΜΕΊΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ!

    TO ΘΈΜΑ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΆΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΟΥΜΕ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΊ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ, ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΑ, ΓΥΜΝΑΣΤΉΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΉΣ ΜΕΤΑΦΟΡΆΣ ΣΕ ΌΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΘΑ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΆ

  6. Σκίζουν τα ιμάτιά τους, κυβερνώντες και “ειδικοί”, ότι το εμβόλιο ήλθε για την προστασία του πληθυσμού και ιδιαίτερα για την θωράκιση της υγείας των ευπαθών ομάδων … Φαντάσου, τί έχει να γίνει όταν εμβολιαστούν όλα τα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες (ηλικιωμένοι, κλπ) και αντιμετωπίζουν χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας. Θα αδειάσουν οι οίκοι ευγηρίας και τα νοσηλευτικά ιδρύματα από τους χρόνια πάσχοντες. . Δεν θα προλαβαίνει ο παπάς να θάψει, όπως λέει και η λαϊκή ρήση …
    Αλήθεια, γνωρίζει κανείς τί απέγινε το γεροντάκι που φιλοξενείται σε Μονάδα Φροντίδας ηλικιωμένων, που εμβολιάστηκε (“λόγω βλακείας” όπως το ίδιο δήλωσε) από τα πρώτα άτομα και αμέσως μετά, το μετάνοιωσε ;;; Ζεί ακόμη ή απεδήμησεν εις Κύριον ; Η άλλη, η έμπειρη νοσηλεύτρια ντε, που εμβολιάστηκε πρώτη και δήλωσε υπερήφανα ότι νομίζει πως είναι πολλοί αυτοί που την ζηλεύουν και θα ήθελαν να είναι στη θέση της, πού εξαφανίστηκε ; Ακόμη σε άδεια είναι ;;;
    Πεποίθησή μου είναι ότι ο καιρός θα δείξει, ποιοί έλαβαν το πραγματικό εμβόλιο και ποιοί το ψεύτικο …

  7. Το εμβόλιο θανάτου Pfizer-BionTech θα το κάνουν οι δηλωμένος εθνομηδενιστές που ψηφίζουν εθνομηδενιστικά πολιτικά κόμματα.
    Όποιοι κατάλαβαν, κατάλαβαν….

  8. Έχω απορίες…
    -Αυτοί οι αριστεροί της πούτσας και του παλουκιού και κάτι ψοφήμια γελοία υποκείμενα που τον παίρνουν από πίσω και από μπρος που πήγαν απέξω στο Άρειο Πάγο που ήθελαν να μπουν όλοι της Χρυσής Αυγής για έναν φόνο του Παύλου Φύσσα που δεν έκαναν ποτέ και πήγαν παράνομα φυλακή θα κάνουν το εμβόλιο θανάτου Pfizer-BionTech οι αριστεροί της πούτσας και του παλουκιού και όλα τα ψοφήμια γελοία υποκείμενα;;
    -Οι δικαστές και εισαγγελείς θα κάνουν το εμβόλιο θανάτου Pfizer-BionTech που καταδίκασαν με εντολές Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου όλους της Χρυσής Αυγής και τους έστειλαν παράνομα φυλακές;
    -Η μητέρα του Παύλου Φύσσα θα κάνει το εμβόλιο θανάτου Pfizer-ΒionTech;

  9. Ο ελληνικός λαός να αρνηθεί να μην κάνει το εμβόλιο θανάτου Ρfizer-BionTech και να πέσει αμέσως η νεοταξική κυβερνητική χούντα ΝΔ ΑΕ και να πάει στον Αγύριστο, στον Άδη, στην Κόλαση, στα Τάρταρα.

  10. Ο Λαός Απαιτεί η Παγώνα να εμβολιαστεί…

    Να εμβολιαστεί δημόσια στη πλ.Συντάγματος να είμαστε εκεί καμμιά 200.000 και να επιλέξουμε εμείς τυχαίο φιαλίδιο εμβολίου απο 100 κούτες και να τις το κάνει τυχαίος/α θεατής..

    Μαζί με τους άλλους που βγαίνουν στα βοθροκάναλα και τρομοκρατούν το λαό

  11. ΕΤΣΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙ….ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΑ…..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!!! ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ ΡΕΕΕ!!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΕΜΒΟΛΙΟ!!!

  12. Ε ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!!!!!!!

  13. Επιτέλους σκασε μωρή κολογρια που τα ξέρεις όλα που είσαι τόσο σίγουρη ότι δεν είναι από το εμβόλιο!

  14. Εσύ μωρή σοβατισμένη παρδαλή σαύρα με τους κρίκους – χαϊμαλιά, που είσαι φανατικά τοποθετημένη υπέρ του συγκεκριμένου εμβολίου, αλλά -όλως τυχαίως- δεν έχεις η ίδια εμβολιασθεί, υπό ποίαν ιδιότητα δηλώνεις ότι “δεν έχει καμία σχέση το εμβόλιό του με την ιστορία που περνάει τώρα” ;;; Είσαι η προσωπική γιατρός του και γνωρίζεις το ιστορικό της υγείας του ; Εάν ναι, ώφειλες να τον προστατεύσεις αποτρέποντας τον εμβολιασμό του με τις ενδεχόμενες παρενέργειες … Εάν όχι, βούλωσέ το, επιτέλους και σκάσε …
    Ου να χαθείτε λεχρίτες – κομπογιαννίτες, που βαλθήκατε να πεθάνετε τον κόσμο …
    ΄Οσοι συνάνθρωποί μας, από τον Μάρτιο και εντεύθεν, νοσούσαν ή πέθαιναν από υποκείμενα νοσήματα, χρεώνατε την νόσο τους ή τους θανάτους τους στον κορωνοϊό … Τώρα, δύο ημέρες μετά τον εμβολιασμό του ανθρώπου, αποδίδετε την σοβαρή κατάσταση της υγείας του. στα “υποκείμενα νοσήματα” (που του προέκυψαν ξαφνικά και αναπάντεχα !!!), όχι στο δηλητήριο με το οποίο τον εμβολιάσατε …
    Θα λογοδοτήσετε και θα τιμωρηθείτε παραδειγματικά, παλιο αλμπάνηδες … Οι κρεμάλες περιμένουν …
    Κι επειδή, παρεμπιπτόντως, ο κόσμος έχει υποψιαστεί ότι οι εμβολιασθέντες (μπροστά σε κάμερες και υπό χειροκροτήματα) πολιτικάντηδες και λοιποί παρατρεχάμενοί τους, δεν έλαβαν το εμβόλιο αλλά απλό φυσιολογικό ορό, καλούνται όπως υποβληθούν σε τεστ αντισωμάτων (παρουσία των ιατρών που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το ΜΗ δοκιμασμένο -κλινικά- εμβόλιο), για να αποδείξουν εάν ο οργανισμός τους άρχισε να αναπτύσσει αντισώματα (όπως είναι φυσικό) μετά από την λήψη του εμβολίου (εάν ήταν το κανονικό) …
    ΄Αντε, γιατί παρατράβηξε η προπαγάνδα …

  15. Εγω ξερω οταν εχει πολυοργανικη ανεπαρκεια παθαινει συψαιμια και πεθαινει.
    Κατι δεν παει καλα με το εμβολιο της pfizer?? γιατι και στην αμερικη στους γιατρους κανουν της moderna λενε οτι ειναι καλυτερο στο θεμα αντισωματων και περνει σειρα για εγκριση απο το FDA το εμβολιο της johnson&johnson που θα ειναι μια δοση.

  16. Οσοι θελετε να εμβολιαστειτε να πατε!! Στ@αχιδια μας!!! ΚαΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!!!!!

  17. ΟΥΤΕ Ο ΧΑΡΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ .
    ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙ .

  18. Τρέξτε να κάνετε τα εμβόλια, ΠΡΌΒΑΤΑ.
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    .

  19. Άντε μανδάμ στο σπίτι σου,να πλύνεις τα σώβρακα του νταβατζή σου. Ξαφνικά, υποκείμενα που δεν τα ήξερε ούτε η γάτα τους την έχουν δει γιατροί και μας κουνάνε και το δάκτυλο. Σημεζέψου Ματίνα γιατί αν σε πετύχω θα στο βάλω το δάχτυλο εκεί που ξέρεις.

  20. Mιά απορία.Τα εμβόλια φάνηκαν ήδη τι παρενέργειες έχουν και τα σταματάνε αφού δεν έχουν εγκριθεί .Ο Μητσοτάκης είχε επενδύσει στα εμβόλια, ήρθαν ψυγεία και ήταν όλα σχεδιασμένα μήνες πριν.Τώρα τι θα καψόνια θα μας κάνουν που ο σκοπός τους ήταν να μας εμβολιάσουν;Τι έχουμε να τραβήξουμε ακόμα;

  21. Προσπαθούν να κρατήσουν με νύχια και με δόντια. Αν έχει πολυοργανική ανεπάρκεια είναι ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΣ ΑΛΑ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.

    1. Έτσι ακριβώς . Μακάρι να γλυτώσει ο άνθρωπος … αλλά ….

  22. E ρε γλέντια απο τον Αντωνίου.Το θέμα είναι ότι εχει σκυλιασει ο Μητσοτάκης και η συμμορία του και ξεσπάνε στον κόσμο.Διαβάστε τι λέει ανάμεσα στα πολλά ”Ούτε βότανο χωρίς άδεια κυκλοφορίας δεν μπορείς να δώσεις, ούτε κτηνιατρικό φάρμακο σε ζώα.”
    https://iaktigas.blogspot.com/2021/01/blog-post_3.html?m=1&fbclid=IwAR0NJ33bUc20fV-qnXJb4gpmfGg_NOHPIUd_n0VeQalNihqYIXaUKBb2L3c

  23. ΑΥΤΗΝ Η ΟΡΟΣΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ , Η ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΜΠΑΣ & ΗΧΥΧΑΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝΕ , ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΗΜΑΤΙΕΣ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ , ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΗ ΖΑΜΠΟΓΡΙΑ , ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ , ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ !!!

  24. …….στο τέλος και μετά το καλοκαίρι και αφού ψοφήσουν 5-6 χιλιάδες ακόμα και άλλοι… και αφού φάμε lock down μέχρι ΚΑΙ τον ΙΟΥΛΙΟ…………..

    ………θα πάρουμε μια πίπα στον ΠΟΥΤΙΝ για να μας δώσει το SPUTNIK V….

    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ…..

  25. Πού είναι η Μαρέβα, που θα δινε σόου μαζί με τον Κούλη και θα την χειροκροτούσαν οι νοσηλευτές;το σκασε και αρνείται να εμβολιαστεί ακόμη και με νεράκι.

  26. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Το υποχρέωσε κανένας να κάνει το εμβόλιο; μόνος τους δεν πήγε και σήκωσε το μανίκι να τον καρφωσουν; ας προσεχε

  27. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΤΟΥ ΕΠΕΣΕ ΒΑΡΙΑ Η ΓΚΑΖΟΖΑ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ; ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΘΗΚΕ, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ.

  28. Αυτή η μουνόψειρα, η κωλόγρια, δεν φτάνει που τα γεγονότα την ξεβρακώνουν και φαίνονται οι ακαθαρσίες της επιστημονικής της ακράτειας, επιχειρεί να κουκουλώσει την πραγματικότητα με την λογοδιάρροιά της στα μέσα μαζικής προπαγάνδας. Κυρά Αρχίδω και φοράς τα ρούχα του βασιλιά και είσαι σιχαμερή.

    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣΗ.
      ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΠΕΛ

    2. Τι είπες ρε iolas 🤣🤣🤣🤣 άκου ο τσακι σε θηλυκό αχαχαχα

    3. Χαχαχαχα με προλαβες πατριωτ
      Η νυφη του Τσακι! – δεν εχει να κανει με το εμβολιο_ λεει.. Οχι, εχει να κανει με αλλεργια ανοιξιατικης γυρης!

  29. Ρε ένας γ…….νος εισαγγελέας δεν υπάρχει σ αυτή τη χώρα?????

    1. ….ΤΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ??…ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ…ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ Π@ΣΤΗ….ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…ΚΑΝΕΝΑ!!!…..

  30. ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ+ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ= ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ
    ΚΑΡΚΙΝΟΣ 4ο ΣΤΑΔΙΟ Η ΧΑΠ + ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ=ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ
    ΚΑΡΔΙΑ+ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ=ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ.
    ΤΡΟΧΑΙΟ Η ΠΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΚΑΛΑ+ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ=ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ

    ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ+ΤΕΣΤ=ΘΕΤΙΚΟ ΚΟΒΙΝΤ
    ΠΑΠΑΓΙΑ+ΤΕΣΤ=ΘΕΤΙΚΟ ΚΟΒΙΝΤ
    ΝΤΟΜΑΤΑ+ΤΕΣΤ=ΘΕΤΙΚΟ ΚΟΒΙΝΤ
    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 50 ΚΟΡΟΝΟΙΟΥΣ=ΘΕΤΙΚΟΣ ΚΟΒΙΝΤ
    ΚΟΙΝΗ ΓΡΙΠΗ,Η1Ν1,ΣΥΝΑΧΙ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ=ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ!

    1. ΠΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΚΑΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ = ΘΕΤΙΚΟΣ ΚΟΒΙΝΤ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ

    2. Τεζάρισμα μετά το εμβόλιο=δεν σχετίζεται με τον covid και το εμβόλιο 🙂

    3. Όχι φίλε, να σε πληροφορίσω ότι κορονοιοι είναι πολύ περισσότεροι…οι περισσότεροι ίοι που έχεις έρθει σε επαφή είναι σε αυτήν την οικογένεια
      Επίσης τα υπόλοιπα δεν εξαφανίστηκαν, απλά κανένας δεν έδωσε σημασία στο πόσοι έχουν κρυολόγημα ή πόσοι πέθαναν από καρδιά η καρκίνο φέτος ή οποιαδήποτε άλλη χρονιά..και γω που σου μιλάω τώρα είμαι φουλ συναχομενος (ο συγκεκριμένος ιός είναι κορονοιός) και είμαι αρνητικός.
      Και το μοριακό τεστ η το τεστ αντισωμάτων ανιχνεύουν τα αντισώματα του συγκεκριμένου ιού για να δουν εάν είσαι θετικός η όχι (εξού και ο ντόρος με την μετάλλαξη… φοβούνται μην είναι δυσκολότερο να εντοπιστεί ή άμα τον πιάνει το εμβόλιο…που είναι και ο ίδιος ιός, φαντάσου), το ποσοστό ψευδών τεστ οφείλεται συνήθως σε λάθη υλικού η προσωπικού και όχι σε άλλον κορονοιό (παράδειγμα στην σχολή είχα βγάλει δείγμα θετικό στην σύφιλη λόγο παλαιότητας των αντιδραστηρίων ενώ η κοπέλα ήταν μια χαρά)
      Το ότι έβαζαν όλους αυτούς σαν θανάτους από κορονοιό είναι αποδεδειγμένο γιατί το έχουν πει και οι ίδιοι αλλά μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο καλάθι

      Σε μικροβιολογικό εργαστήριο νοσοκομείο κάνω πρακτική (οσο ήταν ανοιχτές οι σχολές δλδ….τωρα σταματήσαμε) και ξέρω μερικά πράγματα.

  31. ΕΛΑ ΚΟΣΜΕ ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

  32. Το σήριαλ «μαζικός εμβολιασμός»…η καταγγελία γνωστού χειρουργού για μη αδειοδότηση του εμβολίου, η παύση των εμβολιασμών…η διάψευση…και στο βάθος η διάψευση της διάψευσης. Τι γίνεται;

    https://katohika.gr/ellada/to-sirial-mazikos-emvoliasmos-i-katangelia-gnostou-cheirourgou-gia-mi-adeiodotisi-tou-emvoliou-i-pafsi-ton-emvoliasmon-i-diapsefsi-kai-sto-vathos-i-diapsefsi-tis-diapsefsis-ti-ginetai/

  33. ΤΗΝ ΘΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ…….. ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ….
    ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΛΕΟΝ….

  34. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΨΟΦΗΣΤΕ ΤΑΓΑΡΙΑ.
    ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΝΗ ΤΗ ΜΠΟΡΔΟΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΗ.
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΥΤΙΑΝΑ

  35. η κούλααααααααααααααααααααααααααααααα
    και η κατσαριδο-ποντικομούρα ……..
    πήραν νεράκι λουτρακίουυυυυυυυυυυυυ

  36. Παρτε το χαμπαρι,πριν οποιος πεθανε απο καρδια ελεγαν οτι πεθανε απο covid19,τωρα οποιος πεθαινει απο το εμβολιο θα λενε οτι πεθανε απο καρδια,

    1. Χαχαχα, σωστός. Την νοσοκόμα που λιποθύμησε είπαν πως είχε πρόβλημα με τον πόνο, εάν λυποθυμουσε υπό άλλες συνθήκες θα έλεγαν πως κόλλησε κορονοιο. Πριν λίγο λόγω αντιδράσεων από το σύνολο του κόσμου για την απαγόρευση αγιασμού των υδάτων, ανακάλυψαν λέει 4 κρούσματα μετάλλαξης του ιού!!!

  37. Αυτό τό έκτωμα ή κυρά Παγώνα απόδειξε ακόμα μιά φορά ότι είνα μία αθλια κομπογιαννίτισα.
    “ό ‘ανθρωπος,λεει η ψευτογιατρίνα,περνάει δύσκολες ημέρες.ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ μέ τήν ΙΣΤΟΡΙΑ πού περνάει.Ο άνθρωπος χαροπαλεύει μέ τό δηλητήριο τού Εβραίου
    καί ή κομπογιανίτισα έβγαλε,χωρίς νά ξέρει τίποτα,χωρίς νά γνωρίζει τό θύμα,εβγαλε αστραπι-
    αίως τήν διάγνωση.Τό έγκλημα τό ονόμασε ΙΣΤΟΡΙΑ.Τρέμει τό λαμόγιο γιά τήν μίζα της.
    Γιάννης Λάκων

  38. COVID + ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΟΣΗΜΑ = ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ COVID

    ΕΜΒΟΛΙΟ + ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΟΣΗΜΑ = ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΗΜΑ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ KAΛΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

    ΣΤΙΣ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ;

  39. Αν όμως αντί για το μβόλι είχε κάνει πριν τεστ για την ασθένεια τι θα έλεγε τώρα η παθολόγος;

    1. Αυτή και ο Σύψας θα μας θάψουν όλους και μετά θα το κάνουν. Και αν το κάνουν ορός θα είναι δεν είναι και βλάκες.

  40. ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΥΡΙΑ “ΒΛΑΓΩΝΗ” ΑΠΟ ΤΟ “ΒΛΕΜΜΕΝΗ–ΠΑΓΩΝΗ” ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ…ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΗΡΑΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΕΕ??

  41. Έτσι όποιος πάει για τα θυμαράκια μετά το εμβόλιο θα λένε ότι πήγε από καρδιά.
    Α ρε λαμόγια βούρδουλας που σας χρειάζεται.

  42. ‘Ετσι για να βλέπουν οι γιατροί το φυσιολογικό ορό που πήραν ο Κούλης με τους λοιπούς.

    1. Σωστός, μια εβδομάδα τώρα που εμβολιάστηκαν, νοσηλεύτρια, Μητσοτάκης και το κακό συναπάντημα και είναι όρθιοι

Comments are closed.