ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ εάν ο μακαριστός ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ήταν η ΚΕΦΑΛΗ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, να είχαν ΣΥΜΒΕΙ ΟΛΑ αυτά τα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ; Φορερές αλήθειες από αγανακτισμένο πολίτη!

Κοινοποίηση:
ιερωνυμος

Θα μπορούσε να φανταστεί κανείς πως η σημερινή «Θεία Λειτουργία» θα γίνονταν κεκλεισμένων των θυρών ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΕΚΟ, αφού οι Λαθρολάγνοι και Ελληνοφοβικοί της Γαλάζιας κυβέρνησης, χρησιμοποιούσαν την Ελληνική Αστυνομία (που πληρώνει εγώ μαζί με τους άλλους υπηκόους) για να κυνηγήσουν τον κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ που με ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ θα άναβε ένα κερί.

Οπότε μετά από τις ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ και χωρίς καμιά αντίδραση από την Ιερά Σύνοδο και τον Ιερώνυμο (Αρχιεπίσκοπο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Παγκοσμιοποίησης και των λαθρομεταναστών που το 2015 σίτιζε και στέγαζε τους Ισλαμιστές εισβολείς, όταν οι Έλληνες πεινούσαν και κοιμόντουσαν στα παγκάκια με την βροχή και το κρύο) φτάσαμε ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ….
Για αυτό λεβέντες μου με τα μαύρα ρούχα και τις κουρσάρες, τραγουδήστε όλοι μαζί την γνωστή επιτυχία του φίλου Κώστα Βενετσάνου «ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ» και μετά πιασμένοι χέρι-χέρι χορέψτε τον ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ μέχρι την στιγμή, που θα πάρουν τον δρόμο για την ΜΠΟΥΖΟΥ όσοι παραβιάζουν ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και όχι ΣΕ ΟΣΟΥΣ παραβιάζουν τις ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΙΚΕΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ…..

Ελληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ο μακαρίτης, ήταν ο ορισμός του συστημικού παπαγάλου και δεν έκανε απολύτως τίποτε θετικό, όσο ζούσε και βασίλευε. Το μόνο που έκανε, ήταν υποκριτική αντιπολίτευση τον Σημίτη, συμπολίτευση στον Κοκό Καραμάν Αλή, όσο χρειάστηκε για να απασχοληθούν οι αφελείς που πιστεύουν ότι η αναγραφή θρησκεύματος στην ταυτότητα, διαφέρει από τα παπικά συγχωροχάρτια. Τί θα έκανε σήμερα ο τηλεκαναλοπρόβλητος δηλαδή, θα διαφωνούσε με τα μέτρα, θα συγκαλούσε σε λαοσυνάξεις; Κατά τον χρόνο που διοικούσε μητρόπολη και αρχιεπισκοπή, ίδρυσε δεκάδες Μ.Κ.Ο. ως μηχανισμούς διαχείρισης μαύρου χρήματος, αιχμαλωτίζοντας στρατιές εξαρτημένων ανθρώπων, για να τον λιβανίζουν. Ράσα οίκων ARMANI και GUCCI δεν αρμόζουν σε ιερείς, αλλά σε πανελίστες πολιτικάντηδες και τέτοιος ήταν. Φαινόταν προετοιμασμένος, σε υλοποίηση εναλλακτικού σεναρίου, να αναλάβει τον ρόλο του Μακάριου, την διάλυση της Χώρας και σήμερα διαβάζω ότι κάποιοι τον φαντάζονται ως άγγελο με ρομφαία, τιμωρό του Κυριάκου. Φίλε ΤΡΕΛΟ ΚΟΥΝΕΛΙ, συμφωνώ μαζί σου.

  2. δεν έχετε καταλάβει ότι όποιος αντιδρά βλέπει σύντομα τα ραδίκια ανάποδα καθώς όλους τους κρατάνε και από κάπου? οπότε αν και αν απλώς αν δε θα υπήρχε εδώ τόσους και τόσους έχουν φάει ακόμα και τον Πειραιώς από κάπου τον κρατάνε για αυτό άπαντες μουγκα στη στρουγκα

  3. ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑ ,<>..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩς ΑΠΟ ΤΟΥς ΑΧΡΗΣΤΟΥς νεοελληνες ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΡΙΖΕς…..ΑΥΤΑ ΤΟΥς ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ <>

  4. ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΒΑΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΣΑΚΗ

  5. Φυσικά και υπήρχε περίπτωση. Πότε θα καταλάβετε πως αυτή η εκκλησία δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματική Εκκλησία του Χριστού; Επειδή κάποιος φοράει ράσα και σας λέει πως μόνο αυτός είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Χριστού, αυτό σημαίνει πως λέει την αλήθεια; Με ποιό κριτήριο τον ακολουθείτε; Θα μου πεις στη χώρα του “ό,τι δηλώσεις είσαι”, αν φοράς ράσα και είσαι ό,τι πιο βαθύπλουτο υπάρχει στη χώρα και ταΐζεις πολύ κόσμο και είσαι μπλεγμένος παντού από τη Βουλή και το στρατό μέχρι τη δικαιοσύνη, τότε μάλλον μπορείς να δηλώσεις και πως ο γάιδαρος πετάει και να σε πιστέψουν…. Η αλήθεια είναι πως αυτό είναι ένα ΤΕΣΤ από τον Πατέρα μας για να δει ποιοί Τον αναζητάτε ειλικρινά και ποιοί απλά ψάχνετε ένα γήινο κλαμπ να ανήκετε μαζί με τις μάζες. Είπαμε είναι στενή η πύλη που οδηγεί στον Πατέρα και πλατιά η πύλη που ακολουθούν οι πολλοί. Όσοι διαβάζετε ειλικρινά την Αγία Γραφή και έχετε φωτισμό του Αγίου Πνεύματος δε μπορεί να μην έχετε αντιληφθεί το ρόλο αυτών των ανθρώπων, δε γίνεται να μη σας έχει αποκαλυφθεί. Οι υπόλοιποι θα καταλάβουν με άλλο τρόπο κάποια στιγμή στο μέλλον.

  6. Νομίζουν κάποιοι ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ψεύτικος ή ότι παίζει ή ότι συμβιβάζεται με το σάπιο. Νομίζουν ότι με την προσκύνηση της κρατικής εξουσίας του κόσμου τούτου καθάρισαν,βολεύτηκαν,πήραν αξιώματα,πήραν χρήματα,απέκτησαν δούλους να διατάσσουν. Όλο το διαολοσύστημα ούτε θα ξέρει που να κρυφτεί όταν θα έρθει η ώρα. Ας κρατήσει ο καθένας τη πίστη του,όσο μπορεί τη ψυχική-πνευματική-σωματική καθαρότητα του,την αγάπη του για το Θεό και τον πλησίον γιατί και εμείς κρινόμαστε.

  7. Ευτυχώς ! Δόξα το θεό που μας έλεγε και ο ίδιος για την εκλογή της ΝΔ το 2004.Τυχεροί ήμαστε!

  8. Τα καραγκιοζιλίκια του με τα συλλαλητήρια ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ…Α…Και στη χούντα διάβαζε…ΤΡΑΓΙΚΟΣ από όλες τις απόψεις…

    1. Και μεις στην Χούντα που ήμασταν δημοτικακια διαβάζαμε!!!!
      Και οι γονείς μας δουλευανε!!!
      Και αποταμιεύαμε!!!
      Και δεν μας ενόχλησε ποτέ κανείς!!!!
      Και περάσαμε πολύ ωραία!!!!
      Τραγικό ??????????

  9. Γι αυτό όταν πηγαίνω στην εκκλησία ανάβω κερι και δεν αφήνω λεφτά.

  10. Ο Χριστόδουλος θα τους είχε κάνει με τα κρεμυδακια

  11. Φυσικά και δε θα μπορούσε!
    Γι’ αυτό και δεν υπάρχει !
    Σήμερα νιώθω περισσότερη δυστυχία από κάθε άλλη μέρα.
    Πολιτισμός πλέον θεωρείται το δικαίωμα στις αναμνήσεις έως ότου κριθεί κι’ αυτό αντισυνταγματικό και διωκόμενο ποινικά.

Comments are closed.