Τώρα το έμαθαν; Επεισόδιο με τον Βαρουφάκη που έσπασε την καραντίνα στην Αίγινα

Κοινοποίηση:
gianis40

Κάλλιο αργά παρά ποτέ για τα υπόλοιπα Μέσα Ενημέρωσης που τώρα έμαθαν…για το επεισόδιο που προκάλεσε ο Βαρουφάκης.

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ που μας ήρθε:

“Χτες ο Βαρουφάκης αγνοώντας τα μέτρα έφθασε στην Αίγινα και σε έλεγχο που του ζητήθηκε να κάνει, έκανε φασαρία στο λιμάνι και αποχώρησε προς την εξοχική του κατοικία που βρίσκεται στην τοποθεσία ‘’παγώνι΄΄ ”

Δείτε την είδηση…όπως την ανέβασαν τα σάιτ πριν από λίγα λεπτά:

Στην Αίγινα βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Γιάνης Βαρουφάκης παρά τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 έφτασε χθες το απόγευμα με το πλοίο της γραμμής στο νησί του Αργοσαρωνικού, όπου βρίσκεται η εξοχική του κατοικία.

Κατά την άφιξή του οι Λιμενικοί που βρίσκονταν στον Λιμένα του νησιού και έκαναν τον σχετικό έλεγχο σε όλους τους επιβάτες του πλοίου για την μετακίνησή τους ζήτησαν, σύμφωνα με δημοσίευμα, από τον κ. Βαρουφάκη να τους επιδείξει τα απαραίτητα έγγραφα για την μετακίνηση του (Ε1 κ.ο.κ.) ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε και επικαλέστηκε την βουλευτική του ιδιότητα!

Στο λιμάνι βρισκόταν επίσης και ο Δήμαρχος της Αίγινας Γιάννης Ζορμπάς ο οποίος απευθύνθηκε στον Γιάνη Βαρουφάκη για την μετακίνηση, όμως ούτε σε αυτόν έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις για το σπάσιμο της καραντίνας και αποχώρησε.

Σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα, από την οικεία λιμενική αρχή συντάσσεται δικογραφία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 από την Αίγινα όπου βρίσκεται έδωσε συνέντευξη και στο CNN για την απόφαση του Eurogroup.

Όπως είναι γνωστό, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορωνοϊού, από χθες πραγματοποιούνται ενδελεχείς έλεγχοι, ενόψει των εορτών του Πάσχα, σε όλα τα λιμάνια της χώρας, από στελέχη του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Η μετακίνηση με τα πλοία της ακτοπλοΐας επιτρέπεται για τους μόνιμους κατοίκους των νησιών, αλλά και των μεταφορικών μέσων που απαιτούνται για την τροφοδοσία, ενώ επιτρέπεται και η επιστροφή όσων θέλουν να αναχωρήσουν από αυτά.

Για την περίπτωση των μόνιμων κατοίκων των νησιών, ο κάθε επιβάτης θα πρέπει να έχει μαζί του το ισχύον εκκαθαριστικό της φορολογικής του δήλωσης που θα αναφέρει τη μόνιμη κατοικία του, αλλά και το ΜΑΝ, τον Μοναδικό Αριθμό Νησιώτη ή τη βεβαίωση μόνιμης διαμονής του από τον οικείο δήμαρχο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΡΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΩΝ

  2. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ? ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΥΡΙΕ @ΡΧΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ? ΜΙΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΗ Κ#ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΕΙΣΑΙ. ΑΙ ΣΙΚΤΗΡ Κ#ΠΡΟΣΚΥΛΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΑΙ ΣΤ’ @ΡΧΙΔΙ@ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΙ Η ΔΑΝΑΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ Ν’ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ Π@ΛΙΟΜ@Λ@Κ@.

  3. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ Η ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΙΧΑΜΑ… ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ!

  4. Στο παγώνι στην Αίγινα θα πάω διακοπές… Στο σπίτι του….. Αριστερός είναι δεν έχει το σπίτι του σύνορα….. Θα με δεχτεί σαν πρόσφυγα… Και να μου δίνει επίδομα για ποτάκια στην Αγ. Μαρίνα…. Και να μου μαγειρεύει η γυναίκα του.

  5. Κακως το εκανε,και ειναι κατακριτεο. Να ηταν ο μονος.Εχω τη γνωμη οτι αν ψαξετε, θα βρειτε και πολλους αλλους

  6. Το φαλακρό μίασμα άλλο δεν κανει ουαου Αυτο το λεσι που νομίζει οτι ειναι κάποιος πρέπει να σέβεται τους πολίτες που κάθονται στο σπιτι

  7. Ο πατέρας του ήταν κομμουνιστής με μία τετραετία εκτοπισμένος. Προσελήφθη στην Χαλυβουργική, έγινε στέλοχος και τα ΄κονόμησε.
    Έστειλε τον Γιάνι στη Σχολή Μωραῒτη, που είναι κι΄αυτή σαν το κολλέγιο Ψυχικού εκτροφείο γενιτσάρων.
    Ο ΓΑΠ τον είχε προσλάβει ως σύμβουλο και κατόπιν στον κομμουνιστικό ΣΥΡΙΖΑ με άλλους πασόκους.
    Έχουν στην Αίγινα την έπαυλη του πεθερού του Φαίδωνα Στράτου αλλά και του πρώτου συζύγου της Δανάης, Γιώργου Μομφεράτου υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ.

  8. Μπα; Τωρα καταλαβατε οτι υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα; Οτι υπαρχουν απλοι Ελληνες πολιτες και υπερανθρωποι Ελληναραδες πολιτικοι; Καλωσηλθατε στην αδυσωπητη Ελληνική πραγματικότητα, εστω και αργα, πολυ αργά, παρα πολυ αργά.

  9. Αναρωτιέμαι. Αν αποδειχτεί ότι ο Βαρουφάκης ήταν στην Αίγινα όπου διαμένει πολύ μεγάλο διάστημα, από τις 10 Μαρτίου, ΠΡΙΝ τα μέτρα περιορισμού και το ταξίδι στην Αίγινα ήταν ταξίδι επιστροφής ΜΕΤΑ την βουλή και ΟΧΙ ταξίδι προς το εξοχικό του, τότε, ΟΛΟΙ εσείς, θα βάλετε τα πληκτρολόγια σας στον πισινό σας;

    1. ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΗ ΣΟ#ΦΡΑ ΣΟΥ.

  10. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΠΙ ΤΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΒΔΕΛΛΕΣ.

  11. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ; ; ;
    Το πρώτο άρθρο του Συντάγματος λέει πως: ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, άρα ποιος ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ (με ένα Ν) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ που βρίσκεται από χθες το απόγευμα στο εξοχικό του Αίγινα, παρά τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν, την ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ 100 ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΑΝΩ ΜΟΥ Ή ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΗΛΕΙ SMS (έλεγχος στίγματος μου) !
    Κύριε ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ποιο πρόστιμο του επέβαλε το Λιμενικό, όταν ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ του τίτλου «Γραμματέας του ΜέΡΑ25» επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής, όταν εμένα με απειλειλούν με τον μπαμπούλα του αυτοφώρου εάν σουβλίσω αρνί, ή μου απαγορεύεις (και ας έχω πάρει τα μέτρα ασφαλείας όπως το super market) να προσκυνήσω τον επιτάφιο ή να πάρω το Άγιο Φως μετά την Ανάσταση ; ; ;
    Μήπως η βαλίτσα πάει ποιο μακριά και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΤΣΙΠΑΡΕΤΕ (όπως λέει ο πατέρας του νόμου ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ) για να μπορώ και εγώ να πηγαίνω και να κάνω ότι θέλω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ; ; ;
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  12. Παντα μεγαλομαλ@@κας ηταν,μαζι με οσους τον ψηφισαν.

  13. Γιαυτους υπαρχει εξαιρεση,κατα ταλλα προβατα μεινετε στη στρουγκα,Μπεεεε.

  14. # ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ ΧΙΟ !
    – ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ-
    Η Πραξη Νομοθετικου Περιεχομενου τον εξαιρει ως βουλευτη ΑΥΣΤΗΡΑ για την ασκηση των καθηκοντων του.
    Θα επικαλεστει λοιπον οτι πηγε να παραλαβει εγγραφα ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΑ με τα καθηκοντα του.
    Η Αχιλλειος Πτερνα ειναι η συζυγος του , που λογικα ταξιδεψε μαζι του , ή πηγε στο νησι με καραβι πριν απο αυτον.
    Συνεπώς πρεπει να συλληφθεί, να σχηματιστει δικογραφια και να οδηγηθει πισω στη ΜΟΝΙΜΗ κατοικια της ως πιθανο ασυμπτωματικο κρουσμα δυνητικα επικυνδυνο.

    ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΣΑΙ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ και τον ξεφτιλιζεις

  15. Τι να γράψεις για έναν άνθρωπο που αυτοαποκαλείται ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, αλλά όπως λέει και γνωστός ερευνητής Γιάνης με ένα Ν μ@λλ@κας με δυο Λ.

  16. Χειρότερος κι από τους γύφτους…
    Παλιοποιότητα…

  17. Τον παλιο ξεφτιλα και όλους τους ψηφοφόρους του που τον έκαναν βουλευτή για να μπορεί να το επικαλειται κιόλας. 2 μετρα και 2 σταθμά λοιπόν; να δω τι θα γίνει με την δικογραφια

Comments are closed.