Τώρα μάλιστα! Στέλνουμε τον Χρυσοχοΐδη στον Έβρο για να σταματήσει τις ορδές; Ούτε αυτό δεν θα καταφέρει…

Κοινοποίηση:
xrysoxoidis

Στην Αθήνα επικρατεί συναγερμός για το νέο καραβάνι προσφύγων που υπάρχει μετά την εισχώρηση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, και αρμόδιοι φορείς δηλώνουν πως βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα να αντιμετωπίσουν μια νέα προσφυγική κρίση.

Μάλιστα, αύριο το πρωί, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα ταξιδέψουν στον Έβρο και θα κάνουν περιοδεία: Στις 9:30 το πρωί θα είναι στις Καστανιές στο Στρατιωτικό Φυλάκιο 1, έπειτα θα μεταβούν στο συντονιστικό κέντρο στη Νέα Βύσσα και μετά στην Αλεξανδρούπολη.

Τώρα αν θα κάνουν κάτι άλλο είναι άγνωστο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επιχειρήσεις που συντονίζει φέτος ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν στέφονται και με μεγάλη επιτυχία.

Στο μεταξύ ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στην πρώτη του ενημέρωση δήλωσε: «Οι δυνάμεις αποτροπής είναι σε απόλυτη εγρήγορση σε όλες τις πύλες εισόδου. Δεν θα επιστρέψουμε σε σκηνές 2015, ούτε σε πύλες εισόδου, ούτε σε σιδηροδρομικές γραμμές ούτε στους αστικούς ιστούς… Η Ελλάδα δεν θα ξαναϋπάρξει ξέφραγο αμπέλι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

  2. 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

  3. Αγαπημένο Μακελειό, σας εκλιπαρώ να περάσετε το χοντροκομμένο μου σχόλιο για τον Χρυσοχουντίδη στο άρθρο με τον Μένιο και τη Τζούλια. Δε θέλω να σας σοκάρω αγάπες μου γλυκές, κάνω ακραίο χιουμορ απλώς.
    Δε βλασφημώ, απλώς κάνω χαβαλέ για να γελάσουμε. Θα ρίξουμε τρελό γέλιο. Το έχουμε ανάγκη. 🙏🙏🙏🙏

    1. Τον αγαπάμε πολύ τον Μιχάλη. Είναι καλό παιδί κατά βάθος αλλά το χιούμορ το θέλει ο πωπός του.

      1. Εννοείται πως τον αγαπάμε και τον λατρεύουμε! Γιατί να τον κοροϊδέψουμε βρε τον άνθρωπο?
        Κρίμα είναι. Δε μας πείραξε αυτός, φίλη μου. Άλλοι είναι οι πραγματικοί φταίχτες της κυβέρνησης.

        1. Δεν τον κοροϊδεύω βρε, καλοπροαίρετο χιούμορ κάνω.
          Το καυστικό αστείο είναι το πάνω πάνω σχόλιο στο άρθρο Χρυσοχοΐδης Gate.

  4. Γλωττα λανθάνουσα τ αληθή λέγει;;;!
    REASON TO LIVE OR TO LEAVE???

  5. Πεζοβολο πήρε μαζί του!!! Ή κατά μικρός των συνόρων αναμμένα κάρβουνα να μην περνούν!!! Εκτός αν είναι αναστενάριδες!

  6. η αρσενογραια η βαψομαλλου. να πάρει τον αέρα της;;;;; ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΤΑ ΦΥΛΑ” Ο ΣΤΡΑΤΟΣ Κ. ΌΧΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Κ. ΑΑΝ ΤΑ ΈΧΕΤΕ ΠΑΡΑΔΏΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΤΌΤΕ ΤΙ σ@@α θα κάνει να πάει η ογ κουαφιγ;;

  7. ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ (ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ) ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ….

Comments are closed.