Τύφλα να ‘χει η Μαλέσκου: Η Κυριακή είναι άλλο επίπεδο… [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
dailymedia_com_gr_22092020_234448

Ουδείς λέει το αντίθετο, συμφωνούμε: στην Ελλάδα έχουμε την τύχη να διαθέτουμε ορισμένες από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου, με αδιανόητα σώματα, υπέροχα πρόσωπα και καμπύλες που στέλνουν αδιάβαστο ακόμα και κάποιον που έχει PhD στο ασθενές φύλο.

Είπαμε, σύμφωνοι.

Υπάρχει, όμως, ένα κορίτσι που είναι σε διαφορετικό level από όλες τις υπόλοιπες. Μία που οι αναλογίες του κάνουν το ανδρικό κοινό να παραληρεί σε όλες τις γλώσσες του Πύργου της Βαβέλ και που ένα βλέμμα της αρκεί για να μας στείλει αδιάβαστους στο άσυλο ερωτευμένων φρενοβλαβών.

Ο λόγος για την Κυριακή Κατσογρεσάκη. Η εντυπωσιακή Κρητικιά που έχει διατελέσει αεροσυνοδός στο αεροπλάνο της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας (και που κάνει μαθήματα προκειμένου να γίνει πιλότος και η ίδια) έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks και έκτοτε βρίσκεται συνεχώς στα «φώτα».

Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, άλλωστε; Η Κυριακή είναι μια λαμπερή κοπέλα που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πληθώρα φωτογραφιών και βίντεο για χάρη των φαν της, με το πανέμορφο πρόσωπό της και το καλογυμνασμένο της κορμί να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Καθόλου άδικα, δε νομίζετε;

Δείτε παρακάτω τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες και τα βίντεο και θα καταλάβετε για τι (υπερ)θέαμα μιλάμε…

dailymedia_com_gr_22092020_234558 dailymedia_com_gr_22092020_234448 dailymedia_com_gr_22092020_234445 dailymedia_com_gr_22092020_234451 dailymedia_com_gr_22092020_234442


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Workout in the beach • • #xerokampos #lasithi #creta #islandlife #sun #sea #bodygoals #viral #katsogresaki_kiriaki #bodytransformation #focus #moments #lifestyle #healthylifestyle #mylife #yolo #instadaily #instagood #greekbeauty #greekbeaches #greeklife # # #pamesitia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✈️Kiriaki (@sandi.kts) στις

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ολα απο πλαστικο ειναι επανω της και μουρη ποντικιου…

  2. Άλλοι πουλάνε ράππανα και άλλοι πουλάνε τα παιδιά τους

  3. Και η μαλεσκου είναι από τις χειρότερες εμφανισιακά της τηλεόρασης. Εμετος. Για το ότι θαυμάζει και προσπαθει με μεγάλο κόπο κάθε μέρα να μιμείται την γριά Μενεγάκη. Ένα λεπτό την είδα και την άλλαξα και ο Σκάι έκανε ότι χειρότερο. Είχα τόση χαρά που ξοφλησε η γριά και βρήκαν την απομίμηση της για να μου την θυμίζουν!

  4. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

  5. Αγώνα που κάνει η κοπέλα μόνη της χωρίς γιατρό .
    Θα σκιστεί εντελώς .
    Θέλω να κάνω το στοπ στο τέρμα των κινήσεων της γυμναστικής της .
    Θα το έχω λαδωμένο πάντα να έχει σωστή απορόφυση κραδασμών .

  6. Συνεεγαζεστε; είναι ανάγκη να τον βάζετε και εδώ; δεν είναι και δυσκολο να αναγνωρίζεις αυτά που λέει. Τίποτα διαφορετικό δεν έχει αυτή. Και αυτό το βίντεο τώρα είναι βίντεο για να το βάζει γυναίκα ;Ο πατερας της το βλέπει και είναι περηφανος για την κόρη του που βλεπει όλος ο κόσμος να χοροπηδάει και ανεβοκατεβαίνουν έτσι τα κωλομερια της ;

Comments are closed.