Τσούνης για αλλοδαπούς: Σε 5,10 χρόνια θα είναι Έλληνες! Μπορεί να γίνουν και υπουργοί! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Κοινοποίηση:
tsounis_censored

Απλά δείτε

Ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνης μιλώντας στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών: «Η Ελλάδα μετά VII: Ασυμμετρίες και εθνική ατζέντα», βρήκε την… «λύση» για το δημογραφικό!!

Συγκεκριμένα, τόνισε για τους αλλοδαπούς που έρχονται στην Ελλάδα:

«Δεν μετρά το πού έχεις γεννηθεί ή το χρώμα του δέρματός σου. Αν πάρουμε κάποιον που έχει φύγει από την καταπίεση και αν βάλουμε ένα παιδί στο σχολείο και αν τους δώσουμε μία δουλειά σε 5, 10 έτη θα είναι Έλληνες»!

Και συνέχισε λέγοντας πως από τα παιδιά αλλοδαπών μπορούν να προκύψουν ο αυριανός Γεραπετρίτης και ο αυριανός Βενιζέλος, δηλαδή υπουργοί και επίδοξοι πρωθυπουργοί της χώρας!!!!!!!

«Σε αυτή την κρίση περάσαμε από το “δεν μπορώ να βρω δουλειά” στο “δεν μπορείς να βρεις εργάτες”. Αυτό δεν ωφελεί μόνο την κοινωνία, αλλά πρέπει να γίνει. Ελπίζω λοιπόν ότι όλοι είμαστε μαζί, ευθυγραμμισμένοι, έθνη και ηγέτες για μια πιο τέλεια ένωση, έναν κόσμο που γιορτάζει την δημοκρατία και διασφαλίζει ότι όλοι μπορούν να δρέψουν τους καρπούς, σε όλους επιτρέπεται να φτάσουν στο μέγιστο δυνατό τους. Γιατί ποιος ξέρεις άραγε ποιο από αυτά τα παιδιά που θα βοηθήσουμε μπορεί να γίνει Γεραπετρίτης ή Βενιζέλος στο μέλλον;», τόνισε χαρακτηριστικά!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Αδυνάτισε το γουρουνάκι εδώ που ήλθε; Δεν τον σηκώνει το κλίμα αυτόν; Όλοι οι άλλοι πάχαιναν από την μάσα και τις μπίζνες, αυτός μάλλον τόχει ρίξει στην δίαιτα, ή από την κατα συρροήν και κατά συνήθειαν αυτοϊκανοποίηση έχει ρέψει , ο μπουλάκος, που μας κάνει και μάθημα αντι-ρατσισμού. Εσείς στο Αμέρικα, έτσι φερόσαστε τόσα χρόνια στους μαύρους και στους κινέζους και στους Μεξικανούς και στους Πορτορικανούς, ε;
    Τώρα να σας δώ που δεν ανέχονται πιά την κακομεταχείριση και θα σας σφάξουν στο γόνετο! Τι θα κάνετε τώρα; Οι Μαύροι σας έχουν στο στόχαστρο, οι Κινέζοι σας κρατούν από τα ούμπαλα, οι μεξικανοί και πορτορικανοί σας γεμίσανε ναρκωτικούλια και εξολοθρεύουν τα νιάτα σας, έχετε αιματοκυλίσει όλον τον κόσμο γιά τα περίφημα συμφέροντα σας , φίλους δεν έχετε πιά μόνον δούλους που σας μισούν αλλά σας υπακούουν γιατί είναι παρτάκηδες. Ωραία ζωή φτιάξατε στην χώρα σας την ευλογημένη από τον Πλάστη!

  2. ,Ηλιθιε ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΗ!!!
    Πάτους τους ΑΡΑΠΑΔΕΣ στην πατρίδα σου ΚΑΘΙΚΗ….

  3. Μαρερει που κλαιγεστε και κανετε και βαρυγδουπες δηλωσεις οτι δε θα ανεχτειτε τη ΝΤΠ. Αληθεια οι τραπερς που οι μισοι ειναι αλβανοι και οι αλλοι μισοι μαυροι δεν τους εχετε κανει ινδαλματα? Περιμενετε να δειτε τι θα γινει σε μερικα χρονια με τους μαυρους να πληθαινουν και μετα θα σας τραμπουκιζουν στην ιδια σας τη χωρα απ τα δικαιωματα που θα τους εχετε δωσει. Αυτα γινονται και στις ΗΠΑ. Αυτη τη στιγμη υπαρχει ρατσισμος κατα των λευκων απ τους μαυρους…παρολο που ο πληθυσμος των λευκων στις ΗΠΑ ειναι πανω απο 60% και οι μαυροι 13%

  4. Μιλησε και η λοατκι @ουστρα, θελει η λοατκι να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει.

  5. ΕΝΑΣ ΒΛΑΞ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ..ΡΩΤΉΣΤΕ ΤΩΝ Κ. ΤΣΟΥΝΙ ΩΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ .Η ΚΟΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΓΟ Η ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΗΝ ΚΟΤΑ..ΚΛΑΣΙΚΌ ΑΜΕΡΙΚΑΝΆΚΙ ΒΛΑΞ

  6. ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ

  7. ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΡΟΥΦΑΕΙ

  8. Καλα ψάξανε πολυ για να τον βρούνε αυτον τον φλούφλη;

  9. κλασσικος νεοταξιτης οπως και ολες οι κυβερνησεις εδω και 30 χρονια,τα εργατικα χερια τα βρισκεις οταν ανεβαζεις τους μισθους τουρκοσπορε,στο τουριστικο τομεα οι μισθοι ειναι γυρο στα 1000 ευρω για δουλεια 5-6 μηνων ας γινουν 2000 ευρω να δεις πως βρισκεις χερια αλλα μας βολευουν οι μπακλατες για ακομη μεγαλυτερα κερδοι

  10. Τυχαιο το παραδειγμα, για Βενιζελο – Τουρκογλου και Γεραπετριτη; Δεν νομιζω! Προφανως ξερει, οτι δεν ειναι Ελληνες!

  11. Ολα ειναι πιθανα Εδω υπαρχουν μα@@κες που νομιζουν πως εισαι Ελληνας

  12. τσου-tsounis ονομα και πραμα…ευχομαστε να σε λιωνει αιωνια στη γεενα πυρος ο Θεος μας που ορισε τα εθνη κρατη και τις περιοχες τους κατι χιλιαδες χρονια πριν!

  13. Σε διατεταγμένη υπηρεσία ο κύριος… μας λέει το σχέδιο…. Έτσι όπως μας έχουν τυλίξει, μόνο ο Θεός μπορεί να δώσει λύση… Αλλιώς είμαστε χαμένοι….

  14. Αυτός ο άθλιος δεν αντιπροσωπευει εμάς τους Ελληνοαμερικάνους που αγαπάμε την πατρίδα μας και δεν θέλουμε τόσο η Ελλάδα αλλά και η ΗΠΑ να μην γεμίσουν με αλλόφυλους και αλλόθρησκους λαθρομετανάστες.
    Δεν βλεπει τα χάλια μας εδώ στις ΗΠΑ που αργά ή γρήγορα θα φαγωθούμε εμείς οι λευκοί με τους άλλους?

  15. Δεν είπε κάτι που δεν ξέρουμε, το πρόβλημα δεν είναι ο χοντρός αλλά οι προδότες της μεταπολίτευσης.

  16. Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΛΛΗΝΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΓΑΖΑ ΜΕΡΙΑ ΠΑΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ….

  17. Ψόφα βρωμιάρη ανθέλληνα,που να σου κάτσει το σπληνάντερο στον λαιμό!!

  18. Νεοταξίτης είναι, τι άλλο θα έλεγε; θα πάρουν κρατικά χαρτιά,αλλά Έλληνες δεν θα γίνουν. Το έθνος χαρακτηρίζεται από τα εξής χαρακτηριστικά «ομόθρησκον,ομόγλωσσον,ομότροπον,όμαιμον». Αυτοί το πολύ πολύ να μάθουν τη γλώσσα,άλλοι στοιχειωδώς άλλοι πιο πολύ.

  19. Επειδη αυτοι ειναι μπασταρδοι,πρεπει να γινουμε και εμεις,ετσι?Τι λες ρε τσουτσουνη?

  20. Μωρη γουρουνοφατσα! Πορκυ! Της μανας σου το μνι, το’ χεις δει μερα; Ε;
    Περιτετμημενο παπαρι;

  21. Ελα στο θειο να σου δωσει ενα τσιμπουσι ανθελληνικο σκουληκι, θα σε εξαυλωσουμε σαν ενα αρνι παλιο αμερικανακι δρομο στο αμερικα παλιο τσουνακι τσολακι παλιο σατανα γαμιολη μην ανακατευεσαι στα ελληνικα μας προβληματα φουσκα καταλαβες? Στο τσακιδιααααααααααααα.

  22. Να πεθάνεις μπάσταρδε να μη ξημερώσεις .Πάρτε τους στις ΗΠΑ αμα θέλετε τους ισλαμοπίθηκες

Comments are closed.