Τσιόδρα πήγαινε να εισπράξεις καμιά επιταγή από τα κονδύλια της Pfizer και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες στα Κολέγια της Μασονίας

Κοινοποίηση:
ΤΣΙΟΔΡΑΣ

Ο Σωτήρης Τσιόδρας φαίνεται να μην δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να αμφιβάλλει και να έχει διαφορετική άποψη από τον ίδιο και την κυβέρνηση, καθώς αναφέρει ότι χρησιμοποιούν τα fake news.

«Η ζωή μας είναι μία σύνθεση από ικανότητες που τις αναπτύσσουμε με σκληρή δουλειά πολλές φορές ευνοημένοι από μία ιδιαίτερη κλίση, ένα τάλαντο σε έναν τομέα, αλλά και αδυναμίες που όλοι έχουμε. Στη ζωή μας παλεύουμε για μία σύνθεση των δύο. Στην προσπάθεια αυτή είναι προτιμότερο να βλέπει κάποιος το ποτήρι μισογεμάτο, παρά μισοάδειο και να φροντίζει να αναζητεί, να ανακαλύπτει και να αποδέχεται τις θετικές πλευρές ακόμα και τις φοβερές και διφορούμενες πλευρές της ζωής του, όπως είπε κάποιος φιλόσοφος» ανέφερε ο κ. Τσιόδρας προς τους τελειόφοιτους του Κολλεγίου Αθηνών, ενώ μιλώντας για την προσωπική του εμπειρία στη μάχη της πανδημίας τόνισε:

«Σε αυτή την γιορτή της χαράς, αισθάνομαι πως πρέπει να μιλήσω λίγο και για πόνο. Ο πόνος στην ζωή μας μέσω της αρρώστιας, μέσω της δοκιμασίας μας, μέσω της αποτυχίας μας σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο -αλήθεια υπάρχει πολύς πόνος στη ζωή αυτή- γίνεται μία ευκαιρία αφύπνισης της συνείδησης και γίνεται λυτρωτικός. Πολλοί από εμάς βιώνουμε τη συνειδητοποίηση της ελευθερίας μας ακόμα και μέσα στον πόνο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Σωτηράκη, μικρέ περήφανε απο-στήμονα, ελάχιστε και άσχετε αντικειμένου εμπρός σε ανώτερους σου νομπελίστες και άλλους που τα λένε αλλιώς, ποια είναι τα ψεύτικα νέα? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ότι τα κουτιά των “τεστ” και τα εργαστήρια στις οδηγίες και στα χαρτιά τους αμφισβητούν τα θετικά ως κρούσματα νόσησης, αλλά ζητούν κλινική επιβεβαίωση? Και απάντησε αποδειχνοντας ότι δεν λειτουργείς ως πλήρως συνειδητή κολονίτσα της απάτης…
    Τα θετικά που ανακοινώνατε τρομοκρατικά τόσο καιρό, ως κρούσματα, είχαν όλα πιστοποιηθεί κλινικά, όπως προϋποθέτουν οι κατασκευαστές των τεστ?
    Ποιος τελικά ακαταδίωκτε μπορεί να σταθεί εμπρός σε αμερόληπτη έδρα δικαστηρίου?
    Ποιος μπορεί να δικαιολογήσει σοβαρά γιατί παρέβηκε τις οδηγίες των έστω προσωρινά αδειοδοτημένων κατασκευαστών?
    Και ποιος θα μπορέσει να σταθεί για την υποστήριξη σε αμέτρητες εγκληματικές ενέργειες στο θεϊκό δικαστήριο? Το ψαλτήρι σε μάρανε…

  2. Περιεκτικά για να μην κουράζω: Λίγος, κατώτερος των περιστάσεων, ανίκανος, αποτυχημένος, στα τσακίδια μαζί με τους άλλους άχρηστους ομοίους σου ….

  3. ΣΩΤΗΡΗ: Αν είσαι φίλος καρδιακός κα ιδε φοβάσαι χάρο, άνοιξε το πακέτο σου και δώσμου ενα τσιγαρο.
    – Εγω ειμαι φιλος καρδιακος και δε φοβαμαι χάρο, περασα απ το περιπτερο και ξεχασα να παρω.

  4. Δεν σε πιστεύει πια κανένας. Ξεκουμπίσου. Φτιάξατε δικτατορία να στέλνουμε μήνυμα για να πάμε στο καφενείο και εσείς, ενώ όλοι καταστράφηκαν, εσείς και τα κανάλια θησαυρίζετε. Τι πήγες να πείσεις τους μητροπολίτες για υποχρεωτικό εμβολιασμό στην Ιερά Σύνοδο, δεν το τόλμησαν γιατί ξέρανε ότι θα έπρεπε να αλλάξουνε χώρα. Ξεκουμπίσου από τη χώρα που δεν λες τίποτα για τους εμβολιασμούς των μεταναστών, αυτοί δεν μεταφέρουν τον κοροδοιό; δεν λειτουργεθς ως επιστήμονας αλλά ως όργανο της κυβέρνησης. Στο επόμενο συλλαλητήριο θα δείτε ποιοι σας πιστεύουν, μόνο τα τουρκοκάναλα που πληρώνονται.

Comments are closed.