Τσιφτετέλι νύφης χωρίς…τακούνια που αναστάτωσε – Τρελό ξεφάντωμα

Κοινοποίηση:
46fd6a_nufh_tsifteteli

Η ημέρα του γάμου είναι μια μέρα χαράς και ξεφαντώματος, για αυτό και όλοι όσοι παραβρίσκονται δίνουν την ψυχή τους. Ειδικά ο γαμπρός και η νύφη!

Αυτή η νύφη στο βίντεο, χόρεψε ένα τσιφτετέλι, και φαίνεται ότι το ευχαριστήθηκε στο έπακρον. Έβγαλε τα ψηλά παπούτσια της, αδιαφορώντας για την εικόνα της, και αφέθηκε στη μουσική και στον ρυθμό.

Είναι πανέμορφη και το δείχνει, και φαίνεται να λάμπει από ευτυχία. Όλοι οι καλεσμένοι την καταχειροκρότησαν. Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Το βίντεο είναι από τον Οκτώβρη του ΄17. Έχουν περάσει κοντά 3 χρόνια. Δεν θέλω βέβαια το ζευγάρι να έχει χωρίσει. Μακάρι να είναι μαζί και ευτυχισμένοι. Αλλά πόσοι γάμοι ξεκίνησαν σαν και το βίντεο με τσιφτετέλια και μάτσα-μούτσα και σε έναν χρόνο έπεφταν οι σφαλιάρες εκατέρωθεν και χωρίσανε με βαθύ μίσος. Όπου βλέπεις πολλή ευτυχία και τσιφτετέλια και “δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα” κράτα και μικρό καλάθι γιατί μπορεί να ξυπνήσεις ένα πρωί και να σου πει ο άλλος/η άλλη “Ανακάλυψα ότι μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα. Πάρε δρόμο”. Και να σου μείνει η ανάμνηση από τα τσιφτετέλια και τα μάτσα-μούτσα.

Comments are closed.