“Τσιπράκι γ@@@ το σπίτι σου – Δρόμο από δω παλιoκομμούνια γ@@@ τις μάν… σας” – Το “απαγορευμένο” βίντεο με το σκληρό βρισίδι κατά N.Παππά στη Βέροια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
sklhres.jpg ok.png exo

Σαν κυνηγημένος έφυγε ο Ν.Παππάς και η συνοδεία του με τις λιμουζίνες- “Θα φάτε καλά στις εκλογές”

Το βίντεο κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι σίγουρο ότι θα καταστεί “απαγορευμένο” από ορισμένα κανάλια!

Oργισμένοι πατριώτες έκραξαν έξω από τον πολυχώρο διασκέδασης “Ελιά” στην Βέροια, με άγριες βρισιές, τον Νίκο Παππά και την συνοδεία του. Οι διαδηλωτές μετά το άγριο κράξιμο τραγούδησαν το “Μακεδονία Ξακουστή.”

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. όλα καλά και λίγα τους κάνανε αλλά έκανε το κόπο κάνεις να μπει στο προφίλ στο φβ του τύπου που τα έχει τραβηγμένα live. λοιπόν θα δει φώτο αγκαλίτσες του τύπου που τράβηξε τα πλάνα με Κουλη Αδωνη και Σαμαρα…. Ο νομόν νομίτο που λέει και ο Φατσεας….

  2. ΕΧΟΥΝ ΓΕΡΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΚΟΜΑ…….ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΗΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΙΜΑΙΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΚΑΠΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΧΑΖΟΚΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΕΙΑΣ ΔΙΑΒΟΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ……………

  3. Το μίσος των πολιτών είναι έκδηλο. Είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν βίαιες αντιδράσεις , όσο αργούν οι εκλογές τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να στείλουν στα θυμαράκια τους προδότες.

  4. Καλά,του κλασατε τα αρχιδια,σαν τις κότες όλοι από μακριά,μια γροθιά δεν έχω δει να πέφτει ακόμη και face to face όταν έρχονται,οι σκύλοι έχουν περισσότερα αρχιδια από την πλειοψηφία των νεοελλήνων

    1. Γιατι δεν πας εσυ ρε τριμαγκα και απλα κραζεις τους αλλους που πηγαν εστω για να γιουχαρουν.

Comments are closed.