Τσιάρτας για κορωνοϊό: «Κομμουνιστές, Ζαίοι και παπαγαλάκια μπορείτε να το βουλώσετε και να πάτε να γ…πλυθείτε»

Κοινοποίηση:
tsiartas

Την άποψή του σε σχέση με τις τοποθετήσεις που εκφράζονται για τον κορωνοϊό από άτομα με αντίθετη προσέγγιση από τη δική του εξέφρασε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Βασίλης Τσιάρτας.

«Μέχρι να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης και να μπούμε πάλι με ασφάλεια σε κανονικούς ρυθμούς μπορείτε εσείς οι Κομμουνιστές, Ζαίοι και παπαγαλάκια να το βουλώσετε και να πάτε να γ…ωπλυθείτε επιτέλους;

Και ενοχλείτε και δεν προσφέρετε τίποτα απολύτως. Νισάφι πια. Κρατήστε και τα ρέστα απ’ το δεύτερο…», αναφέρει στο ποστάρισμά του ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Πες τα γαμώ τα βρωμοκουμουνα που το παίζουν ανθρωπιστές και φτωχοί και είναι τα μεγαλύτερα μουνόπανα της Ελλάδας

  2. Όξω ρε κοπρίτη αντε δούλεψε πρώτα και μετά μιλας

  3. Ετσι ρε Βασιλαρε παιχταρα!!!!όπως τοτε σε καμαρωνα στα φιλαδελφεια όταν κεντουσες μεσα στο γηπεδο και εδινες πονο στους αντιπαλους ετσι και τωρα γουστάρω που δινεις πονο στους σκατογυφτους βρωμιάρηδες της δηθεν αριστερας!!!

  4. Γελάω με αυτά τα καμμένα καημένα που μόλις γίνεται ένα σχόλιο για τα απόνερα της αριστερής χαβουζας γαυγιζουν ολα μαζι σαν πεινασμενα αδέσποτα σκυλια

  5. Κομμουνισμός= λαίλαπα. Έχει καταργηθεί παντού μόνο σε μας υπάρχει κ’ στη Βόρεια Κορέα. Μπορεί και στην Βενεζουέλα – χουντοκομμουνισμός

  6. ΡΩΤΗΣΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ 46 ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΣΩΣΤΟΣ Ο BILL.

  7. Μπάλα καλή μπορεί να έπαιζες.
    Αλλά όταν ανοίξεις το στόμα σου ή μαλακία θα πεις ή θα χασμουρηθείς.
    Είσαι πολύ φτηνός τελικά.
    Κρίμα στο ταλέντο σου…

  8. Μπράβο ρε Τσιάρτα μιλάνε όλοι μιλάνε και οι κόλοι !!!! Διέλυσαν τα πάντα τα παλιολαμογια !!!! Σκαστε ρε !!!! Μη μιλάτε σαν Έλληνες παλιοκουμουνια !!!

  9. Τι έγινε αριστεράντζες?σας έθιξε το αστέρι?μαζευτήκατε εδώ μέσα και νομίζετε κάτι κάνετε απο την καναπεδάρα σας ,θα φιμώσετε τον κόσμο να μην έχει άποψη ,μόνο εσεις που τα ξέρετε όλα…μια τετραετία κάνατε ψοφίμια και το πήρατε επάνω σας .βρωμιάριδες

  10. Να βγουν στους δρόμους για πορεία αν έχουν κακαλα

  11. Ε…. Η ΟΥΣΊΑ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑΤΖΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΆΡΜΑ ΤΗΣ ΝΤΠ, ΔΗΛΑΔΉ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΆΣΕΙ ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΊΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΡΕΖΆΚΙΑ………. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΊΜΕ ΓΜ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΆΗΚΕ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ??

  12. Είδαμε και την βιογραφία του κ Τσίπρα ,έχει κοπιαση πολύ . Χα χα

    1. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΛΕΣΒΟΣ ΚΑΙ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ.

  13. Ο/Η Εθνικισμός η ιδεολογία των πλουσίων και των ηλιθίων λέει:

    Πάμπλουτος, συνταξιούχος από τα 30, βολεμένος για μια ζωή με μόνο προσόν ένα ποδοσφαιρικό ταλέντο, κάθεται στη σπιταρώνα του και πουλάει αντιαριστεροσύνη για likes από δεξιούς μπατίρηδες που έχει φτάσει Μάρτιος κι ακόμα με τα πουλόβερ είναι στο παγωμένο φτωχόσπιτό τους. Δουλέψτε σαν τα ζωά απ΄το πρωί μέχρι το βράδυ μαλάκες δεξιοί με τρύπιες τσέπες για να κάνει χαβαλέ ο Τσιάρτας. Για μέχρι εκεί είστε.

    1. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ “ΧΡΗΣΙΜΟ ΗΛΙΘΙΟ” …ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΛΕΝΙΝ ΣΑΣ. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕ ΗΛΙΘΙΕ; ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕ ΗΛΙΘΙΕΣ;

    2. Τρέχα στη Β. Κορέα να τρώς καλύτερα τι κάθεσαι εδώ; Η Ελλάδα πάντως δεν πρόκειται να γίνει κομμουνιστικός παράδεισος αν αυτό ονειρεύεσαι.Πήγατε κάποτε να την κάνετε και είδατε τι πάθατε βάλτε μυαλό μην έχουμε και συνέχεια!

      1. Μόνο εσύ μην πας στην Β. Κορέα και χάσει ο Τσιάρτας τους δούλους, γιατί τότε θα καταρρεύσει το σύστημα και θα αναγκαστεί να δουλέψει.

    3. Σκασε βρε Λενινιστικο ζωντοβολο. αιντε να πλυνεις κανα σωβρακο που θα μιλησεις εσυ για πατριδα, ανθελληνικε στοκε.

    4. Ο/Η Κομμουνισμός η ιδεολογία των πλουσίων και των ηλιθίων λέει:

      Πάμπλουτοι, βολεμένοι για μια ζωή με μόνο προσόν την αριστερή παρλαπίπα,κάθονται στην σπιταρώνα τους στην Κηφισιά, στην Εκάλη, στην Πολιτεία και πουλάνε αριστεροσύνη για likes από αριστερούς μπατίρηδες που έχει φτάσει Μάρτιος κι ακόμα με τα πουλόβερ είναι στο παγωμένο φτωχόσπιτό τους. Δουλέψτε σαν τα ζώα απ΄το πρωί μέχρι το βράδυ μαλάκες αριστεροί με τρύπιες τσέπες για να κάνει χαβαλέ ο Παπαδημούλης, ο Βούτσης, ο Δραγασάκης, ο Κουρουμπλής, ο Σκουρλέτης, ο Σταθάκης. Για μέχρι εκεί είστε.

      1. Η ασθένειά σου λέγεται πιθηκισμός. Αν δεν ήσουν άφραγκος δεξιός καπιταλιστής θα μπορούσες να πληρώσεις ένα ψυχολόγο να σου γράψει φάρμακα να γίνεις καλά.

    5. σοβαρεψου κλασσικε βλαξ νεοελληνα επαναστατη της κλανιας.

      1. Βούλωστο ρε δουλάρα και τράβα να σε σκίσουν για 700 ευρώ το μήνα. Και μετά γύρα στις πληρωμές ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΝΦΙΑ ΕΦΟΡΙΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ να σου ματώσουν το σβέρκο κι απο κει.

  14. Ναι ρε κομμούνια άντε γ@μηθείτε πια, όλα σας φταίνε

  15. Άψογος καί ακέραιος σε αυτά που αναφέρει.
    Μπράβο του

  16. Πές τα μας έχουν διογκώσει τα μέζεα τα ορφανά του Στάλιν! Θεωρία του καναπέως, θολοκουλτούρα, αντίδραση μικροπολιτική προπαγάνδα και στην ουσία δε λένε τίποτα!

Comments are closed.