Τσιάρτας για Σακελλαροπούλου: «Να της πει κάποιος ότι είναι ΠτΔ. Ούτε στο παζάρι για ψώνια δεν ντύνονται έτσι.Αν δεν μπορεί να πάει σπίτι της»

Κοινοποίηση:
Sakellaropoulou

Με καυστικό τρόπο σχολίασε την ενδυματολογική επιλογή της Προέδρου της Δημοκρατίας ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας.

Η κα Σακελλαροπούλου βρέθηκε στη Ρόδο προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 73ης επετείου Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα και η αλήθεια είναι πως οι στυλιστικές της προτιμήσεις…έκλεψαν την παράσταση!

Ακολουθεί το μήνυμα του Βασίλη Τσιάρτα:

 «Κάποιος να της πει ότι είναι ΠτΔ. Ούτε στο παζάρι για ψώνια δεν ντύνονται έτσι. Αν δεν μπορεί να σεβαστεί το θεσμό που εκπροσωπεί ας πάει σπίτι της».
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. ετσι ντύνεται η θειά μου η αφροδίτη στο χωριό 86 χρονων ,οταν πάει για να ταίσει τίς κότες της στο κοτέτσι …
    ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΑΑΑΑ ,ουτε για να καθαριζεις τις τουαλέτες που χέζουν οι λαθρομεταναστες ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ…..

  2. Βασίλη μου, μια χαρά τα λες, όμως θα πρέπει να σου θυμίσω ότι αυτό το σούργελο το επέβαλε σαν ΠτΔ ο κούλης και η νου-δούλα, τους οποίους εσύ (προεκλογικά τουλάχιστον) αγαπούσες!!!

  3. Από μακριά φαίνεται το μέλος της ΚΝΕ……πανάκριβα παπούτσια μέσα στη βρώμα….δεν θα με πείραζε να φοράει αθλητικά, αλλά να βάζει παπούτσια διαλυμένα και βρώμικα δείχνει πόσο αριστερό τσόκαρο είναι……πολύ ωραία επιλογή προέδρου……μόνο στο Ελλαδιστάν…

  4. Μια χαρά είναι η ενδυμασία της.Απλα τις λοιπόν μερικά αξεσουάρ που θα ταίριαζαν με το ντύσιμο της.Πχ μια γλυτσα και ένα ταγαρι.

  5. Δεν φταιει αυτο το μορφωμενο τσοκαρο…….
    Φταινε αυτοι οι ντενεκεδες οι ξεγανοτοι που {ψηφισε ο μεταλλαγμενος λαος για να τον εκπροσωπουν ταχα μου }
    την εκαναν Π.τ.Δ.

  6. Μηπως της ειπαν λανθασμενα οι συνεργατες της οτι θα παει να μαζεψει χορτα στο βουνο η σαλιγκαρια;

  7. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΞΕΥΤΙΛΟΤΑΓΑΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑ

  8. Ρε τον Ελ μαγκο τον ψευτοκουλτουριαρη
    Καταδεχεται να σχολιάζει το ντύσιμο μιας γριάς Καρακαξας. Καιρό είχε να βγει για αυτό βγήκε;;;; Δε μας χέζεις κι εσύ ρε Νταλάρα.

  9. Η απόλυτη ξεφτίλα που την βρήκαν να την κάνουν πρόεδρο της βρωμοδημοκρατιας τους αισχος κατακάθια της βουλης

  10. δειτε ποσο κοστιζουν τα παπουτσια hogan πρωτα! τετοια θαρρω φορα κι ο κουγιας

  11. Και καλά έκανε, η κατάπτωση της εκφράζει απόλυτα την ξεφτίλα του πολιτεύματος είναι ο καθρέφτης της σαπίλας που έχει αυτό το πολίτευμα και οι εκπρόσωποι της.

  12. ΡΕ ΤΣΙΑΡΤΑ Η ΓΡΑΒΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΔΕ ΤΟ ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΠΟΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ,ΜΕ.ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ

  13. Να μην παραπονιέται κάνεις.Οι πιο πολλοί στο Ελλαδισταν αυτά θελουν!!!Αφού στην Μπανανια μας είμαστε αριστεροί προοδευτικοι κουλτουριαριδες κτλ.Οπότε έχουμε και μια άναρχο-κομμουνίστρια για πρόεδρο της Δημοκρατίας!!!Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.

  14. ΤΣΙΑΡΤΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝΕ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕ ΛΕΣ ΤΠΤ

  15. Μα τι πατσαβούρα είναι αυτή; Όπως η σκυλομούρη της έτσι και οι στυλιστικές επιλογές της. Ουστ μωρή καραπαρτάλο.!!!!!

  16. Επιλογή των αφεντικών του ΜΑΛΑκουληΚΑ το υπάκουο αγόρι της ντορουλας. Δεν την ενδιαφέρει, το κάνει επίτηδες. Γράφει όλους τους Έλληνες στη @ου@αρα της. Για να δείξει στον κόσμο ποσο μας μισή επειδή είμαστε Έλληνες. Και εμείς τι γράφουμε εκεί που δεν πέρνει μελάνι.

  17. Με αυτη τη κυβερνηση, κανενας γερμανοτσολιας δε παει σπιτι του

  18. Πως είσαι έτσι μωρή κακομοιρααααα!
    (Στέφανος Χίος)

  19. Σε γεμίσανε λεφτά για να κάνεις αυτά που σου λένε και ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ (που φορας)

  20. ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. . ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΟΜΩΣ ΑΠ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΑΡΤΑΣ . ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΕΣΟΥΡΕ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΤΑΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

  21. ηρθε μια βλαχα απτο χωριο στην ξελογιαστρα αθηνα μαλλον για τον παγκο στην λαικη την κοβω υγ και δεν εχω κανενα προβλημα με τους ανθρωπους στην λαικη μαλλον αυτη εχει μπρδεψει πολλα

  22. XAXAXAXAXA ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ! Γελάνε και τα ντουβάρια μαζί τους.Έλεος… ο 12 χρονος ανιψιος μου φοραει κατι τετοια όταν παει να παιξει μπαλα στην αλανα….Ρε τι περιεργοι τυποι είναι όλοι αυτοι.Ο Μήτσος ο Ρεζίλης με παράβολο της Ελληνικης αστυνομίας κι ο Σταυρος ο Μπατίρης με παράσημο.

Comments are closed.