Τσαπανίδου κατά Μητσοτάκη: Ακόμη και αυτή τη συγγνώμη, δεν έχει το σθένος να την αναλάβει ο ίδιος

Κοινοποίηση:
ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου με αφορμή την σημερινή ανάρτηση του πρωθυπουργού για την τραγωδία στα Τέμπη

Η Πόπη Τσαπανίδου με σκωπτικό ύφος κάνει λόγο στην ανακοίνωσή της για «ωραίο κείμενο που έγραψαν οι επικοινωνιολόγοι του Κυριάκου Μητσοτάκη» για να το αναρτήσει στο Facebook.

«Γεμάτο ενσυναίσθηση. Όπως λέει και στην αρχή, αυτή τη φορά χωρίς ξύλινα λόγια. Όπως δηλαδή κάθε άλλη φορά», αναφέρει η Πόπη Τσαπανίδου σχολιάζοντας το κείμενο του πρωθυπουργού και συνεχίζει:

«Ωραία και η συγνώμη που τον ανάγκασαν να γράψει. Μόνο που άργησαν πέντε ημέρες. Και τίποτα από αυτά δεν είναι δικό του. Τίποτα δεν είναι αληθινό».

Στη συνέχεια η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει το σθένος να αναλάβει ο ίδιος την συγγνώμη του σπεύδοντας, «να τη μοιραστεί με όσους κυβέρνησαν πριν από αυτόν για να μην αναμετρηθεί ποτέ με τις δικές του ευθύνες. Και για να μην δώσει ούτε μισή απάντηση στα γιατί που μας πληγώνουν».

«Μόνο λόγια και υποσχέσεις ότι θα κάνει τώρα, τις λίγες ημέρες μέχρι τις εκλογές, όσα δεν έκανε τέσσερα χρόνια», καταλήγει η Πόπη Τσαπανίδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Άντε πλύνε κανένα πιάτο και πιάσε καμιά τσάπα τσουπα Τσαπανίδου.Πες ρε τούβλο πρώτα ποιος ξεπούλησε τα ελληνικά τρένα στους Ιταλούς και αφού δεις τις χλαπατσουρες σου στον καθρέφτη απλυτη μπορείς να μουντζωθεις απείρως.

  2. Ζητείται αλλήθωρη τσιμπουκίδου για τσιμπούκια.

  3. Κάτσε και θα δεις τι έχει να γίνει στις εκλογές. Δεν είναι όλοι του Δημοτικού αυτοί πιυ ψηφίζουν..

  4. Την έφαγε το πολύ γαμήσι τη γρένζο!

  5. Κατω το κεφαλι καργια μου μιλας κι εσυ που καψατε τον κοσμο στο ματι !!!. τα ιδια σκατα ειστε λαμογια !!θα φατε καλα κι εσεις στις εκλογες Π@ΥΤΣΑΝΙΔΟΥ !!!

  6. Δεν την βλεπω για ποντια ellinas μαλλον τουρκοσπορη ειναι

  7. Τη βρωμιάρα είναι αυτή ξύλο όπου τη βρείτε.Εγκληματιας και δολοφονος που στηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ ξύλο μέχρι τελικής.ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

  8. Γιατι ξευτιλιζεσαι στα γεραματα? ! Ο Τσιπουρας ζητησε ποτε συγνωμη για την εκατομβη νεκρων στο Ματι? Για τη πωληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αντι πινακιου φακης στους μαφιοζους Σικελους?! Ντροπη σου οντας και Ποντια ! Ουτε καν το πονο των προγονων σου δεν σεβεσαι!

    1. Δεν είναι καθόλου Πόντια. Χαζάρα που το μετέτρεψε βάζοντας Ποντιακή κατάληξη. Έχουμε πολλούς τέτοιους “βαπτισμενους”. Ο σύζυγος ή συμβιος της, συνέταιρος στο Real Estate με το Ντορογιο.

  9. Να μας πει η καριολα αν ο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται καθόλου την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη, ή όχι…

  10. Να μας πει η καριολα αν ο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται καθόλου την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη, ή όχι…

  11. Γιατί οι συριζαίοι δεν φταίνε; τι έφτιαξαν;

Comments are closed.