Τσάμπα οι φιέστες του Κούλη! Στα Σκόπια επενδύει η Next.e.Go

Κοινοποίηση:
germa

Η γερμανική εταιρία Next.e.GO υπέγραψε συμφωνία για την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων με τα Σκόπια αντί της Ελλάδας, όπως επί δύο χρόνια σχεδόν διαβεβαίωνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και καμάρωνε!

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει το Newsauto.gr η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε επίσημα πως μετά το μικρό εργοστάσιο που θα κατασκευάσει στην Βουλγαρία το 2024, θα προχωρήσει στην ανέγερση και ενός δεύτερου παρόμοιου μεγέθους στα Σκόπια κοντά στην πόλη του Τέτοβο, το οποίο και θα απασχολεί 900 άτομα και θα έχει ρυθμό παραγωγής έως τα 30.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα το χρόνο.

Η είδηση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη «επενδύσεων» και ηλεκτρικών οχημάτων «made in Greece». Δεν είναι άλλωστε μακριά το 2020, όταν ο ίδιος με τηλεδιασκέψεις και φανφάρες έκανε λόγο για «άμεσα» 1000 θέσεις εργασίας στη Next.e.GO.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αυτοί έχασαν.
    Η Ελλάδα έχει έναν έξυπνο ηγέτη που θα τη οδηγήσει πολύ ψηλά.Η Νέα Δημοκρατία για πρώτη φορά στη ιστορία της έχει τόσο ικανά στελέχη που αγωνίζονται για τη ευημερία του τόπου.Ολοι μαζί να στηρίξουμε τον αγώνα της προόδου και της νίκης.

  2. Οτιδήποτε λέει ο Μητσοτάκης είναι ψέμματα.

  3. Mε τετοια φορολογια και ΦΠΑ στην Ελλαδα ουτε σε 100 χρονια θα ρθει εδω επενδυση

Comments are closed.