«Τρώγεται» ο ΣΥΡΙΖΑ: «Να δημοσιοποιήσει το μεταπτυχιακό του ο υφυπουργός Εξωτερικών Α. Διαματάρης»

Κοινοποίηση:
tsipras_kea1-1200x824

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με δημοσιεύματα που αφορούν τον υφυπουργό Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη.

Η Κουμουνδούρου, με αφορμή δημοσιεύματα στον ομογενειακό Τύπο στις ΗΠΑ που αμφισβητούν ότι ο κ. Διαματάρης έχει λάβει μεταπτυχιακό τίτλο από το πανεπιστήμιο Columbia, ζητά από τον υφυπουργό Εξωτερικών, να δημοσιοποιήσει τον μεταπτυχιακό τίτλο, που αναφέρει στο βιογραφικό του σημείωμα. «Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρωθυπουργός, Κυρ. Μητσοτάκης, όχι μόνο πρέπει να τον απομακρύνει άμεσα, αλλά και να απολογηθεί στους πολίτες για την επιλογή του να τον τοποθετήσει», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Α. Διαματάρη

Σειρά δημοσιευμάτων στον ομογενειακό Τύπο στις ΗΠΑ παρουσιάζουν στοιχεία που αμφισβητούν το βιογραφικό του υφυπουργού Εξωτερικών Αντ. Διαματάρη.

Συγκεκριμένα, ενώ ο κ. Διαματάρης δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το πανεπιστήμιο Columbia, τα δημοσιεύματα αναφέρουν, επικαλούμενα στοιχεία από το ίδιο το πανεπιστήμιο, πως ο κ. Διαματάρης δεν αποφοίτησε ποτέ, αλλά απλώς εγγράφηκε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα! Ο κ. Διαματάρης οφείλει άμεσα να προχωρήσει στις αναγκαίες εξηγήσεις. Οφείλει δηλαδή να δημοσιοποιήσει τον μεταπτυχιακό τίτλο που αναφέρει στο βιογραφικό του σημείωμα.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρωθυπουργός, Κυρ. Μητσοτάκης, όχι μόνο πρέπει να τον απομακρύνει άμεσα, αλλά και να απολογηθεί στους πολίτες για την επιλογή του να τον τοποθετήσει. Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλη fake αριστεία, ρουσφέτια και ψηφοθηρικές δοσοληψίες από την κυβέρνηση της ΝΔ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αγαπητέ Στέφανε,

    Το να Μιλάει και ο ΣΥΡΙΖΑ για τη Δημοσιοποίηση του Μετα-Πτυχιακού Τίτλου Σπουδών Είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ. Μιλούν Εκείνοι που Διόριζαν σε Σημαντικές Θέσεις, Άτομα που Όχι Μόνο ΔΕΝ Είχαν Μετα-Πτυχιακό, Αλλά Ούτε Ένα Πτυχίο Πανεπιστημίου.

    Επίσης, το να Μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για Αριστεία Είναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ !!!

    Τώρα Όσον Αφορά τον Κύριο Διαματάρη, Ασφαλώς και Είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ Όλο Αυτό και η ΝΔ Σφάλλει για Μία Ακόμη Φορά που Προέβη στο Διορίσμό του, αν Πράγματι ΔΕΝ Διαθέτει Μετα-Πτυχιακό Τίτλο Σπουδών. Όπως και στις Περιπτώσεις Διορισμών για τους Νέους Διοικητές Νοσοκομείων !!!

    Από τη Στιγμή που Κάποιος Αναλαμβάνει ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ Θέση, σε Οποιοδήοτε Οργανισμό, σε Οποιαδήποτε Εταιρία, είτε στο ΔΗΜΟΣΙΟ, είτε στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, Οφείλει να Διαθέτει Μετα-Πτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Και Ανφέρομαι για Εργαίσια στην ΥΨΗΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, Όχι στο ΜΕΣΑΙΟ Management, Όπου Εκεί το Μετα-Πτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ΔΕΝ Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ.

    Ας Κοιτάξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης Αυτά τα Πράγματα, ΔΕΝ Είναι ΣΩΣΤΟ να Συμαβίνουν, Χαλούν Ακόμη Περισσότερο την Ήδη Βεβαρημένη Εικόνα της Κυβέρνησης.

    Βέβαια η ΕΙΚΟΝΑ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ της ΝΔ, ΔΕΝ Είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ, Εξαιτίας της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ του Λαθρο-Μεταναστευτικού, που Είναι και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ που ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.