Τρόμος στην Κόρινθο! Ανάστατοι οι πολίτες – Μεγάλη εξέγερση λαθρομεταναστών – Έβαλαν φωτιές και πετούν πέτρες σε αστυνομικούς και πυροσβέστες (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Αφού ήρθαν κατά χιλιάδες πλέον όσοι από αυτούς βρίσκονται σε κλειστές δομές είναι έτοιμοι να “κάψουν” τα πάντα με την παραμικρή αφορμή. Οι “κατατρεγμένοι” αλλοδαποί, νεαροί που βρίσκονται στην χώρα λαμβάνουν διαστάσεις μεγάλου εσωτερικού προβλήματος όταν χωρίς να υπάρχει κάποια διασταύρωση πληροφορίας ή ακόμα και αν ισχύει ξεσηκώνονται και καίνε τα πάντα.

 Οι πολίτες πλέον είναι ανάστατοι καθώς δεν γνωρίζουν που θα φτάσει αυτή η κατάσταση που χρονίζει δυστυχώς με ευθύνες των κυβερνήσεων.

Νωρίτερα, είχε δώσει τέλος στη ζωή του ένας 24χρονος πρόσφυγας (Τούρκος, κουρδικής καταγωγής), στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Κορίνθου. Εφημερίδα επικαλείται πληροφορίες της κουρδόφωνης ιστοσελίδας «PISHTI-NEWS», βάσει των οποίων ο πρόσφυγας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στις τουαλέτες του Κέντρου.

Μετά το συμβάν, επικράτησε ένταση στο Κέντρο, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν ότι μεταξύ άλλων ορισμένοι πρόσφυγες επιτέθηκαν στο ασθενοφόρο που μετέβη στο σημείο.

 

Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Το πρόβλημα των εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών στην χώρα (και που έχει φορτώσει η ΕΕ) είναι εδώ και απαιτεί λύση.

korinthostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΚΟΥΛΑ ΠΡΟΑΥΛΙΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 9 ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΡΕΧΑΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΦΑΛΑΓΓΙ…………..

  2. Να φύγουν θέλουν οι άνθρωποι αρκετά τους εκμεταλλεύτηκαν βγάζοντας εκατομμύρια στις πλάτες τους. Να φύγουν στα σπίτια τους η να τους στείλουν σε ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης θέλουν. Στην Ελλάδα είναι αιχμάλωτοι χωρίς μέλλον και το ξερουν

  3. Η λυση υπαρχει και λεγεται Ηλιας Κασιδιαρης.
    Σε εξη μηνες θα εχουν απελαθει ολοι και δεν θα εχει μεινει κανεις.
    Ουτε κεντρα κρατησης ουτε τζαμπα λεφτα τζαμπα παροχες και επιδοματα ουτε τιποτα.
    Απελαση ολων και τελος του εργου,μονο ο Ηλιας μπορει να το κανει,κανεις αλλος.

  4. Μην περιμενεται λυση απο Μητσοτακη και τους συν αυτω ομοφρονουντας Μηταρακηδες κλπ
    οσο θα μπουκωνοντε με τα κονδυκλια της ΕΕ οταν αυτα θα σταματησουν
    θα κλαινε σαν μετανοουσες μοιχες με μαυρο δακρυ

  5. Αγαπητό ΜΑΚΕΙΛΕΙΟ δεν είναι εκατοντάδες στην χώρα μας είναι πάνω από 2.000.000 όλοι τους και σκαβουμε τον λακο μας. Τί τους κρατάμε εδώ για ποιο λόγω αλλά θα μου πεις έτσι διέταξε η σαύρα η Μέρκελ δυστυχώς τελειώνει η χώρα μας σιγά σιγά τετελεσται πολιτικοι αχρηστοι .

  6. Τι ψοφισαν εεε ψήφισαν και στην Κόρινθο;; Φάτε τα στη μάπα τώρα , να μάθετε να ψηφίζετε ζώα.

  7. Αυτοί είναι επενδυτές δεν είναι μετανάστες.Ας πάει η κυβέρνηση να τους μαλώσει γιατί πολύ συνωστισμός και υπάρχει κόβιντ. Κόψτε φάτσες ένας και ένας!!

Comments are closed.