Τρόμος στην Κρήτη! Αλγερινός πήγε να βιάσει 24χρονη κοπέλα στα Χανιά

Κοινοποίηση:
66-1

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έπεσε μία 24χρονη από τα Χανιά ενώ επέστρεφε στο σπίτι της, το βράδυ του Σαββάτου, από έναν αλλοδαπό που την πλησίασε χωρίς να τον αντιληφθεί σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ο νεαρός άρχισε να της κάνει άσεμνες προτάσεις και, όταν εκείνη αντέδρασε, έγινε πιο πιεστικός πλησιάζοντάς την αρκετά και προχωρώντας σε χειρονομίες και ασελγείς πράξεις. Έντρομη η κοπέλα τον απώθησε, αλλά ο αλλοδαπός εξακολούθησε να την ακολουθεί ώσπου έφτασε στο σπίτι της.

Τότε, εκείνη προσπάθησε να καλέσει την Αστυνομία από το κινητό της, αλλά ο νεαρός τής το άρπαξε με απίστευτο θράσος και μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας τον εαυτό του στις επαφές της! Μάλιστα, άρχισε αμέσως να της στέλνει ερωτικά μηνύματα!
Το αποκορύφωμα ήταν ότι ο επίδοξος… εραστής προσπάθησε να την ακολουθήσει και μέσα στο διαμέρισμά της, αλλά η νεαρή γυναίκα κατάφερε να τον διώξει σπρώχνοντάς τον. Αμέσως μετά, ενημέρωσε την Ασφάλεια δίνοντας την περιγραφή του και ξεκίνησαν αναζητήσεις.

Ο 29χρονος από την Αλγερία εντοπίστηκε λίγο αργότερα στο κέντρο της πόλης, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αφου τους μαζεψατε στα χωραφια σας και στα χωρια σας αυτα θα παθενετε!!!!!!Σε λιγο θα βαλουν χερι και σε σας!!!!!! Τον κοπριτη αυτον τι τον κανατε;;;;;;; Ο πατερας της κοπελας τι εκανε;;;;;;; Αντε Κρητικοι και μου φαινεται οτι ειστε μονο για μπαλοθιες στον γαμο του καραγκιοζη!!!!!!!

  2. Όλοι αυτοί οι νιγραλίδες που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και η ΝΔ κάνουν ντόλτσε βίτα και βιάζουν, κλέβουν, σκοτώνουν και ούτε που παίρνει κανείς χαμπάρι…Σαν να μην πέρασε μια μέρα από την Οθωμανική Κατοχή, τζάμπα και η Επανάσταση του ’21 με τα τουρκαλβανικά ασκέρια που κινούν τα νήματα της πολιτικής εδώ και 80 χρόνια…

  3. “ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΝΑ ΚΡΗΤΗ” ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΝΕ…ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ “ΛΑΘΡΟΜΑΝΑ ΚΡΗΤΗ” ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ…ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ???

Comments are closed.