ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Τρόμος στην Κατερίνη – Αλβανός πήγε να αρπάξει το όπλο από αστυνομικό και εκπυρσοκρότησε – Μάχη σώμα με σώμα στον δρόμο

Κοινοποίηση:
οπλο

Αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Κατερίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κεντρική πλατεία της πόλης σημειώθηκε επεισόδιο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.

Εκεί εντοπίστηκαν τρεις άνδρες, δύο Αλβανοί και ένας Έλληνας. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους ελέγξουν και επικράτησε ένταση.

Ο ένας από τους δύο Αλβανούς αντιστάθηκε και απώθησε τους αστυνομικούς, που είχαν κληθεί για το επεισόδιο, ενώ προσπάθησε  να αφαιρέσει το όπλο ενός εξ’ αυτών. Το πιστόλι εκπυρσοκρότησε, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός. Οι άλλοι δύο επιχείρησαν να ματαιώσουν τη σύλληψη του.

Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.


Βίντεο: astinomiko.gr

thestival.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΤΕ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΤΕ ΣΟΜΑΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΡΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ

  2. Οι αφρικανοι που ειναι πιο φιλοτιμοι απο την κ@λοφαρα των αλβανων ξερολα.

  3. Οι αλβανοί είναι στην πραγματικότητα η ίδια φυλή με τους τηγανοκέφαλους Γεωργιανούς, απλά τ’ αλβανικά είναι ανάμιξη γεωργιανών, ελληνικών, λατινικών, σλαβικών και λίγων ιλλυρικών.

  4. γυφτοι και αλβανοι τα κατακαθια τις κοινωνιας.Κανουν οτι γουσταρουν στο μπο@ρδελο που λεγεται Ελλας!!!

  5. Επειδή ακριβώς η Αλβανία δεν μπορεί να χτυπήσει στρατιωτικά την Ελλάδα έκανε την φιδίσια κίνηση εδώ και πολλά χρόνια και μας έστειλε εκατομμύρια απο δαύτους να ρημάζουν αργά και σταθερά με όλα τα είδη της εγκληματικότητας. Ο εχθρός είναι μέσα και ξέρει και τα κατατόπια. Τα αισθήματα μίσους, πέρα απο κάποιες εξαιρέσεις είναι αμοιβαία, όσο υπάρχει και η “μεγάλη αλβανία”.

  6. Το να μπουν φυλακή να τους ταΐζουμε δεν βγαίνει τίποτε. Σε λίγους μήνες θα είναι έξω, χορτάτοι και με γνωριμίες, έτοιμοι για μεγαλύτερα πράγματα. Η λύση για να καθαρίσει ο τόπος από κάθε παραβατικό αλλοδαπό είναι μία. Και την ξέρουμε όλοι. Απέλαση! Να πάει στην πατρίδα του να τα κάνει αυτά. Και εγγραφή σε λίστα ως persona non grata, να μην μπορούν όσο ζουν να ξαναμπούν στην ρημαγμένη χώρα μας.

    1. Απέλαση να κάνουν εσένα αν φύγουν οι αλβανοι ποιος θα με μάσει τα ροδακινα

  7. Κωλο Αλβανοί παρτε το χαμπάρι ΚΑΝΕΝΑΣ ελληνας δεν σας γουστάρει

  8. Ξύλο και πίσω στην Αλβανία με τα γόνατα σπασμένα…..και τον Έλληνα μαζί…..τον φιλοαλλοδαπο καριόλη….

Comments are closed.