Τρόμος στην Ερμού: Σεξουαλική παρενόχληση για δύο 14χρονα κορίτσια στην μέση του δρόμου από αλλοδαπούς

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν δύο ανήλικα κορίτσια 14 ετών το βράδυ της Τρίτης στην Ερμού, καθώς δύο άνδρες, ηλικίας 28 ετών, προσπάθησαν να τις βιάσουν!
Σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά τους έπιασαν την κουβέντα και στη συνέχεια προέβησαν «σε σωματική επαφή στα μαλακά τους μόρια».
Οι όμως ανήλικες άνοιξαν το βηματισμό τους και κινήθηκαν πιο γρήγορα, ενώ παράλληλα έλεγαν στους άνδρες που τις καταδίωκαν να τις αφήσουν ήσυχες. Μάταια όμως, καθώς όσο κι αν προσπαθούσαν οι κοπέλες, οι 28χρονοι όχι μόνο δεν πτοούνταν  αλλά γίνονταν όλο και πιο επιθετικοί.

Πλησίασαν τις ανήλικες και τις θώπευσαν. Τα κορίτσια ηλικίας αντιστάθηκαν και γλίτωσαν από τα χειρότερα χάρις στην παρέμβαση ειδικών φρουρών της ομάδας Δράσης που βρίσκονταν στο σημείο.

Nα σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο άνδρες είναι αλλοδαποί. Οι δράσεις συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία.

Οι δύο 28χρονοι πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με το αδίκημα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Άμεση σκούπα, απελλάσεις και κλείσιμο συνόρων. Κανένας αλλοδαπός δεκτός στην Ελλάδα

  2. Είναι αδιανόητο να μη μπορούν να κυκλοφορήσουν στο κέντρο της Αθήνας δυο κορίτσια και να κινδυνεύουν από λαθρομετανάστες λιμασμένους για σεξ και έτοιμους να ορμήσουν σε οποιαδήποτε γυναίκα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και οι ευθύνες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τεράστιες. Η αστυνομία δεν είναι μόνο για να φυλάει και να κάνει τα θελήματα των πολιτικών, ούτε για να κυνηγάει τους ανεμβολίαστους πολίτες, αλλά πρωτίστως να φροντίζει για την προστασία των πολιτών και την αντιμετώπιση του εγκλήματος.

  3. Ερώτηση: τι δουλειά είχαν μόνες τους το βράδυ στην Ερμού, δύο 14χρονες; Γονείς δεν έχουν να τις μαζέψουν;

    1. Τι δουλειά έχουν οι αλλοδαποί στην Ελλάδα;

Comments are closed.