Τροχόσπιτο θανάτου. Έγινε ο τάφος τους. Τραγωδία στην Χαλκιδική. Φριχτό τέλος από την κακοκαιρία

Κοινοποίηση:
troxospito2

Τουλάχιστον έξι είναι οι νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία, που έπληξε το βράδυ της Τετάρτης τον νομό Χαλκιδικής.

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα περίπου 54 ετών στην Νέα Πλαγιά Χαλκιδικής, μαζί με τον γιό της. Πρόκειται για μια γυναίκα από τη Ρουμανία η οποία καταπλακώθηκε από κεραμοσκεπή ταβέρνας, που ξεκόλλησε και έπεσε πάνω της με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Πληροφορίες από την Πυροσβεστική ανέφεραν ότι κατά την πτώση του στεγάστρου στα Νέα Πλάγια σημειώθηκαν και δύο τραυματισμοί θαμώνων του καταστήματος. Μεταξύ αυτών, ήταν και ο γιός της 54χρονης, που δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο λίγο αργότερα.

Στην περιοχή της Σωζόπολης τροχόσπιτο στο οποίο διέμενε τετραμελής οικογένεια Τσέχων παρασύρθηκε και ανετράπη από τους δυνατούς ανέμους, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας ηλικιωμένος και ένα ακόμη άτομο.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε πριν από λίγο η ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής, λόγω της φονικής κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη Βόρεια Ελλάδα.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από την πρώτη στιγμή έθεσαν σε συναγερμό όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες τους οι οποίες κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να βοηθήσουν τους εκατοντάδες πολίτες που καλούν σε βοήθεια.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους συναρμόδιους υπουργούς, οι οποίοι τον ενημερώνουν για την εξέλιξη των ακραίων καιρικών φαινομένων και τις προσπάθειες που καταβάλουν οι διασώστες. Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ήδη έδωσε εντολή κυβερνητικό κλιμάκιο να μεταβεί το ταχύτερο στην περιοχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΗΝ ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΑ !!
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ !!! ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΡΟΧΩΠΤΩΣΗ ΜΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ !!!
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ !!!
    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ !! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ !!

Comments are closed.