Τροχαίο στη Γαύδο: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση – Τι έδειξε η έρευνα στο αυτοκίνητο

Κοινοποίηση:
gavdos_korina4

Νέες πληροφορίες σχετικά με τα ερωτήματα που θέτει η οικογένεια της άτυχης Κερκυραίας Κορίνας Λαβράνου, που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο ατύχημα στη Γαύδο, έρχονται στο “φως της δημοσιότητας”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξέταση του μοιραίου αυτοκινήτου, έδειξε ότι στο κιβώτιο ταχυτήτων είχε μπει η δεύτερη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ερωτήματα, πώς είναι δυνατόν ένα αυτοκίνητο που ο οδηγός ισχυρίζεται ότι ήταν σταματημένο με χειρόφρενο, να βρίσκεται με δευτέρα «κουμπωμένη» στο σασμάν, χωρίς χειρόφρενο.

Ταυτόχρονα, η πλευρά της οικογένειας θέτει το ερώτημα, γιατί, ενώ οι Aρχές είχαν ενημερωθεί για το ατύχημα από νωρίς το πρωί και ενώ η ομάδα των διασωστών ήταν έτοιμη, η εντολή να πετάξει το ελικόπτερο που θα τους μετέφερε στη Γαύδο καθυστέρησε για ώρες και πέταξε τελικά χωρίς τους διασώστες.

Ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας, δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρέπει να γίνει σαφές, τίνος ευθύνη ήταν να δοθεί αυτή η εντολή και ποιος ήταν εκείνος που τελικά την έδωσε, μερικές ώρες αργότερα, με μοιραία αποτελέσματα για τη ζωή της Κορίνας.

«Έχω εντολή να εντοπιστούν και να αποδοθούν ευθύνες και το θέμα θα φτάσει ακόμα και μέχρι τον Άρειο Πάγο, αν χρειαστεί», αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος αναμένεται να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση και προκαταρτική εξέταση μαρτύρων, για να ληφθούν καταθέσεις για τις συνθήκες του ατυχήματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η υπόθεση μου θυμίζει κάτι που είχε γίνει πριν δέκα χρόνια περίπου ή και παραπανω. Ένα ζευγάρι σε ένα αμάξι κάθονται μπροστά από την θάλασσα. Το αμάξι πέφτει στην θάλασσα , ο οδηγός βγαίνει εξω, ενώ η συνεπιβάτης έμεινε μέσα. (Η ο συνοδηγός βγήκε και έμεινε η οδηγός, δεν θυμάμαι). Για καλή της τύχη ένας νεαρός περνούσε και βούτηξε με τα ρούχα και την έβγαλε έξω.

  2. Θα πρέπει το αυτοκίνητο να περάσει κόσκινο, και ο οδηγός έλεγχο για ουσίες όχι αλκοόλ μόνο. Κάτι δεν μας λέει ο οδηγός, και πολλά παιχνίδια παίζουν στην περιοχή εκεί νομίζω. Η εργασία του οδηγού και της γυναίκας είναι δυο ασύμβατα πράγματα από μόνα τους πέραν των αντιφάσεων. Δε θέλω να επεκταθώ γιατί πολλά είναι τα ερωτήματα που κάνουν την σκηνή μόνο ατύχημα να μην είναι. Κι ένας απλός επαγγελματίας οχημάτων ξεχωρίζει πολλά ακόμα και από τα συντρίμμια χωρίς τις φοβερές γνώσεις. Τώρα περί δικαιοσύνης … εξ αμελείας και στο συρτάρι αφού δεν βλέπω όρεξη πέραν της οικογένειας του θύματος.

  3. Από την αρχή κάτι δεν πήγαινε καλά με την υπόθεση… Ένα πανέμορφο κορίτσι βρίσκεται στον γκρεμό μέσα στο αυτοκίνητο κι ο μάγκας με λίγες γρατσουνιές καταφέρνει να “σκαρφαλώσει” κι ύστερα βγήκε στα κανάλια με ύφος φιδιού να “θρηνήσει”. Δεν είμαι ειδικός, αλλά υπάρχουν σημάδια δολοφονίας εξαρχής. Κρίμα στο κοριτσάκι, κρίμα στα νιάτα και την ομορφιά του!

  4. αφου βγαζαν τα ματια τους τη δευτερα και νεκρα μας λετε….Αντι ναχαται μαζεψει την κορη σας απο του διαολου την μανα που βρισκοταν κυνηγαται φαντασματα

Comments are closed.