Τροχαίο με μηχανές στην Πανεπιστημίου – Έκλεισαν δυο λωρίδες

Κοινοποίηση:
1-3

Η σύγκρουση των δυο μηχανών μεταξύ τους στην Πανεπιστημίου ήταν σφοδρή. Οι αναβάτες τους εκτινάχτηκαν πολλά μέτρα ενώ και οι μηχανές σύρθηκαν στο δρόμο. Το μεσημέρι δημιουργήθηκε και μποτιλιάρισμα στο σημείο καθώς έκλεισαν οι δυο λωρίδες του δρόμου.

Σύντομα έφτασαν μοπτοσυκλετιστές του ΕΚΑΒ στο σημείο μαζί με αστυνομικούς για τις πρώτες βοήθειες. Ύστερα έφτασαν τα ασθενοφόρα τα οποία παρέλαβαν τους δυο τραυματίες και τους διακόμισαν στα νοσοκομεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ντορογιέ να μία από τις άσχημες συνέπειες του μεγάλου περίπατου-περίδρομου σου που δεν έχεις προβλέψει ούτε εσύ σαν άσχετος που είσαι ούτε οι πανεπιστημιακοί ειδικοί της φάπας Ξήλωσε τον το συντομότερο γιατί θα σε ταράξουν στις μηνύσεις και θα κληθούν οι δημότες να πληρώσουν τις καταδίκες σου.

  2. ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΑΙΝΟΥ ΝΤΟΡΟΓΙΟ ΕΥΘΗΝΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΙΚΡΗΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΜΕ ΡΟΔΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ……………..ΝΤΟΡΟΓΙΕ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ……………………..

Comments are closed.