Τρομερή αποκάλυψη που αλλάζει τα πάντα από τον Άρη Σοϊλέδη για τον Σπύρο Μαρτίκα(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ββββββ

Άρης Σοϊλέδης και Σπύρος Μαρτίκας πρωταγωνίστησαν σε έναν τρομερό καβγά στο Survivor λίγο πριν το έπαθλο επικοινωνίας.

Η κόντρα που ξεκίνησε από το προηγούμενο αγώνισμα οξύνθηκε κατά πολύ ανάμεσα στους δύο άντρες.

Το θέμα της ηθικής στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ ήταν το βασικό θέμα, καθώς ο Σπύρος κατηγόρησε τον Άρη ότι δεν έχει ηθική λόγω της κίνησής του να τσακωθεί με τον Εμμανουήλ για τα ματσαρίσματα.
Και τότε άρχισαν τα όργανα. Λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας, ο ποδοσφαιριστής απηύθυνε ερώτηση στον Μαρτίκα αναφορικά με τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε.

Τότε ο Μαρτίκας συνέχισε να μιλάει περί αδικίας στο πρόσωπο του Εμμανουήλ και τότε έπεσε η ΒΟΜΒΑ!

Την έριξε ο Άρης, ο οποίος κρατούσε έναν άσο στο μανίκι του.

Η κατηγορία και η απάντηση του Μαρτίκα
«Ηθική δεν έχεις εσύ στο Survivor. Σε παρακαλώ μην ανοίγες θέματα ηθικής, εσύ Σπύρο μου, Κι επειδή έχω ένα πάτημα και θα ήθελα πολύ να το πω». Τότε ο Λιανός έκανε την καίρια ερώτηση, για το τι εννοεί ο Άρης.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας, λίγο πριν τη δεύτερη Ασυλία, μου είπε να χάσουμε οι Μπλε την Ασυλία, ώστε να βγει υποψήφιος ο Εμμανουήλ. Το έκανε επειδή φοβήθηκε να βγει στον τάκο με Τάλα ή Στάθη».

Τότε, ο Μαρτίκας έγινε έξαλλος. «Επειδή φέρεσαι κατάφορα με απίστευτες ψευτιές, ευχαριστώ τον κόσμο που έχει στηρίξει την ηθική μου υπόσταση, στηρίζοντάς με όντας 9 φορές υποψήφιος. Δεν ανέχομαι από κανέναν στα 45 μου χρόνια να σπιλώσει την ηθική μου υπόσταση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αν οι Σοϊλέδης, Μαρτίκας, Naf, Κωνσταντίνος και οι λοιποί του survivor μας δείχνουν πως πρέπει να είσαι στη ζωή για να είσαι πετυχημένος, τώρα καταλαβαίνω γιατί σαν κοινωνία πάμε κατά διαβόλου !!!!

  2. ΣΑΒΟΥΡΑΙΒΟΡ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΣΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ

  3. Ο αρησ ο παπαρησ και ο μαρτηκας ο φαρμακοτρηφτησ με τσ χερια παντα στην μεση ασε που η φωνη του σοιλεδη ειναι τσιριχτη και σου σπαει τα αρχιδια

  4. Η απόλυτη ξευτιλα ,σανο που ταΐζουν τον κοσμακη τα τουρκοκαναλα με ίντριγκες ρουφιάνους πισογλεντηδες κ.τ.π καταντια …..!!

Comments are closed.