Τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ! Παλεύουν με τη φουρτουνιασμένη θάλασσα λίγο πριν βρουν τραγικό θάνατο

Κοινοποίηση:
FAVObsXWYAAvc-W-696x464-1

Τρομακτικές εικόνες καταγράφηκαν από τις στιγμές που ένας Ρώσος fitness coach προσπάθησε να σώσει μια γυναίκα,

η οποία βούτηξε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα σε ένα resort της Ισπανίας. Δυστυχώς όμως βρήκε τραγικό θάνατο μπροστά στη σύζυγό του, η οποία κατέγραφε το περιστατικό.

 

Ο 30χρονος Daniil Gagarin φαίνεται στις εικόνες που κατέγραψε η σύζυγό του Darya την περασμένη Πέμπτη, προσπαθώντας να σώσει την fitness expert, Emma Mönkkönen, από τη Φινλανδία, η οποία πήδηξε από ένα βράχο μέσα στα κύματα στον ορμίσκο La Zorra.

Αφότου όμως κατάφερε να τραβήξει τη Mönkkönen σε έναν βράχο, ο Gagarin και η 24χρονη γυναίκα γλίστρισαν και έπεσαν ξανά στην ταραγμένη θάλασσα και παρασύρθηκαν, την ώρα που η Darya φώναζε για βοήθεια.

Ανασύρθηκαν και οι δύο νεκροί από τη θάλασσα

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε μερικά μίλια μακριά από το σημείο όπου σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό, ενώ το πτώμα του Gagarin ανασύρθηκε την επόμενη ημέρα, όπως αναφέρει η NY Post.

Και τα δύο θύματα φέρεται να έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν σε ένα γυμναστήριο στην πόλη Αλικάντε.

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Αυτοί που είναι πολύ γυμνασμένοι έχουν τρομερή έπαρση. Νομίζουν ότι είναι ανίκητοι. Πρέπει να σεβόμαστε τη φύση και να βάζουμε όρια στην ματαιοδοξία μας. Το τραγικό είναι ότι η ίδια του η γυναίκα κατέγραψε το θάνατό του.

  2. Ρε έχετε αποβλακωθει με αυτό στο Instagram. Μόνο στο ναυάγιο στη Ζάκυνθο έχουν σκοτωθεί 3 άτομα που πάνε στην άκρη του γκρεμού για να βγάλουν σελφι !!! Γ@μω τον ναρκισσισμό σας και τη ματαιοδοξία σας καθυστερημενα ….βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί και λίγο πριν κάνετε την βλακεία σας.

  3. ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑΤΟΙΑ ΚΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ? ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΗΛΗΘΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΥΤΙΑ. ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.

  4. Το τι τους τραβάει ο άλλος βίντεο είναι όντως κάτι που μου διαφεύγει, ειδικά αν ήταν και ο μόνος δίπλα τους.

    1. Τι να έκανε να έπεφτε να πάει αδιάβαστος και αυτός;

      1. Δε ξέρω πόσο ηθικό είναι να βγάζεις βίντεο με το θάνατο του άλλου στο διαδίκτυο για views.

Comments are closed.