«Τρομακτική» δήλωση Πλεύρη για τα παιδιά και τα εμβόλια! Απίστευτα λόγια!!! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
image-83

Ο νέος υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ενώ παλαιότερα έλεγε άλλα για τα εμβόλια, τώρα παρουσιάστηκε «βασιλικότερος» του Φάουτσι, και μάλιστα σε ένα πολύ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ θέμα, όπως εκείνο του εμβολιασμού των παιδιών.

Μιλώντας πρόσφατα σε τηλεοπτικό σταθμό, αφού, συμφώνησε για ψεκασμένους κτλ. και έκανε λόγο για θεωρίες συνωμοσίας, δήλωσε, σε σχέση με τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού στην Ελλάδα:

«Γονείς που έχουν εμβολιαστεί, έχουν δεύτερη σκέψη για τα παιδιά τους. Είναι πολύ χαμηλά τα νούμερα!

Αυτό που μας λείπει θα το καλύψουμε από τις μικρές ηλικίες»!

Για τις πιθανές παρενέργειες και τις εκκλήσεις επιστημόνων και κρατικών οργανισμών να μην εμβολιαστούν υγιή παιδιά, κανένας λόγος! Πραγματικά μία τρομακτική δήλωση! Τα παιδιά θα εμβολιαστούν, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, για να συμπληρωθούν αριθμοί και η Ελλάδα να φαίνεται ψηλά στους εμβολιασμούς, καθώς το λεγόμενο τείχος ανοσίας δεν μπορεί να σχηματισθεί, ειδικά μετά τις νέες μεταλλάξεις;;;

Τα λόγια περισσεύουν:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ???? ΑΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΠΝΙΓΑ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ Κ@Λ@ΓΛΕΙΦΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥ ΚΟΥΛΗ !!!! ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΝΙΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΛΙΟΠΡΑΜΑ!!!!!

  2. RT 10 Σεπτεμβρίου 2021
    Η ιολόγος Μελανία Μπρίνκμαν δήλωσε “οτι μπορούν νά χάσουν τήν ζωή τους εκατοντάδες παιδιά καί έφηβοι στή Γερμανία άν μολυνθούν μά τόν κορωνοιό”
    Ο παιδίατρος Φλόριαν Χόφμαν αρχίατρος σέ εντατική κλινικά γιά παιδιά δήλωσε τό εξής.”Αυτή ή πρόγνωση ότι θά πεθάνουν εκατοντάδες παιδιά δέν έχει καμία απολύτως βάση.Εχει πολιιτικά κίνητρα.Πρός στιγμή είναι 7 παιδιά στήν εντατική από όλη τή Γερμανία.Σέ δύο παιδιά κάνουν τεχνιτή αναπνοή.
    Αυτός ό αριθμός κυμαίνεται μεταξή 7 καί 14 καί δέν έχει αλλάξει καθόλου από τόν Μάιο.
    Οί ιολόγοι είναι ειδικευμένοι γιά τούς ιούς όχι γιά τήν υγεία τών παιδιών.Η ιολόγος Μελανία Μπρίνκμαν κάνει περιττό πανικό.
    Γιάννης Λάκων

  3. αυτοί που θέλουν να εμβολιάσουν με ένα πειραματικό σκεύασμα τα παιδάκια
    σαν τον Ναζιστη Μένγκελε,
    και να κλείσουν τους ανεμβολίαστους στα σπιτια τους , τι είναι?
    Οι πραγματικοί ναζί είναι όλο το “δημοκρατικό τόξο”,
    τα κομματα της σημερινης βουλης,
    που είναι υπέρ των “εμβολίων” και υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Αδόλφε ζεις εσύ τους οδηγείς!…..

  4. Μεγαλύτερο ξεπούλημα της Ελλαδος στους Γερμανούς ,
    απ τις τελευταίες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ,
    και τώρα πάλι ΝΔ δεν έχει ξαναγίνει…..
    Μεγαλύτερη χούντα απ αυτή την κυβέρνηση δεν υπάρχει.
    Όποιος δεν κάνει εμβόλιο, ειναι αποκομμένος,
    περιθωριοποιημένος, αργά ή γρήγορα διωγμένος
    απ τη δουλειά του, δακτυλοδεικτούμενος,
    φυλακισμένος σπίτι του.
    Που ξανακούστηκε να σου λένε ότι ο ανεμβολίαστος φοιτητής πρέπει να πληρώνει 2 rapid τη βδομάδα
    για να πάει στη σχολή του;

  5. Ξεκινήστε με τα παιδια των επενδυτών και αν περισεψουν βλεπουμε

  6. Το εμβόλιο πρέπει να γίνει υποχρεωτικό άμεσα για όλους κάνεις δεν έχεις πεθάνει από εμβόλιο μόνο οι ανεβολιαστοι πεθαίνουν.. Μην διαβάζετε αθρα που δεν ισχύουν αυτά τα αθρα τα γράφουν οι μπαρούφες….. Ναι στο εμβόλιο κανένας δεν έχει πεθάνει

    1. Πρόσεχε μήν δείς κανένα φάντασμα νεκρού από εμβόλιο και αλλάξεις γνώμη μετά, ξερόλα. Ξέρεις εσύ οτι δε πέθανε κανείς από εμβόλιο και το λες. Ούτε τόνους δε ξέρεις να βάζεις: “κάνεις δεν έχεις” “τα αθρα”.

    2. Έλα ρε γιατράρα εσύ, που θα μας πεις τι θα κάνουμε;Ε ναι θα ακούμε εσένα και οχι καταξιωμένους επιστήμονες και νομπελίστες που είναι ενάντια. Φαε τα μπόλια σου εσύ και ψοφα

  7. ΤΟΥ ΧΤΥΠΑΝΑΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΕΚΕΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ…………………………………………………………ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΤΕΤΤΟΙΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΙΤΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ….

  8. Φασίστας,πρισκυνημενο ΤΟΜΑΡΙ, γέννημα του Καρατζαφέρη του ΜΠΟΥΧΕΣΑ

    1. Γεννημα και του πρακτορα των εβραιων και νεκροθαφτη του ελληνικου εθνικισμου Κωστα πλευρη

Comments are closed.