Τρομακτική αλλαγή: Πως άλλαξαν τα κοτόπουλα ανά τα χρόνια – Έχουν γίνει τριπλάσια (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
poultry_74021858

Όσο αυξάνεται ο πληθυσμός της Γης τόσο θα αυξάνεται και η ανάγκη για τροφή.Αυτό έχει οδηγήσει τον άνθρωπο να δημιουργήσει ζώα-τέρατα για να τραφεί αλλοιώνοντας εντελώς τα γενετικά τους χαρακτηριστικά.

Τι επιπτώσεις θα έχουν αυτές οι τροφές στον ανθρώπινο οργανισμό…άγνωστο.

Ερευνητές στον Καναδά μεγάλωσαν τρία κοτόπουλα που ανήκαν σε τρεις διαφορετικές φυλές, δημοφιλείς το 1957, το 1978, και το 2005 για να δουν ποια θα ήταν η διαφορά μεταξύ τους.

Χωρίς να δώσουν καθόλου φάρμακα ή ορμόνες στα κοτόπουλα και ταΐζοντας τα ακριβώς τα ίδια πράγματα, τα κοτόπουλα μεγάλωσαν με τρομακτικές διαφορές στο βάρος τους.

Το είδος κοτόπουλου που ήταν κοινό το 1957 έφτασε τα 905 γραμμάρια, αυτό του 1978 τα 1.808 γραμμάρια και αυτό του 2005 μετά από τις διάφορες μεταλλάξεις που υπέστη στα εργαστήρια των εταιρειών παραγωγής τροφίμων, τα 4.202 γραμμάρια, τέσσερις φορές πιο βαρύ από το κοτόπουλο του 1957!

Το μεγαλύτερο μέγεθος στο κοτόπουλο, προφανώς και παρέχει περισσότερο κρέας, ενώ το 2030 οι Αμερικανοί καταναλωτές θα τρώνε τρεις φορές περισσότερο κρέας από ότι έτρωγαν τη δεκαετία του ’50.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τα κοτόπουλα που ήθελαν 150+ μέρες για να είναι για σφάξιμο, σήμερα θέλουν 35!
    Αυτό βασικά οφιλεται στην επιστημονική διατροφή τους αλλά και σε growth promoter,
    ευτυχώς τα απαγόρευσαν τα περισότερα, αλλά δίνοντε με συνταγές κτηνιάτρων.
    .
    Ότι και νάναι, ένα κοτόπουλο απο ορνιθοτροφείο, είναι πολύ νοστιμότερο
    και εύγεστο από ένα σπιτικό που είναι σαν λάστιχο!

    1. Βγάλε το “εύγευστο” και βάλε “υγιεινοτερο”

Comments are closed.