Τρικ: Πώς να ανοίξεις το βάζο με τη μαρμελάδα που δεν ανοίγει με τίποτα

Κοινοποίηση:
1db9de188f1954cd21903aacb72207ff_XL

Πόσοι δεν έχουν παλέψει στην κουζίνα βάζοντας το ένα πόδι για αντίσταση πάνω στον πάγκο, εγκλωβίζοντας το βαζάκι ανάμεσα στα πόδια του, επιστρατεύοντας πετσέτες και τραπεζομάντιλα και φυσικά… σιχτιρίζοντας τον ύποπτο, αυτόν δηλαδή που τελευταίος το είχε ανοίξει άρα και τελευταίος το είχε κλείσει βάζοντας όλη του τη δύναμη.

Ας αφήσουμε, όμως, στην άκρη και τα νεύρα και τα κασκαντεριλίκια, γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα βρεθείτε με το βάζο σπασμένο, τη μαρμελάδα χαμένη και πιθανότατα τα δάχτυλά σας σκισμένα.

Για να ανοίξει το βαζάκι με τη μαρμελάδα δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος. Και ένα βαθύ μπολ, μια πετσέτα και ζεστό νερό. Ζεστό όχι καυτό γιατί υπάρχει κίνδυνος να σπάσει το βαζάκι.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το ζεστό νερό στο βαθύ μπολ και να βάλετε μέσα το βαζάκι με τη μαρμελάδα, με το καπάκι προς τα κάτω.

Υστερα από πέντε λεπτάκια βγάζετε το βάζο με τη μαρμελάδα από το μπολ και με τη βοήθεια της πετσέτας γυρνάτε το καπάκι και… φλοπ, άνοιξε!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ. ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΜΙΖΑΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ

Comments are closed.