Τρελό! “Έφαγε” πρόστιμο έξω από την πόρτα του σπιτιού του! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
prostima_astynomia_zarpanews_09_04_2020

Δεν σηκώνει “μύγα” στο… μπλοκάκι της η αστυνομία σε ό,τι αφορά την απαγόρευση κυκλοφορίας. Ωστόσο μερικές φορές η αυστηρότητα εξαντλείται σε περιπτώσεις που ενδεχομένως να μην αποτελούν “δημόσιο υγειονομικό κίνδυνο”.

Ένα τέτοιο περιστατικό επιβολής προστίμου για απαγόρευση κυκλοφορίας συνέβη στα Χανιά. Ένας άνδρας πριν από μερικές μέρες, “πιάστηκε επ’ αυτοφώρω” από τις αστυνομικές δυνάμεις έξω από την πόρτα του σπιτιού του.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε ο άτυχος άνδρας, διαμένει στην οδό Νεροκούρου στον αριθμό 7 και λίγα μέτρα παραδίπλα – στον αριθμό 9, για την ακρίβεια – υπάρχει φούρνος, όπου και μετέβη ο ίδιος για να ψωνίσει.

Αφού πήρε ψωμί και επέστρεφε και πάλι στο σπίτι του, τον σταμάτησαν αστυνομικοί, πεζό και – κυριολεκτικά – με το κλειδί στο χέρι, ζητώντας του να τους προσκομίσει τη δήλωση για έξοδο από το σπίτι.

Όσο κι αν ο ίδιος προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι το σπίτι του είναι ακριβώς μπροστά τους και πως δεν θεώρησε σκόπιμο να συμπληρώσει δήλωση για μερικά μέτρα που βγήκε από την κατοικία του, εκείνοι ανένδοτοι τον ενημέρωσαν πως έχει παραβεί τα μέτρα περιορισμού και του βεβαίωσαν το πρόστιμο των 150€.

Δείτε και την κλήση που του έκοψαν:

klisi_prostimo_apagoreusi

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Μήπως μετέτρεψαν πάλι την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (δημοτική ή όχι) σε ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, την ώρα που τα ΛΑΘΡΟΑΛΛΟΔΑΠΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ χωρίς να δίνουν ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥΘΕΝΑ και χωρίς να τους σταματάει κανείς….
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

  2. Δυστυχώς στα σώματα ασφαλείας υπάρχει μεγάλη διαφθορά, περισσότερη από τις εφορίες και πολεοδομίες.
    Σε κάθε υπόθεση με ναρκωτικά που αποκαλύπτεται μέσα και αστυνομικοί. Διακινητές λάθρο, ιδίως οι λιμενικοί, οι οποίοι συνεργάζονται με τους τούρκους διακινητές. «Διασώζουν» καθημερινώς τους αφροασιάτες εισβολείς.
    Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρώην αρχηγός της Αστυνομίας Δημοσχάκης είναι βουλευτής της Ν.Δ και υφυπουργός ο Λευτέρης Οικονόμου επίσης πρώην αρχηγός. Όταν πολιτεύεσαι με την Νδούλα που εκτός από κόμμα κλεφταραίων στελεχώνεται από προδότες είσαι και συ όμοιος τους.

  3. Μου αρεσει, που κυκλοφορησε και αρθρο, με τιτλο: Ειμαστε Ελληνες? αστυνομικοι ή στρατος Κατοχης? Θελει και ρωτημα, αγορακι; Στρατος Κατοχης και με τη βουλα! Θυμησου μονον, το ορκο, που εδωσες! Θυμησου μονον, οτι καταπατας 8 αρθρα, του Συνταγματος! Θυμησου επισης, οτι με Πατριωτικη κυβερνηση, καποτε θα λογαριαστουμε!

  4. Το επίπεδό τους φτάνει το ύψος των σκουληκιών. Έχουν εξουσία & βγάζουν όλα τους τα κόμπλεξ.

  5. ΟΤΑΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΒΗΧΩ …..ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΟΥΝ

  6. Οι μπάτσοι έπρεπε να γράψουν κανένα σύντεκνο από τα Ζωνιανά για να τους μάθει τι εστί βερύκοκο

  7. Mε το άρθρο 8 του συνταγματος αυτά που κάνουν είναι παράνομα μόνο εάν έχει στρατιωτικό νόμο μπορούν να τα κάνουν αυτά να μην να πληρώνετε και ο αστυνομικός που σας έδωσε την κλήση μποριτε να του κάνετε μήνυση

  8. Κουλη δεν ψηφισατε…καλα να παθετε .πληρωνετε ΚΟΡΟΙΔΑ

  9. Μπα, θα τον πήγαιναν βόλτα με το περιπολικό, τη βενζίνη, τα λάστιχα και το σέρβις του οποίου πληρώνουμε όλοι εμείς…

  10. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ…. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!

  11. Να χαίρεται η αστυνομία το Μεγάλο Μεγάλο
    Μεγάλο Αρχιδι .Να τον χαίρεται η οικογένεια του και όλο του το σοι το Μουσουλμανικο Αρχιδι.Να τον χαίρεται η μάνα του τον σκατοψυχο τσιρακι της Μασωνιας . Αυτον και ολους σαν αυτον που αυτες τις αγίες μέρες
    Βγαζουν όλα τα κομπλεξ και τις ψυχικες τους
    Αρρωστιες

  12. ΑΝΤΟΝΑΚΗ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ….
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΣΦΑΚΙΑ ,,ΑΛΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΚΕΙ…

  13. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΠΑΤΣΟΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΕΓΟ ΣΤΙΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΑΙ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑΤΑ………………………

  14. η να πεσουν σε κανεναν με κανα ουζι δε θα γινει το καλο ?

  15. μαλακες αυτης της κατηγοριας υπαρχουν σε διαφορες υπηρεσιες, γενικα στη ζωη τους ειναι σπαζοκλαμπανες.

  16. Αν ήταν λαθροέποικας θα τον άφηναν να κάνει βόλτα το γύρο της Κρήτης….

  17. ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ…ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΩΤΟ ΣΕ EMAIL ΒΑΛΤΕ ΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

  18. ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΗΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΥΡΟΣΕ ΣΑΝ ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΩΡΑ

  19. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΚΡΑΤΟΥΣ ???ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΜΠΑΤΣΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!

  20. Αὐτοὶ, ἐὰν εἶναι ἀληθινὸ τὸ γεγονὸς, διεκδικοῦν εἰδικὸ βραβεῖο.

    1. Εντελώς.Eίναι μέχρι να φάνε ξύλο απο κάνα τρελάρα που δε θα υπολογίσει πόσες θα ρίξει και πόσες θα φάει

Comments are closed.