Τρελάθηκε με την πτώση του τζίρου και έφτιαξε το 1ο μαγαζί όπου οι πελάτες καπνίζουν εντός και νόμιμα! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
magazi gia kapnistes

Σε λέσχη για καπνιστές μετατράπηκε ένα από τα πιο παλιά καφέ της Κάτω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη. Το καφέ της οδού Παπάφη, που λειτουργεί από το 1994, πλέον από τις 7 Ιανουαρίου μετατράπηκε σε λέσχη και τα μέλη της μπορούν να καπνίσουν και να πιουν τον καφέ τους στο εσωτερικό της.

Όπως εξηγεί ο ιδιοκτήτης της λέσχης, Σάββας Μαυροματίδης οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση λόγω της πτώσης του τζίρου από την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και σύμφωνα με τον ίδιο ο τζίρος στο μαγαζί του μειώθηκε κατά 40 %.

Απαντώντας σε όσους ισχυρίζονται ότι τα καφέ θα γίνουν λέσχες, ο κ. Μαυροματίδης τονίζει ότι δεν πρόκειται για εύκολη διαδικασία καθώς χρειάστηκαν μήνες για την δημιουργία της λέσχης.

a.jpg

«Θα ήθελα να καθησυχάσουμε τους αντικαπνιστές καθώς δεν είναι εύκολη η διαδικασία να δημιουργηθεί η λέσχη. Θεωρώ ότι μαγαζιά σε ποσοστό 20 % πανελλαδικά μπορούν να γίνουν λέσχες», επισημαίνει ο ίδιος.

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει μέλος της λέσχης μπορεί να κάνει εγγραφή στο κατάστημα και να του παραχωρηθεί η κάρτα μέλους, την οποία θα πρέπει να επιδεικνύει κάθε φορά που εισέρχεται στον χώρο.

d.jpg

b.jpg

Δείτε τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης της λέσχης:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Κόψτε το τσιγάρο, να δούμε από που θα εισπράξουν οι μπάσταρδοι τόσους φόρους.

  2. Εγώ γουστάρω να καπνίζω αλλά δε γουστάρει ο αντικαπνιστικός νόμος.Από όταν μπήκε σε ισχύ δεν έχω πατήσει ούτε σε καφέ,ούτε σε ταβέρνα,ούτε πουθενά αλλού.Και πιστεύω ότι είναι και πολλοί άλλοι.Οπότε πέφτουν κατακόρυφα τα κέρδη των μαγαζιών και ούτε τα λεφτά του βγάζει ο Κούλης από το ΦΠΑ,ούτε λεφτά γλιτώνει από τη δημόσια υγεία γιατί όλοι καπνίζουν και σπίτι.Οπότε θα πάει για μαλλί και θα βγει κουρεμένος και μακάρι να κλείσουν όλα τα μαγαζιά και να εκτεθεί ανεπανόρθωτα.Η Ευρώπη μας μάρανε και το κάπνισμα εδώ στην Ελλάδα.Αρχοντοχωριάτες.

  3. Και θέλουν να μας πείσουν ότι αυτό το κωλοκράτος που μας κυνηγάει από τα γεννοφάσκια μας, μας διώχνει απ’ τη χώρα, μας πίνει το αίμα και μας κατακλέβει, τώρα νοιάζεται για την υγεία μας και θέλει να μας σώσει από τα αρνητικά του καπνίσματος!!! Αυτό από μόνο του με κάνει να πιστεύω ότι το κάπνισμα έχει κάτι θετικό!!!

  4. H αποδειξη τι γραφει; …γιατι αν γραφει “καφε” τοτε ειναι παρανομη η “λεσχη”.

  5. να πανε για ελεγχο και στην μοναστηριου στην θεσ/νικη που εχει 5 τεκεδες που ανοιξανε οι πακιστανοι και μαζευονται και δεν βλεπεις μεσα απο την ομιχλη και ειναι και μπροστα στον δρομο.Αλλα αν πανε εκει, τα βρομοκαναλα την αλλη μερα θα μιλανε για ρατσιστικο επεισοδιο.

  6. Αντικαπνιστές,μέχρι τώρα φουμάρω το τσιγάρο μου σε όποια καφετέρια γουστάρω και έχει τύχει να μου την πέσουν με τσαμπουκά τυπάκια που όμως έφυγαν κλαίγοντας.Χαιρετίσματα στη μαμάκα σας.Αύριο πρωί πρωί θα πάω πάλι για καφέ στο καφενεδάκι και θα ανάψω την τσιγαριά μου.Όποιος από εσάς τα αλάνια γουστάρει ας με ρωτήσει που και πότε να έρθει για να το συζητήσουμε δημοκρατικά.

    1. Αντε να καπνιζεις 3 πακετα την ημερα να μας αδειασεις την γωνια γρηγορα γρηγορα βρωμιαρη που το παιζεις και μαγκας παλιολινατζα

      1. Για έλα από τον καφενέ να μου τα πεις αυτά κοτούλα.”Ριζάκια” λέγεται στη Ν.Ιωνία Αττικής.Θα είμαι εδώ ως το μεσημέρι.Στείλε και τα τσακαλάκια του 1142 να τους ξηγήσω τ’όνειρο.

    1. Ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Να καθαρισει ο τοπος

    2. Μαθε να γραφεις ρε γκαζοντενεκε. Παπαρα α παπαρα, που βριζεις και καταριεσαι.

  7. Μεχρι να πεσει οπως λες και επειδη με την δικη σου λογικη, αυτοι που στηριζουν την Δημοκρατια στο κατω κατω ης γραφης ειναι περισσοτεροι, βαλε εσυ βαθεια μεσα σου τις χαζες ιδεες σου και μαθε να σεβεσαι τους συνανθρωπους σου και να μην σε νοιαζει μονο η παρτυ σου, ανθρωπομορφο και αμυαλο ζωο….

  8. σερβίρεις καφέ; είσαι υγειονομικού ενδιαφέροντος και ισχύει ο νόμος κατά του καπνίσματος. Άντε τώρα στο ‘νομικό τμήμα’ της καφετέριας να σου ξηγήσουν το πρόστιμο

  9. Εγώ λέω το εξής:Η προσπάθεια όλων αυτών που δήθεν υπερασπίζονται το δημοκρατικό τους δικαίωμα,δεν είναι τίποτε άλλο παρά επιβεβαίωση της κας Λαγκάρντ όταν είπε στο δικό μας το Βαρουφάκη,ότι αυτή η αίθουσα είναι γιά ενήλικους.Κι ο Έλληνας,παρόλο που είναι ένας από τους πιό αρχαίους λαούς,δεν έχει ενηλικιωθεί ακόμα.Είναι ένα μωρό,(μωρός στην αρχαία είναι ο ηλίθιος)που περνάει με κόκκινο φανάρι είτε με δίκυκλο,είτε με αυτοκίνητο,που επιμένει να καπνίζει ακόμα και σε νοσοκομεία,που δε βάζει ζώνη γιατί τον ενοχλεί,δε φοράει κράνος όταν οδηγεί μηχανάκι.
    Και όλα αυτά θα ήταν φυσιολογικά σε προηγούμενους αιώνες,όταν πολύ φυσικά θεωρούσε ο καθείς ότι έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει το σώμα του,που κι αυτό είναι αντίθετο με τη χριστιανική πίστη και παράδοση,αλλά μετά από τόσες ταινίες,εκπαιδευτικά ντοκιμανταίρ,αφίσες εδώ και δεκαετίες,ότι δεν πεθαίνει μόνο ο ενεργητικός καπνιστής,αλλά κι ο παθητικός,όπως είναι δηλαδή τα μέλη τη οικογένειάς του,οι συνεργάτες του κλπ.
    Στην Ευρώπη,όλ’αυτά έχουν λυθεί εδώ και δεκαετίες,αλλά στην πατρίδα των μωρών(ηλιθίων)συζητείται ακόμη.
    Επίσης συζητείται ακόμη αν θα πρέπει να παρθούν μέτρα γιά την εκατόμβη του πολέμου της ασφάλτου.Γιατί υπάρχει ομοιότητα στη συμπεριφορά των Ελλήνων σ’αυτά τα δύο διαφορετικά θέματα.Εκείνος ο οδηγός που δε λαμβάνει τα μέτρα που ανέφερα πιό πριν,όπως και το να μην πίνει,δε βάζει μόνο τον εαυτό του σε κίνδυνο,αλλά και τους συνεπιβάτες κι εκείνους τους αθώους που θα εμπλακούν στο ατύχημα.Άρα,σε καμία περίπτωση δεν είναι δικαίωμα η παράβαση,αλλά απόπειρα δολοφονίας κι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ο παραβάτης.Και πάλι,όλ’αυτά έχουν λυθεί στις ευρωπαϊκές χώρες μέσα από δρακόντειους νόμους και τρομερά πρόστιμα γιά τους παραβάτες.Όμως εδώ,ο κάθε μωρός,ξεχνάει να βάλει αλυσίδες στα λάστιχα,δε βλέπει,δεν ακούει λόγω ηλικίας κι άλλα πολλά.
    Πιστεύω ότι τα μέλη του Συμβουλίου της Επικρατείας,δε θα φοβηθούν να πετάξουν πάνω από τη χώρα μία βρομερή συνήθεια και να προφυλάξουν τους καπνιστές παρά τη θέλησή τους.Εδώ δεν είναι ούτε Αραβία,ούτε Τουρκία.
    Επιτέλους,να γίνει πιό αποτελεσματική η Δημοκρατία μας,γιατί ο αντικαπνιστικός ισχύει εδώ και 150 χρόνια,χωρίς να εφαρμόζεται.Ακόμα δε μεγαλώσαμε,δεν ενηλικιωθήκαμε;Η Δημοκρατία μας δεν πρέπει να είναι ανάπηρη μπροστά σε τέτοια θέματα.Γιατί,στο τέλος δε θα μας φταίνε οι μετανάστες γιά την αντικατάσταση του πληθυσμού μας,αλλά οι ίδιοι μας οι εαυτοί,όταν εξαιτίας των καρκίνων που παθαίνουν όλοι αυτοί που εμπλέκονται με το κάπνισμα,πεθαίνουν σε μεγάλους αριθμούς,όπως κι εκείνοι που πεθαίνουν σε τροχαία.Δε φταίνε μόνο οι λίγες γεννήσεις στη χώρα μας.Φταίνε κι όλοι αυτοί οι μωροί,που θέλουν να κάνουν κακό στους εαυτούς τους και στον περίγυρό τους.

    1. Ποια Δημοκρατια ρε Μ@Λ@Κ@?? Βλεπει καμια Δημοκρατια? Γιατι εγω δεν βλεπω..
      Ποια Δημοκρατια??Αυτη που πουλησε την Μακεδονια χωρις να ρωτησει τους πολιτες?
      Αυτη που εφερε τα μνημονια και την χρεωκοπεια της χωρας?
      Αυτη που φερνει διποδα λαθροκανιβαλους και βρωμιζουν την χωρα?
      Αυτη που δινει τη θεση του πρωθυπουργου απ τον πατερα στον γιο και απ τον θειο στον ανηψιο?
      ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ
      Και στο κατω κατω της γραφης οι καπνιστες ειναι περισσοτεροι απ τους μη καπνιστες και εχουν δικαιωματα..
      Παρτε το χαμπαρι..Αυτη η Δημοκρατια καποια στιγμη θα πεσει και εκει θα εχουμε πολλα να πουμε…

      1. ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ.
        ΕΙΜΑΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004.
        ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΡΙΑ.
        ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!!!!
        ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.

        ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΕΣ….
        -ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ….;
        ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ …https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%80%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%97-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%80%ce%ad%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b3/ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ….ΒΛΑΚΕΙΑΣ!!!!

        1. ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ

Comments are closed.