Τρελάθηκε η 26χρονη Σουηδέζα;… Έκανε σ3ξ με δυο 19χρονους Έλληνες και μετά τους κατήγγειλε για… βιασμό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Σε μπελάδες βρέθηκαν δυο νεαροί Έλληνες εξ αιτίας της σεξουαλικής επαφής που είχαν με μια 26χρονη Σουηδέζα η οποία βρίσκεται για διακοπές μαζί με φίλες της στη Νάξο. Η νεαρή τουρίστρια πήγε διαδοχικά μαζί τους σε μία ερημική παραλία, αλλά μετά κατήγγειλε ότι την βίασαν με αποτέλεσμα να συλληφθούν!

Η 26χρονη είχε γνωριστεί σε ένα γνωστό bar του νησιού με έναν από τους δυο 19χρονους που κατοικούν στο νησί και πήγαν μαζί στην σκοτεινή παραλία όπου συνευρέθηκαν ερωτικά. Όμως, ο νεαρός ειδοποίησε και έναν συνομήλικο φίλο του, ο οποίος έφτασε στο σημείο και η 26χρονη δεν έφερε αντίρρηση να συνευρεθεί και μαζί του! Όμως, είχε άλλα σχέδια στο μυαλό της…

Όταν χώρισαν, πήγε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι οι δυο φίλοι την βίασαν! Οι δυο 19χρονοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου κατηγορούμενοι για βιασμό, παρά τις διαμαρτυρίες τους ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της Σουηδέζας η οποία, σύμφωνα με το cyclades24.gr, αποδείχθηκε από τις έρευνες των αστυνομικών ότι έχει κάνει ασφάλεια για περίπτωση βιασμού!

Δείτε βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Eσυ κρεοπωλη που εισαι βρακωμενος σε κοβω οτι εχεις να δεις γυναικα απο του αγιου κατσικογαμη…τραβα ρεεεεε.

  2. Ειναι συνηθισμενη τακτικη ,ειδικα των πορνιδιων βορειων χωρων,να κανουν ασφαλεια για να κανουν το κεφι τους και διακοπες με επιδοτηση.Το εργο ειναι παλιο και πολυπαιγμενο.Το θεμα ειναι πως οι ηλιθιοι γελαδογαμηδες που επεσαν στην παγιδα της,πως θα το αποδειξουν,γιατι οι σχετικοι νομοι ειναι παντα υπερ των γυναικων.

  3. Αν ήταν βιασμός υπάρχει τρόπος να αποδειχθεί και καλά θα κάνουν οι νεαροί από τώρα να τις κάνουν και οι ίδιοι μήνυση και να ζητάνε οι ίδιοι αποζημίωση για το δόλο της και για την κατηγορία ότι δήθεν είναι βιαστές κλπ κλπ.

  4. το καθε πουτανι της ευρωπης ερχεται για διακοπες στην ΠΑΤΡΙΔΑ , να γαμηθει και να φυγει .,.,.

    Αν κατι στραβωσει .,.,,.βαζει τις φωνες

    Ανακαλυφθηκε παρτουζα με 3-4 ατομα .,.,.,.,.Μαλλον αυτο χρειαζονται

  5. Ακριβως, αυτο. Ασφαλεια ” βιασμου “. Και οχι, μονον. Ετυχε, να το πληροφορηθω, οταν ως τραπεζικος, ημουν στην αγοραπωλησια, συναλλαγματος. Συμβαινει, εδω και πολλα χρονια. Πρωτα καλοπερνουν και μετα καταγγελουν, ειτε ” βιασμο “, ειτε ο, τιδηποτε αλλο, ωστε να αποζημιωθουν. Βγαζουν ματι, οι παγαποντιες τους.

  6. Και γιατι να μην λεει αληθεια η σουηδεζα δηλαδη?? Ηθελε ο ξεβρακωτος να φερει και τον κατσικογαμη φιλο του. Καλα ξεμπερδεματα

Comments are closed.