«Τρελάθηκε» η Τζένη Μπότση: Αυτό απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου!

Κοινοποίηση:
botsi

Έξαλλη έγινε η Τζένη Μπότση, όταν δημοσιογράφος πρωινής εκπομπής της έκανε μια συγκεκριμένη ερώτηση.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός που βρέθηκε σε πρεμιέρα, άκουσε τον ρεπόρτερ να της λέει: «Είστε και μανούλα…» και έγινε έξω φρενών.

Η Τζένη Μπότση εκνευρίστηκε τόσο πολύ πουν την είπαν μανούλα που σίγουρα κανείς δεν το περίμενε.

«Δεν είμαι μανούλα…»

«Μανούλα δεν είμαι, η μαμά. Μανούλα δεν είμαι. Έχει κάτι υποκοριστικό το μανούλα, δεν είμαι, είμαι μάνα! Νούλα δεν είμαι σε καμία περίπτωση» είπε η Τζένη Μπότση με έντονο ύφος.

Οι σχετικές δηλώσεις προβλήθηκαν και στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με τους συντελεστές της εκπομπής να σχολιάζουν ότι ήταν λίγο υπερβολική η αντίδρασή της καθώς δεν είναι και τόσο κακό πια κάποιος να σε αποκαλεί μανούλα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δικιο εχει. Μαμα, μητερα, μανα…….μια γυναικα στα καλυτερα της χρονια με εμπειρια ζωης, με επαγγελμα, δουλεια, εργασια « και οχι δουλιτσα» οπως «μανουλα» πρεπει να της απευθυνοντε οπως της ταιριαζει, ειναι πρεπον και κοινωνικά κατάλληλο………”μανουλιτσα, δουλιτσα, χερακια, και ολα τα -ιτσα και -ακια“ ειναι απλα για τα πρωιναδικα χωρις ποιοτητα. Καποτε πρεπει η ελλαδιστανικη κοινωνια να μπη σε πορεια υπευθυνων ενηλικων και σταδιακα σε πορεια υπευθυνων πολιτων.

    1. Τι πίνεις?
      Τι πιο γλυκό από την λέξη μανούλα??

    2. Καλά έτσι περιμένεις εσύ να γίνεις υπεύθυνος πολίτης; Γι’αυτό πάμε κατά διαόλου. Μαράκι διαβάσε και μάθε στη γραμματική κάτι που λέγεται υποκοριστικό. Δείχνει αγάπη, φροντίδα, νιαξιμο.
      Άιντε παλιό συριζαιες όλες.
      Α ρε μανούλα μου να σε είχα κοντά μου….

    3. Γίνονται και μάνες οι αναρχοσυριζαιες;;; Γιατί ήξερα ότι της νοιάζει η καριέρα στις πορείες, να μην κάνουν παιδιά, η ελεύθερη και πολλαπλή σεξουαλικη απελευθερωμενη ζωή τους και τα δικαιώματα των γάμων των πουστηδων με την υιοθεσία παιδιών και τα δικαιώματα των παιδεραστών.

Comments are closed.