Τρελάθηκαν οι Αμερικανοί με τα ελληνικά OYK – “Αυτοί είναι παλαβοί”

Κοινοποίηση:
oyk

Τρελάθηκαν οι Αμερικανοί με τα ελληνικά OYK στην συνεκπαίδευση σε αντικείμενα Ναυτικών Ειδικών Επιχειρήσεων (MAROPS / NAVSOF Training) μεταξύ Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΕΕ) της Ελλάδας (Διοίκηση Υποβρύχιων Καταστροφών-ΔΥΚ), της Κύπρου (Μονάδα Υποβρύχιων Καταστροφών-ΜΥΚ) και των ΗΠΑ (Special Warfare Combatant-Craft Crewmen-SWCC), στη Σούδα της Κρήτης.

Οι Αμερικανοί των SWCC με το που γύρισαν στην Μονάδα τους ανέβασαν video απο την NAVSOF Training και μάλιστα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την συνεργασία που είχαν με τους Έλληνες κομάντο.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες οι Αμερικανοί «τρελάθηκαν» με τους Έλληνες συναδέλφους τους, χαρακτηρίζοντάς τους «παλαβούς».

Θυμίζουμε ότι εντύπωση είχε προκαλέσει πριν λίγο καιρό, tweet Αμερικανού για την… τρέλα των Ελλήνων.

Σύμφωνα με τον χρήστη του Twitter JamesWatson κάποτε ήταν αυτόπτης μάρτυρας κατά τον εφοδιασμό ελληνικών F 16 όταν η ομάδα εφοδιασμού φόρτωνε στο ελληνικό μαχητικό μία βόμβα 250 λιβρών, ενώ… κάπνιζαν.

«Είναι τρελοί, δεν θα ήθελα να είμαι Τούρκος και να ονειρεύομαι την επαναδημιουργία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με αυτούς τους τύπους γύρω μου», σημειώνει.

Άλλος χρήστης του διαδικτύου αποθεώνει τους Έλληνες μάχιμους.
Σύμφωνα με τον χρήστη QuintusCurtius ο οποίος υπηρέτησε στην Βοσνία, «οι Έλληνες εργάζονταν περισσότερο από τον καθένα και το μόνο που ήθελαν ήταν καφές και τσιγάρο και ήταν οι καλύτεροι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ναι τρελαθηκαν οι Αμερικανοι που δεν εχουν σταματησει να πολεμανε καθολου με τους ακαπνους.

    1. Πολύ σωστό το σχόλιο σου. Σιγά μην τρελάθηκαν οι Αμερικανοί με τους δικούς μας ακαπνους. Που ο στρατός τους πολεμάει σχεδόν 20 σχεδόν τώρα σε Ιράκ Αφγανιστάν κτλ. Ειδικά οι Marines και οι Navy Seals. Στις διάφορες ασκήσεις όλοι σκίζουν το θέμα όμως είναι πόσοι απο αυτούς έχουν βρεθεί σε πραγματικό πόλεμο.

      1. Eιλικρινά δεν ξέρεις τίποτα για τα ΟΥκς και ακόμη περισσότερο δε ξέρεις τι σου γίνεται λεβέντη.

        1. ναι ειναι τοσο μαχιμοι που αυτοι ειναι που θα φυγαδευσουν το πολιτικο πρωσοπικο…αν ειναι αλλιως ειδου η ροδος ειδου και το πηδημα ας δεσουν τους προδοτες χειροποδαρα απλα τα πραγαματα αλλα ξεχνας οτι και ο αποστολακης και ο φλωρος ουκαδες δεν ειναι

      2. που πολεμαει Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ??ΑΛΛΟΥΣ βαζουν να πολεμησουν οι μερικανοι.σε λιγο να δεις τι θα παθουν
        στην ουκρανια και στην ΣΕΡΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ..ΠΟΥΘΕΝΑ δεν πολεμανε γιαυτο δημιουργησαν το
        ΝΑΤΟ ΓΙΑ να σερνουν το κοσμακη να σκοτωνεται.Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ να δεις τι ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Η αμερικη
        ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΙΚΗ που ελεγε ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ.

  2. ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ…. ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΟΥΝΕ…..

  3. Xαίρομαι ν’ακούω τέτοια, μπράβο στα παλικάρια !

  4. Μαμάνε έτσι για επίδειξη. Που να πολεμήσουν και πραγματικά ή … να μας κυβερνήσουν κιόλας (σαν αξιότεροι όλων)!
    Γι αυτό τους τρέμουν οι Τούρκοι εσωτερικού πιότερο απ’ τους έξω και τα δίνουν όλα στον εχθρό χωρίς μάχη. θα μείνουν άνεργοι το λιγότερο.

  5. Όσο τα ΟΥΚ δουλεύουν επί τω έργω είναι άριστοι. Μόλις λάβουν κανέναν αξίωμα (ιδέ Αποστολάκογλου) πωλούνται κομματικά, ευκόλως…..

  6. Χωρίς ηγεσίες ελληνικές είναι άχρηστοι γιατί δεν θα τους αφήσουν να κάνουν τίποτα…. Απλά θα μαζεύουν την σημαία κ θα λένε την πήρε ο αέρας…. Ωεωω

  7. Ειδικές δυνάμεις και πιλοτοι..οι μονοι πού δεν με πειράζει να πληρώνω ως φορολογούμενος…οι αλλοι είναι βολεμενοι ΔΥ με στολή..

  8. Η Αιχμη του δορατος.
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ αλλα λιγοι… ΟΛΟΙ ετσι επρεπε να ειναι… ΑΥΤΟ χρειαζομαστε.

  9. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ Η ΜΟΓΓΟΛΟΙ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΕΚΙΣΟΥΝΕ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ , ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ,ΕΠΙΣΗΣ & Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!

Comments are closed.