Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο σε Χαλκιδική και Πιερία              

Κοινοποίηση:
TROXAIO-MHXANH-EXO-750x375

Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο. Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους σε δύο τροχαία δυστυχήματα, που σημειώθηκαν χθες το απόγευμα στη Χαλκιδική και την Πιερία.

Στη Χανιώτη της Χαλκιδικής, σε δρόμο μέσα στον οικισμό, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, δίκυκλη μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο γυναίκες ηλικίας 55 και 61 ετών, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος. Οι δύο γυναίκες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 55χρονης και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε και η 61χρονη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

Στον Μοσχοπόταμο Πιερίας αγροτικό όχημα που οδηγούσε 29χρονος αλλοδαπός, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 48χρονης αλλοδαπής γυναίκας και τον τραυματισμό 31χρονης αλλοδαπής γυναίκας, οι οποίες επέβαιναν στην καρότσα του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. “με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 48χρονης αλλοδαπής γυναίκας και τον τραυματισμό 31χρονης αλλοδαπής γυναίκας, οι οποίες επέβαιναν στην καρότσα του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης”
    .
    Το τμήμα αυτό κάλυψε πάρα πολλές φορές και δεν έκδωσε ποτέ του κλίση ούτε αφαίρεσε πινακίδες, ενώ τον έβλεπε τι έκανε επ αυτοφώρω, στον πρώην αντιδήμαρχο Κατερίνης Χρυσόστομο Κυραϊλίδη διορισμένο ασταμάτητα αντιδήμαρχο εντεταλμένο για θελήματα μόνο —που επιτέλους οι πολίτες της Κατερίνης δεν τον ξαναψήφισαν και απαλλάχτηκαν από ένα τεμπέλη, άθεο, βλάσφημο, άχρηστο, αμόρφωτο που παριστάνει το εκπαιδευτικό ΟΑΕΔ. Οι δυο φίλοι αυτός και ο τότε δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης δεν ξέρει κανείς από αυτούς που πήγαν τα εκατομμύρια ευρώ που κλάπηκαν από το δημοτικό ταμείο.— που δεν φόραγε και δεν έφερε ποτέ του προστατευτικό κράνος οδηγώντας σκούτερ μηχανάκι στο κέντρο της Κατερίνης και πηγαίνοντας με αυτό και στις δημόσιες υπηρεσίες έως και στη αστυνομία, δεν φόραγε ζώνη ασφαλείας οδηγώντας την Mercedes που λέει απέκτησε με το μισθό του (;) που την στάθμευε και παράνομα όσες φορές ήθελε επάνω στο πεζόδρομο της πόλης, σε πεζοδρόμια, σε μπάρες ΑΜΕΑ, μέσα στο δρόμο, και άλλα αδικήματα όπως η χρήση κινητού τηλεφώνου στη διάρκεια οδήγησης αυτοκινήτου.
    _
    Για την ασταμάτητη χρήση μια ώρα και παραπάνω του κινητού τηλεφώνου του στο αγιασμό (απάτης που έγινε προσέλευση με απάτη και ψέματα της πολιτικής μηχανικού διευθύντριας Μαρίας Κορύτσας του Δημητρίου στη ιστοσελίδα του δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης γράφοντας “ώρα έναρξης μαθημάτων ΙΕΚ 14:00” που αυτό ειναι απάτη αφού είναι 15:00 και δεν λέγετε ότι θα γίνει αγιασμός) δίπλα ακριβώς 70 εκατοστά στο κληρικό και κρατώντας το κινητό τηλέφωνο smartphone απάνω στο τραπέζι του αγιασμού σε όλη την διάρκεια του αγιασμού επιδίδονταν σε γράψιμο και πλοήγηση με το κινητό τηλέφωνο χωρίς να κάνει και το σταυρό του με θεατές 300 μαθητές που τους ξεγέλασαν με απάτη και ήρθαν εκεί. Για αυτή τη πράξη ο τελείως ανίκανος Γεώργιος Χρυσοστόστου μητροπολίτης Πιερίας και κομπάρσος των δημοσίων σχέσεων δεν έκανε τίποτα απολύτως και κατέθεσε ψέματα μαι με το πάπα που έκανε το αγιασμό και το επέτρεπε αυτό στη Αρχιεπισκοπή Αθηνών όταν τον κάλεσε να απολογηθεί, όπως ψέματα κατέθεσε για τις άπατες και κακουργήματα δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης & Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης και του προσωπικού φίλου του παντρεμένου παπά διευθυντή γηροκομείου Αθανάσιο Τσαρουχά – τεμπέλη και ανίκανου. Τώρα κατανοήσατε γιατί ο Σάββας Χιονίδης τον βράβευσε δήθεν μέσα στο ναό της Θείας Ανάληψης επειδή οι φίλοι του τον έκαναν πρόεδρος ακαδημίας.

Comments are closed.