Τραϊάνα Ανανία – Κυριάκος Παπαδόπουλος: H απάντηση του ποδοσφαιριστή στην ανεξέλεγκτη δημόσια κόντρα!

Κοινοποίηση:
1

Δημόσια κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ πασίγνωστου ποδοσφαιριστή και γνωστής ηθοποιού. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και η Τραϊάνα Ανανία βρίσκονται σε πόλεμο.

Η Τραϊάνα Ανανία, ωστόσο, δεν έμεινε εκεί, αλλά με μια μακροσκελή ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο facebook, ξέσπασε κατά του ποδοσφαιριστή, ενώ έκανε και αποκαλύψεις για το παρελθόν της. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα όσα περνάει μια γυναίκα, που καθημερινά ακούει σεξιστικά σχόλια και δέχεται ανάρμοστες φωτογραφίες…

Το κείμενο που ανάρτησε η Τραϊάνα Ανανία
Απ’την αρχή!Έλαβα ένα μήνυμα στα direct του Instagram.’Ενας άνδρας μετά από ένα like και ένα follow, μου έστειλε μήνυμα..μου έστειλε « Καλημέρα !τι κάνεις εσύ;»…λες και έχει καιρό να ακούσει νέα μου…λες και είμαστε φίλοι ή συνεργάτες ή γνωστοί ή πρώην….η όλα μαζί τα προηγούμενα…Ατύχησε όμως γιατί τίποτα από όλα αυτά δεν είναι- συν ότι αυτή τη φορά δεν διάβασε το μήνυμα κάποια που ίσως και να έσκιζε το βρακί της για κάποιον που κλωτσάει μια μπάλα,διακρίνεται και αμείβεται υψηλά.

Όπως και να ‘χει το θέμα δεν είναι προσωπικό καθώς δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την καριέρα του ανθρώπου αυτού και το σημερινό αποτελεί το γνωστό κερασάκι. Με τον τρόπο που του απάντησα μπορεί να έχασα την ευκαιρία μου να με καλέσει vip στα μπουζούκια την επόμενη Κυριακή ή κάποια άλλη Κυριακή και να γνωριστούμε (εικάζω την έκβαση της γνωριμίας βάσει της εμπειρίας μου σε παρόμοια περιστατικά)…. απεναντίας μου είπε «είσαι άρρωστη που ανέβασες τη συνομιλία μας θα κινηθώ δικαστικώς»…

Θα μπορούσε να μου ζητήσει ταπεινά να το κατεβάσω ..όμως όχι ήθελε να με κάνει να φοβηθώ να νιώσω ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΜΩΡΕΕΕΕ…κοινοποίησα τη συνομιλία όπως πολύ συχνά κάνω σε περιπτώσεις που με εξοργίζουν.Δεν ήθελα να κάνω κάποια διάκριση επειδή είναι επώνυμος.Εχω ξεχειλίσει από ολα αυτά τα καθημερινά.Ίσα ίσα ένας λόγος παραπάνω περίμενα αυτός ο διάσημος να υποπτεύεται τι περνάω κάθε μέρα….Έχω σιχαθεί όλη αυτή την ευκολία και το θράσος μερικών και ότι πω παρακάτω αφορά τους άνδρες που έστω και μια φορά έχουν εκμεταλλευτεί την εκ φύσεως υπεροχή του ανδρικού τους φύλου ως προς τη δυνατότητα του να επιβάλλεται ΣΩΜΑΤΙΚΑ στο γυναικείο. Είμαι μια γυναίκα.

Είμαι μια γυναίκα 29 χρόνων που από πάντα δεχόμουν σεξιστικά σχόλια,σεξιστικές απειλές,ματιές με λαγνεία να με ξεβρακώνουν, βρισιές πολλές μια συνεχόμενη απειλή στην ατμόσφαιρα από ανδρικά μόρια γύρω μου.Γυναίκα που πνίγεται καθημερινά από επιθετικές φωτογραφίες με ανδρικά μόρια σε στύση με επικεφαλίδες «Κοίτα τι μου έκανες», «θα σε σκίσω μωρή καρ…λα», «αν δε σε δω να πεθαίνεις από το γ@ να μη με λένε Βασίλη», «Θέλω να σε γα…σω μωρή που…να» και διάφορα ξερατά με Καλησπέρες,Καλημέρες και σχόλια από ανώμαλους,προβληματικούς.Στο δρόμο να περπατάω και να ακούω λέξεις και φράσεις κάθε μέρα.Ο Θεός «άνδρες» σας έδωσε παραπάνω μύες για να κυνηγάτε τροφή να δημιουργείτε ηπείρους ,να αντέχετε τις κακουχίες,να νικάτε κινδύνους υπεράνθρωπους,να προστατεύετε γυναίκα και παιδί

… Ήμουν 14 όταν παρενοχλήθηκα σεξουαλικά από τον υπάλληλο του δήμου που δούλευε στο μπαλέτο που πήγαινα.Πριν 7 χρόνια ένας μασέρ μου έβαλε χέρι και όταν τον σταμάτησα μου είπε «Έλα αφού σε όλες αρέσει» και μετά έκλαιγε για να μην το μάθει η γυναίκα του ..ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ .ΤΟ «ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ» ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ που είναι ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ και δεν την θέλω έχω σιχαθεί..
κάθε φορά που σχολιάζετε και ξερνάτε τις ορέξεις σας πάνω μας ,τραυματιζόμαστε δεν κολακεύομαστε.ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΤΙΛΑ.Μην ξεδιπλώνετε άλλο την τραγική πλευρά σας αγόρια και άνδρες.Ψαχτείτε στους ψυχολόγους και δουλέψτε με την πάρτη σας.Αν η μάνα σας σας κακομεταχειρίστηκε και έχετε βγεί σα σκατά θεραπευτείτε please.Μην διαιωνίζετε το πρόβλημα.Οχι άλλη σκατιλα please.

ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΕΣΑ από την ιδιότητα μου ως καλλιτέχνης ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ.ΟΛΟ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟΣ.

Το γεγονός ήταν η αφορμή να μιλήσω.Ολοι το ξέρουν ότι μιλάω ανοιχτά για όλα.Ειναι επειδή παρατηρώ και συμπονώ τον άνθρωπο.Θέλω και Ελπιζω στην εξέλιξη .Με αγάπη Τραϊάνα Ανανία.

 

Η απάντηση που έδωσε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος…

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, λοιπόν, μέσω της εκπομπής “Τι λέει” έδωσε τη δική του απάντηση.

«Έχω πέσει από τα σύννεφα. Έστειλα απλά μια καλημέρα τι κάνεις… Και αυτή άρχισε να μου τη λέει και δημοσιοποίησε τη συνομιλία χωρίς εγώ να έχω καμία κακή διάθεση και πρόθεση απέναντί της. Δεν ήξερα καν ποια είναι και απορώ γιατί έχει πάρει τόσο μεγάλη έκταση μια καλημέρα…», είπε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στον Γρηγόρη Γκουντάρα

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Εγώ γιατί πιστεύω πως έχει προτίμηση στο κανταΐφι;

  2. Ποια ειναι αυτη η αταλαντη και ασημη σαυρα???????

  3. Ολα τα ψυχολογικα απωθημενα της λεγαμενης που της ειπαν οτι εχει ωραιο ποπο και το πηρε πανω της τα πληρωσε ο παπαδοπουλος που εκανε το μοιραιο λαθος να γραψει μια κσλημερα στον ενικο.τι αλλο να πουμε πολλες γυναικες εχουν ξεφυγει και δεν ξερουν τι θελουν πλεον.οι αντρες τα εχουν χαμενα απο την συμπεριφορα τους.

  4. Ανανία΄!!!!!!!! Από σήμερα θα σε λέμε Αναυνία!!!!! Ουστ από δω!!! Καλά λέει και η Φρύνη. Να ξεβρακώνεστε όλες της συνομοταξίας των μαλακοειδών είναι οκ.και άμα σας πουν και κάτι τότε θίγεστε !!!

  5. κ τελειωνω με το μηνυμα της κ η αγαμια μαλακια στον εγκεφαλο.οποιος καταλαβε καταλαβε……

  6. Φανταζόμαστε που γνωρίζονται και υπό ποιες συνθήκες και γιατί τα τόσα νεύρα……

  7. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΗΜΗ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ. ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ.

  8. δεν ειπε κ τιποτα ασχημο εδω που τα λεμε.. κομπλεξικες φεμινιστριες της φασολαδας.

  9. Έλεος μαρή σιγά και τι σου είπε! Επειδή δεν την ξέρει ούτε η μάνα της θέλει δημοσιότητα, γιατί είμαι σίγουρη πως αν δεν ήταν αυτός ποδοσφαιριστής δεν θα αντιδρούσε έτσι. Μπορεί να ήθελε να το μάθει κάποιος που γουστάρει, σαν να του λέει έμμεσα “είδες ποιοι μου την πέφτουν, διάσημοι”. Αν είναι έξυπνος αυτός που θα πάρει το μήνυμα θα πρέπει να την φτύσει γιατί το άτομο είναι ψώνιο και δεν αξίζει. Ο κόσμος καίγεται και τα αιδοία χτενίζονται στην κυριολεξία. Δεν είναι η ζωή μόνο πηδήματα και λούσα κυρά μου, οι υποκειμενικά ωραίες είναι σούπα, βαρεθήκαμε να βλέπουμε κωλαράκια ηλιθίων αλλά απο πνεύμα νέκρα. Ανοίγουν το στόμα τους ορισμένοι, άντρες και γυναίκες και ψάχνεις την έξοδο κινδύνου.

  10. δηλαδη ο ανδρας που θα γνωρισει πρεπει να ειναι η μονο απο τους φιλους που εχει η απο προξενειο .

  11. δεν χρειαζονταν ενα κατεβατο με φεμινιστικες παπαρολογιες….
    αρκουσε να του πεις…”δεν σας γνωριζω κυριε, καλημερα σας και μη με ενοχλειτε”!
    εφοσον το συνεχιζε, τοτε να τον κραξεις, αλλα τωρα φαινεσαι σαν ξινοτετοια….
    μερικες να προσεχετε τι λετε γιατι μετα κανενας δεν θα σας πλησιαζει και θα ξεστομιζετε ηλιθιοτητες του τυπου, “δεν υπαρχουν αντρες”!
    προσεχετε τι λετε!

    1. Εξαιρετικο σχολιο μαλον αυτη το συνεχισε για να παρει δημοσιοτητα.Εγω πρωτη φορα την ακουσα.

  12. Και αυτες, των femen και αυτες, των gay pride, την ιδια γνωμη, εχουν για τους αντρες. Τα εχουν ξεφτιλισει, ολα. Ειναι δυνατον, να εισαι, Γυναικα με τα ολα σου και να σε ενοχλουν, τυχον πειραγματα;;; Που συνηθως, ανεβαζουν, την διαθεση, μιας Γυναικας, οπως και να το κανουμε;;; Και δεν μιλω, για τα αισχρα και χυδαια. Αλλα, για αυτα, που στην εποχη μου τουλαχιστον, ηταν στην ημερησια, διαταξη. Δεν καταλαβαινω παντως, τι θελει, να δειξει, η τυπισσα, που δεν θελει σεξιστικα? σχολια, αλλα τον κωλο της, τον δειχνει, φορα παρτιδα.

    1. Δωρεάν μαρκετινίστικα διαφημιστικά παιχνίδια η συντρόφισσα…

    1. Τι απόλυτο δίκιο έχει ρε ηλίθιε;Μια καλημέρα είπε και επειδή της μίλησε στον ενικό άρχισε να τον βρίζει.

      1. η μανα σου και η αδελφη σου τις δεχονται τισ καλημερες αυτη οχι ρε βλακα δεν καταλαβαινεις βλακα κυτα τα του οικου σου

Comments are closed.